Päivitystä LAUANTAILTA ;

 

 

"Mun ikioma RAKAS mieheni täyttää tänään 37-vuotta ! Onnea RAKAS !

Eilinen....Anniinan ja Susannan kanssa lähettiin kauppaan jo yheksän aikaan. Mulla oli meinaa satakaksyt hommaa taas eilisellekin tekemistä.

Käytiin Euromarketissa, kävin hakee nurmikonsiemeniä toisen kolmen kilon pussin, ei ainakaan lopu kesken, sitten ku niitä pääsee niitä viskelee tuonne mullalle.Nyt ei viitti ku aurinko paistaa ja tuulee jumasti.Linnuthan ne sieltä vaan syö pois. Sittenku sade tulee viskelen niitä...
Euriksessa on myös korokauppa josta haettiin Mikalle hopeinen panssariketju kaulaan. (ei mulla ole varaa kultaseen :( mut tyytyväinen tuo siihenkin oli :) )
Sit kävästiin Tarjoustalossa hakee muurahaismyrkkyä ja tarttuhan sielt jotain muutakin mukaan...en muista mitä :shock:
Lidlissä piti hakee keksit ja limut.Sitten S-marketista hain kans vähän täydennystä.

Entinen naapuri Espoosta soitteli, et koskas vois tulla käymään Susannan synttäreillä. Sovittiin että tulee tänään, siis eilen. Saataisiin jutella rauhassa. Sainkin kivan uutisen kuulla. KAveri on raskaana 9 vkolla! On nyt 37 vuotias ja ennestään 14,13 ja 10 vuotiaat lapset. Aikas ihanaa...

No, ennenkuin ne vieraat tuli, oli paljon siivottavaa ja ruuanlaittoa, sekä pullan leipomista.Tein sellasen mustikkaunelmankin, minkä ohjeon tuolla entisen palstan ruokaohjeissa.
Mika tuli varmaan viis minuuttia ennen vieraita. Pääsi melkeestä suoraaan kahvipöytään ;)

Innostuin loppuillasta pesee Anniinan rattaita. KAhet matkisket pesin letkulla ja Brioista otin pehmusteet pois ja pesin koneessa.
Ihmettelen noita Carena-matkarattaita, niistä ei saa pois tuotakangasta.On RUUVEILLA KII ??? Epäkäytännöllistä.
Anniina kun oltiin saatu nukkuumentiin saunaa. Teki hyvää, kun ei viikkoon oo äässy , tai en oo jaksanu lämmittää ja Toni ei katsonu mun kehtousta saunan lämmittämisestä todeks Keskiviikkona :roll: Kysy vaa onks isi tulossa kotiin... :D

Saunan jälkeen paisteltiin makkaraa ja katottiin vielä se nelosen leffa, oltiin laitettu telkkari paussille (tallentava digiboksi siis.)

Aamulla neiti olikin virkeenä taas kasin aikaa hereillä... Bläääh... Sais nukkua hiukan pidempää, ees ysiin.
Meinasin herättää MIkaan anninan perään, mutta muistinki että sillä oli syndet, joten nousin ite keräämään lapset kasaan jotta herätetään yhdessä iskä. Ois saanu nukkuu , jos täks päiväks ei oltas kutsuttu vieraita.


Väsyny ukko (<-lue -vanha ;) ) oli ilonen saamistaan lahjoista. Susanna osti isille futissukat :D Noustiin kahville ja mä aloin tekee kakkuja sun muita herkkuja.
Kyselin tekstarein niiltä kutsutuilta ,jotka ei ollu ilmottanu mitään, tuleeko tänään vai huomenna Susannan synttäreille. (susannalla suomenna oikee 8-vuotis päivä.)
Kukaan ei ole tulossa :o:( Voi sitä surua tytön naamassa, että multakin melkein itku pääsi.
Soitin sit tuolle Sadulle naapuriin, että voisivatko mitenkään tulla tänään huomisen sijasta, että tää tyttö on ihan murheen murtama ja niin äitikin...Lupasivat tulla iltapäivällä.


