Aivan liian äklö olo tällä hetken. Vedin rasiallisen niitä tulisia kanansiipijutskia.YÖK!!! Nyt ällöttää se hajukin... Ja join kaljan vielä päälle, eli turvottaa entisestään :| Ahne mikä ahne...


-----------
Jippijaijee, tänään nukuttiin vaille ysiin.
Heh, heräsin oikeestaan kunnolla siihen, kun en kuullut missä Anniina oli, kysyin puol nukuksissa Anniinalta missä olet? Vastasi että; Täällä.
Kuulosti olevan aika lähellä, oli keittiön pöydän äärellä jakuulin kuinka lusikka osu sokerikipon reunaan... Ja nousin sitte kattomaan, oikeassa olin.Johannlata oli eilinen lettulautanen jääny pöydälle ja Anniina oli hiukan laittanu letun päälle sokeria :mrgreen: "IHAN VÄHÄN" :D
Heiluttelin suurimmatkeot pois letun päältä jaannoin likan syödä :) Voi sitä riemua, kun sokeri maistu niin nannalta.
Ei maistunu puuro enää ...

Tänään olikin kauppapäivä. Lähettiin sitten kauppaan jahka oli laittanu kaks koneellista pyykkiä narulle kuivuu, siivonnu auton ja "kasannu" turvaistuimen, kun olin pessy siitä päälliset. Kello olikin jotain vaille ykstoista kun liikkeelle lähettiin Susanna tahtos mukaan tuhlaamaan synttärilahja rahojaan. (sai 40€) JA johannakin lähti tuhlaamaan viime synttärirahojaan, mitä on helmikuulta vielä jäljellä (50 €) Tosin eipä se käyttäny kuuin 3€.Ei oo rahan käytössä tullu äitiinsä :D:lol:
Muutama kauppa kierrettiina ja sit samalla reissulla kävin kastelee Mikan siskon kukat, kun se on ollu nyt Kaavilla reilun viikon ajan.
Arveltiin ajaa vielä mummolle Jokioisille, ihan vaa kahville.

Jossain kahen jälkee tajusin, ettei Anniina ole nukkunu päikkäreitä :shock: Hyvin oli likka jaksanu siihen asti. Kolmen jälkeen vasta lähettiin kotiin ajelee.Nukahti siinä ja nukku puoleen viiteen asti. Arvelin et menee iltavalvomiseks, mutta sainpahan sen nukkumaan jo yheksän aikaan!

Anniina kun heräs uniltaan hetken oltiin kotosalla ja laitoin taas kaks koneellista pyykkiä narulle (mulla on 7kg:n kone...) ja otin ne aamuset pois. Sen aikaa likka hyppi trampoliinilla. Se on niin hassun näköstä, kun pomppii siellä ihan tasajalkaa ja sit alkaa juoksee sit reunaa ympäri ja heittäytyy mahalleen taikka selälleen siihen keskelle ja sama alusta.
Kuin sitä virtaa riittää???

Saatiin kutsu naapurin - sadulle ja arvelin että mennään (vaikken olis jaksanu ja kotona olis ollu kuitenkin sata hommaa) ihan sen takia kun Anniinahan menee sinne hoitoon Elokuussa.Tutustuu täälleen paikkaan. Enemmänhän Satu on meillä käyny.

Siellä oltiin reilun tunnin verran. Sielläkin Anniina hyppi trampolla.Leikki hiekkiksella, liuku vesiliukumäestä missä ei ollu vettä ja touhus pallojen kanssa.
Kotiin kun tultiin puolen kasin aikaan jäätiin vieläkin ulos . Oli pakko kattoo kun viereiseltä pellolta ajettiin heinää paaleiks. Siis meijän terassilta on 2m pellolle.
Se oli niin jännää , ainakin Anniinan mielestä :?

sain puhelun hiuan kauemmaiselta naapurin ukolta. Hiukan hiprakassa soitteli ja pummas kaverinsa kanssa kyytiä Forssaan. Tositeli kovasti sitä ettei tartte jos on sellanen hetki, mutta kysyin Johannalta josko kattoo Anskua sen hetken, ku ajan ukot Forssaan ja se sopi Johkulle.
Oli kyllä mielenkiintosessa kunnossa ne ukot :D Juttu lens oikeen urakalla ja pullo viskiä tyhjeni matkan aikana :D Sain ruhtinaalisen maksunkin tuosta 40km matkasta , 20€ :mrgreen: Tosin tarvi antaa ukoille vielä halaukset :lol:

Kotimatkalla , tai siis vielä ollessani forssassa poikkesin S-markettin ja ostin niitä Hornet - kananpalasia ja kaks KOFFia :mrgreen:

Nukutin Anskun iltapalan jlk ja aloin kattoo Todistettavasti syyllistä tallentavalta, koska vasta puolen kymmenen aikaan olin valmis sohvalle rojahtaa.

Johanna, Susanna ja Toni oli vuoroillaan tietsikalla ja Saku harjotteli keulimaan fillarilla.
Nyt vasta hetki sitten menivät nukkuu, tosin vuorotellen ovat tulleet jotain elämää tärkeempää kyselee :)
jos olisin viisas, siis jos, niin menisin nukkumaan nyt, mutta on pari surffailumestaa vielä missä pitäis käydä, joten moro!