Voiko oikeesti olla näin väsy ja laiska olo? Kun ei kirjottaakaan jaksais...

Sunnuntaina vietettiin Tonin synttäreitä vieraiden kanssa ja poika oli silmittömän ilonen saadessaan rahaa lahjaks. Saapahan ostaamitä ite haluu,mutta minäpä salaaa toivon että ostas vaatetta, tai jotain muuta "tärkeetä" , mutta taitaa Pro Airsoft saada nuokin rahat.... siis muovikuulapyssyjä myyvä liike.

 

Maanantaina lähettiin pikkulikkojen kanssaa Vantaalle.Käytiin Jumboilemassa ja sitten käytiin tsekkaa yhtä bilikaa,mikä sit ostettiin pois. Mulla olikin illalla Tupperikokous Lauttiksessa, joten Mika otti likat hotelliin. Kun kokous oli ohi, tuli Mika likkojen kanssa Mäkkiin ja saatiin "iltapalat". Mua rupes kyrsii ihan kybällä se ,että mäkissä ei ole enää oikeestaan mitään mikä viittaa perheravintolaan ja se että kun ostettiin Susannalle lastenateria,ei niitä leluja ollu mitä TV:ssä mainostettiin,eikö oo ihan suorastaan kusetusta? Meni mäkistäkin pisteet..Hese on ihan persuuksista ja niin huonoon toi mäkkikin kovaa vauhtia menossa.

 Me sitten jäätiin sinne yöks.Tartti maksaa 14€ siihen päälle, mitä firma maksaa siitä yöpymisestä. Aamupala oli ihana taas kera Anniinan ....Juup, tää nassikka kun ei juuri tahtonu siinä syöttiksessä istua ja ja ja ja ja ...hirmu määrä sais valittaa jos jaksas.

Eilen sitten kotiuduttua jaoin Tupperitilaukset asiakkaille. (rahan tuloa ei voi estää ;D ) Tänään olikin ruokakauppareissua ja Mika tuli kotiin tosin ei ees viittä minuuttia ollu kun Sakun kanssa lähtivät futismatsiin Kyröskoskelle.  tulevat myöhään.Kerkeis tässä saunan lämmittää.... Jospa suuntais saunalle...