Kuinka voi ihmiset olla niin julmia 8-vuotiasta kohtaan, ettei vaivaudu edes ilmottamaan ilman kyselyjä ovatko tulossa synttäreille. Kuitenkaan vielä tän ikänen ihan täysii ymmärrä miksei just hänen synttäreille tule vieraita... Huomenna tulee vaari, mummo x2 ja mun serkku, joka on tulossa noita Brio-rattaita kattoo tai jopa ostaa , etten tiedä tuleeko synttäreille vaikka ilmotin ja kutsuin heidätkin sitte synttäreille.
Susannan kummit ,mun sisko, mikan sisko ja yks meidän kaveripariskunta eivät ole ilmottaneet mitään, joten se on melkein varma ettei tuu. Samoin mun isä vaimoineen laitto viestiä ; en tiedä vielä, joten, se on ei tule.
Mikan sisko tyttöineen on lomalla kuopiossa. Ja Mikan veljet töissä.... Voi surku. Mulla tuleemelkein itku, kun aattelen tuota likkaa.
Siis aamulla Susanna tohkeissaan puki nätin mekon päälle, mun piti laittaa hiukset nätisti, se tahtos ja leipokin kaurakeksejä ..... :|

Nyt meen kattoo josko nuo naapurit olis jo tulossa....
Toivottavasti huomenna olis yllättävä päivä :) "

 

 

SUNNUNTAIN PÄIVITYS;

Paljon onnea Pikkuneiti-Susanna 8-vuotis synttärin johdosta!!!!


Tää päivä alko taas aikasin aamulla :| Ois niin nukuttanu, mutta Anniinan rytmi on nyt tää kasin aikaan ylös... (mitä mäkin ruikutan, kun toiset joutuu heräilee vielki aikasemmin :oops: )

Siinä ysin aikaan päivänsankari heräs ja annettiin lahja. uus läppäkännykkä kameralla. Oli niin tyytyväinen. Oli sitä jo toivonu 7-vuotis synttärilahjaks. Sillon sai "vaan" tavallisen kännykän.

Aamupalan jälkee Mika läks pikkutyttöjen (Anniina ja Susanna) Susannan jalkkisharkkoihin. samalla reissulla haki mun äidin meille synttäreille.
Mä sain rauhassa siivoilla ja leipoa, pullaa,täytekakkua,juusto- ja valkosipulisarvia, kuivakakun.

Sitten tuli mummo, ja anto 20€. Voi hitsi että oma raha tekee iloseks. :)
Vieraathan oli kutsuttu klo 14. eikä ketään taaskaan näkyny , vaikka kello oli jo puol kolme :( . Susanna alko itkemään ja niin minäkin, mutta menin meidän huoneeseen piiloon itkemään... En voinu romahtaa siinä Susannan edessä. Halasin Suskia ja sanoin että kyllä sieltä on ainakin vaari tulossa..Samalla käskin Mikan soittaa vaarille ja kysyy missä helvetissä nekin oli. Olivat vasta lähteneet kotoa :shock: Oishan voineet ilmottaa... Mälaitoin faijalle tekstarin ja kysyin ovatko tulossa ja kerroin että susanna itkee täällä kun ei ole vieraita. Vastas vaan ettei heillä ole sentin senttiä rahaa...Just :roll: .
Hiukan ennen Kolmea tuli mun serkku miehensä kanssa kattomaan niitä Anniinan vaunuja. Ja mikä kiva yllätys, toivat Susannalle lahjan <3
Muutenkin oli kiva nähä serkkulikkaa (masun kasvaminenkin jo näky kivasti) ja sen avokkia.
He myös osti ne vaunut. Mikä hyvä, sai nurkista pois.
Saapuhan se vaarikin ja sieltä tuli mikan kolmas veli vamonsa kanssa. Sekin kiva ylläri.


Susanna ei kauaa jaksanu vieraita ilostuttaa, vaan lähti naapurin Villen kanssa leikkimään.
Kuuden jälkeen tuli vielä kaveripariskunta parin muksunsa kanssa, joten tulihan niitä vieraita kuitenkin. Osa vakiovieraista vain jäi puuttumaan, mikä osaltaan vaikutti vierasmäärään.

Olin viemässä mutsia himaan, kun Susanna oli tullu Villeltä kotiin. Se tuli mun luo keittiöön ja kysy suutunko, jos kertoo mulle jotain... Sanoin etten tiedä, että kerro nyt vaan. Varovasti näytti sitä uutta puhelintaan.... Ja siinä oli se sisänäyttö menny rikki :shock::roll::(
Sanoin vaan :VITTU ja kävelin ulos hiukan jäähtymään. Susanna meni huoneeseensa ... Sitten ku suurimmat höyryt oli päässy menin kysyy mitä on tapahtunu, ei se tienny. Oli kuulemma vaan pitäny taskussaan koko aika ja sitten ku otti pois oli se tuollainen...
Siis kauheen kallis toi puhelin ei ollu, 79€, mutta paljon se on tähän huusholliin kuitenkin.
Sanottiin että katotaan mitä asialle voi tehä.

Nyt meen nukkumaan Mikan kainaloon...Se kun taas aamusella lähtee Vantaalle :|