Koko päivän oon (melkeen) soitellu töitä. Mahdoton tehtävä. Töitä ei taho löytyy/saaha...  Mullahan on sellanen ongelma, etten tiedä mikä musta tulee isona ja se vaikeuttaa tota työnhakua/koulua. :roll: No, jospa se aikananaan selviää.

Tänään alko taas reissulesken elämä. Mika jää Tampereelle hotelliin , ku edestakas on nyt ajanu tota väliä kolmisen viikkkoa(kai) ja onhan se yhteen suuntaan jo n.100km.Alkaa ole kallista lystiä. JA nyt on hommia kuulemma ihan iltaan asti, niin ei ole jaksamisen kannalta fixua ajella ees taas. Mutta eiköhän me kestetä, ollaan saatu niin pitkään nauttia normaalielämästä. On se ihan kiva välilllä huomata kuinka paljon toista rakastakaan ja ikävöi, kun ei se ole koko ajan läsnä.

Oon maalaillu meidän ikkunankarmeja..Ollaan täs talossa asuttu 6 vuotta ja noi karmit on käsittelemätöntä puuta.Kukaan ei ees tiedä kuinka kauan ne ennen meitä on tossa olluna asennettuna. Joten jo oli aika tai yritys pelastaa ne . Hyvin imi maalia sisään, aika haperon näköstä paikoin. Halvempi vaihto ehto tähän hätään koittaa pitää ikkunat karmeissa kiinni, oli tuo maalaaminen.
Innostuin sitten maalaa yhen lipaston ja ulko-ovenkin :D
Seuraavaks tarttis sitten pestä nuo ikkunat ja miettiä vieläkö kerkeis pari ikkunaa alottaa , ennekun tulee liian kylmä.

Anniina on alkanu puhuu todella paljon. Ihan kunnon lauseita tulee. On niin iso likka jo että mulle alkaa hiipiä vauvakuume, mitä olen viisaasti koittanu kääntää kissakuumeeks... Ei sekään helpota, kun täällä on yks lapsi joka oireili aiemmista elukoista , niin ei tuo kissankaan hankkiminen olis mikään hyvä ratkasu. *HUOH*


Kävin eilentupperikokouksessa tukussa ja oon ihan uutta intoa täynnä aiheesta...
Kun vaan sais noita esittelyjä.on meinaa aikas hyviä kiitoskukkia ja muita lislahjoja, että kannatas pitää esittely ;)  Pidänkin ite Perjantaina täällä kotona.

 

Mutta nyt meen toisaalle, hinkkasin äsken vessaa yli tunnin joten , jos hetken lepuuttais ennen Anskun hakua.