Niinhän siinä kävi niinkuin monet oli uumoillu, lumet suli unsure.gif .... Harmi lasten takia ja sitten muutenkaa oo kivaa tollanne märkä ilma.. No, ootellaan parempaa säätä. Jos vaikka jouluks tulis lunta ja pikkupakkasta.En mitään säätietoja oo kahlannu, jotta tietäsin mitä ovat ennustelleet.

Viikonloopu oli ja meni.Nopsaa niinku yleeeensä.

Perjantaina kävästii nuorempien tyttöjen kanssa palstakaverilla ja oli ihan mieluinen kyläreissu, niin tyttöjen, kuin munkin mielestä.Varmasti mennää uudestaan.

Vielä illan päätteeks kävästiin mutsilla saunassa. Anniina niin tykkää. Toi meitin sauna ku on näin "ei kesällä" eksoottisne vilponen ja nyt vieläkin vilposempi kun ei htään puita millä lämmittää. Ens viikolla tarttis tilla jostain, mutta nyt mitä on ollu ilmotuksia , siis hirveitä hintoja pitää sekaklapillekin, ei ymmärrä,ei...

 Eilen tein kirpparikierroksen ja ihan mukavia löytöjä tuli mukaan.
Anniinalle löysin pyörään sellasen vanhanmallisen turvaistuimen,kun en tykkää uusien "kelluvista" kiinnikkeistä.
Muutamia vaatekappaleitakin tarttu mukaan.Puhelin,siis lankapuhelin.sais taas ton nettipuhelimen toimii... Pari lehteä ja Johanna osti Sims pelin tietsikalle. Vaikka just osti kolmen levyn pleikkapelin,sitä samaista Simsiä... Niin ja sitte ostin Anniinalle sateenvaarjon! Sitä se on nyt eilisen ja tän päivän kuskanu koko ajan mukana, avonaisena :)Koko aika jää johki jumiin sen kanssa.

Eilen innostuin virkkaa koreja matonkuteista.Se on nyt uusin villitys tuolla palstalla, joten päätin koittaa.Osasinkin tehä hempeen vaaleenpunsen korin, mutta Anniina ja muutkin lapset luuli sitä hatuks....dry.giflaugh.gif Jep...

Tänään oonkin järjestelly niin, että tietokoneet meni yhteen lastenhuoneista. kuitenkin sellaseen tilaan, joka on vähän niiku - ei kenenkään tila.
En tiedä onko huono ratkasu, mun oman netin käytön takia. unsure.gif Joskus, kun tulee yötä myöden koneella istuttua ja häiritseekö se lapsia? Tai sitten sillä voi olla hyviäkin puolia,nuo alkas nukkuu pölöttämättä ensin tuntitolkulla.
Jää nähtäväks.

Äsken tuli syötyä lihaa, päivän ruokaa, niin että on oikee äklö olo cwm24.gif Tekis mieli mennä ökäämään, niin paha olo tuli.
Tarttee mennä ottaa vaikka viili, jos se vähän tasottas tota lihansyöjäoloa.....
laugh.gifMoikka