Aika menee kuin siivillä vaikka mitään en tee...

Tai välistä ainakin tuntuu, että aika menee pelkkään facebuukkailuun. Koti nyt pysyy suht koht siistinä, mutta joka homman välissä tarttee käpästä naamiksessa ...Tarttiskohan huolestua?? Eiköhän tuo isäntä tee sen mun puolesta.

Elämä rullaa sillä samalla raiteella kuin aiemminkin , töitä koulua ja kotia, unohtamatta lasteb harrastuksia. Niissä menee miltei joka ilta. Maanantai on "oikea"vapaailta ja viikonloput, mutta silloin on yleensä pelejä, nyt koriskauden alettua pelit ajoittuu entistä enemmän viikonloppuihin. Ei se paha ole, sitte päästää isommalla porukalla kannustamaan, meidän aivan uskomattoman hyvää korispelaajaa! Nyt kun takana on pari harjoitusmatsia ja turnaus, on aivan uskomattoman upeaa peliä Susannalta! Kyllä saa likan jalkapallo jäädä, jos ajasta alkaa tulee tiukkaa. Hyvä se on futiksessakin, mutta loistava koriksessa, eikä ole mikään pitkä, vaan älyttömän nopea!

Jahas, ja kuinka yllättävää... pien tauko ;)

 Noniin, Toni tuli käymään kotona...kirjaimellisesti. Koko kesän ja syskyn alun "asunu" yhden tytön luona. Ei omien sanojensa mukaan seurustele.... 


Olen koko tän päivän viettäny koneella.. Koittaen löytää kotisivuja itselleni, en tätä blogia siihen tarkotukseen viitti käyttää, liikaa henk. koht asioita kirjuutellunna. Ja nytkin laitoin salasanan taakse, jotta voin valita ketä on niitä harvoja ja valittuja jotka pääsee lukemaan..tunkuahan on ihan täpöllä.

Aiemmin toisaalle kirjotettua : 


 

Palataan tähän Maanantaihin, viikon ensimmäiseen päivään.

Mies lähti kuuden aikaan ajelemaan kohti työpaikkaa mikä sijaitsee 130 km etelään päin. Pitihän tuon jo viideltä lähteä, mutta kait oli niin hyvä uni kesken, ettei ihan silloin vielä malttanut .
Minä heräilin Maanantaiseen tapaan 6.30 ja sen verran minuuki väsytti, jotta soitin tytölle yläkertaan, herättääkseni aamutoimiin.. Likka nousi, itse jäin vielä makoilemaan kuopuksen viereen. (oli taas yöllä kömpinyt viereen nukkumaan) Sitten 7.10 nousin ylös, kun likka lähti ovesta ulos kohti bussipysäkkiä. Mikä on aivan taloa vastapäätä, ei siis mikään hirmupitkä matka bussille. Kouluun onkin sitten n. 20 km. 
Seuraavan muksun herättelyä, bussi lähtee 8.15. Poitsu suuntas samantein suihkuun.
Kolmas koululainen sai herätyksen 7.35 ei ole bussimatkaa, alakoulu löytynee kylältä yhden kilometrin päästä, eli fillarimatkan päässä.
Neljättä aloin pikkuhiljaa herättelemään sanoilla ; Jaksatkos tänään ollenkaa lähteä kerhoon. Pikkulikka pomppas ylös sekunnin sadasosassa. Eli kyllä jaksaa lähteä :D

Kerholla oltin jo 8.47 sekin vain 700 metrin päässä, mutta tänään mentiin autolla, niin "maanantai-ilma".
Mitä teinkään päästyäni kotiin?
Facebookia ja siellä Ravenwood-peliä.... (juu tiedän olen pian 38 -vuotias..) Ja aamukahvi sekä kolme karppisleipää päällä keitettyä kanamunaa, juustoa ja metukkaa. Juu, karppaan.
Pyykkiä koneeseen ja kuivuriin ja pois sieltä , viikkausta.
Sitten minä, yltiöväsyneenä menin pienille nokosille, heikko olen. Tykkään vaan pirusti  nukkumisesta.

Kello olikin herätessä vaille kakstoista ja pikkulikka piti hakea kerhosta. Taas hurautin autolla, satoi vettä ja tuulee ainakin 100m sekunnissa. (siltä se tuntuu kun peiton alta tarttee hypähtää ulkoilmaan.)
 
Kotiuduttuamme olen tässä, pikkulikka katsoo DVD:ltä Utelias Vili- elokuvaa. Alankin työstämään sivustua...

Hauskaa päivän jatkoa kaikille !


P.s.  Ja ihan vain pikkuhuomautuksena, esikoinen oli yökylässä toisaalla.. Meni sieltä ihan ittekseen ammattikouluun.
 
Juu ja sellaista vielä. Misu-kisu taitaa olla samassa paikassa minun isin kanssa. Oli kovin kipeä reilu kolme viikkoa sitten ja vein lääkäriin ja misu sai lääkettä, mutta siitä huolimatta lähti omille teilleen. Pääsi karkaamaan ikkunasta. Sen jälkeen ei ole näkyny, liekö menny kuolemaan jonnekin omaan rauhaan :(