Ei niikun ollenkaa hyvä uudistus tämä...Tahtoo vanhan takaisin :(

En millään jaksais opetella uutta. Vanhaankin sain apuja silloiselta kaverilta, vaan nyt ei ole apuja ja pitäs siis ihan itse jaksaa opetella tää bloggaaminen tänne. 

 

Vaan elämä rullaa eteenpäin, vauhdilla.Just äsken mietin kuin kylmä on ja kesä ei tuu ikinä, nyt on sitten jo hivuttu kohti +20 astetta, että mukavasti lämmittää,villasukissa ;) en vielä luovu, ettei vaan kylmä yllätä.

Anniina lopettelee eslarivuotta, eskaria mihin ei halunnut , kun ei siellä opi mitään. Tyytyväinen tyttö se nyt on ollut ja ihan eri tavalla aamulla jopa sinne lähtenyt kuin syksyllä. Silloin ei ollu kavereita, tai yksi yli-innokas ja tosiaan, ei siellä mitään opi, tahtos kouluun. Osaa Anniina nyt jopa lukeakin paritavuisia sanoja ja kirjottaa kovasti,tai yrittää, mutta pääasia, että yrittää vaikka kirjotti sanan hevonen = hefonen :D mutta senhän ymmärtää kun tyttö on forssalainen..eiköös täällä kaikki "veet" väännetä "äffään" ja toistie päin? 

 

Mika, töissä edelleenkin samassa puljussa , mutta se firma muutti vantaalle.Kuitenkin niin että kotona samanlailla ku ennenkin. Mika ei enää valmenna jalkapalloa, vaan tällä hetken on ihan katsojan ominaisuuksissa pallopelissä ollunna, tosin siihen tulee aika pian muutos.Kävi tuossa tuomarikurssin ja alkaa siis tuomaroimaan. (Meillähän sitä ylimäärästä aikaa on yllinkyllin, joten mikäs siinä :D ei vaan, ihan ok, eihän tuo mitään muutakaan harrasta,nii hyvähän että on jotain omaa juttua)

Toni ja Annis muuttivat Lohjalle, asuvat Espoossa jonkun aikaa.

Johanna lopettelee lukion ekaa vuotta ja tuntuu olevan opiskelu hallussa..toistaseks ainakin.

Sakulla on suuret muutokset edessä.Haki neljään kouluun stadiin, kolmesta tuli soveltavuuskoekutsut, neljännestä ei, ja viides paikka minne haki oli forssa.Pelipaikka on jo stadissa odottamassa. Kunhan sais nyt opiskelupaikan. Sitä myöte asuntokin haettava sille sieltä, eli mun pikkupoika -mahdollisesti- muuttaa pois kotoa 15-vuotiaan :..(

 

Suskillakin muutoksia, menee sitten yläasteelle.. Onneks pääsee eroon siitä elämää vaikeuttavasta APINASTA!!! En jaksa tuosta aiheesta just nyt enempää, koska se on oikeasti aika pitkä juttu ja pistää mun mielen vihaks ja sydämen suruks. 

Susanna vaihto koripallon sählyyn... Tunnustan, pidän enemmän koriksesta ja siitä porukasta mikä sinne jäi, mutta Susannahan se harrastaa, joten en voi sitä asiaa "valita".

 

Ite olen tän kesä työttömänä..toivottavasti.koska muuten kesästä tulee äärimmäisen hankala ja riitainen . Jos Johanna on töissä tai kun on, ja Sakukin sai töitä. Olisivat pikkulikat täällä keskenään ja siitä ei oikeasti mitään tulis, koska tappelee niin jatkuvasti, ettei mitään älyä. (ikäero kuitenkin 6 vuotta??? en voi käsittää...) Ja harrastuksiin kuskailut ,no Saku menee mopolla, mutta Suski. Ja mikäli Anniina menee jalkkikseen, niin sekin. Ainakin on kovasti puhunu menevänsä.Että näin tänä kesänä, kohta ovat oikesti niin vanhoja että pärjäävät hetken/illan ilman valvovaa silmää ;)

 

huoh, juu...kello paljon MORO!