Aah, mikä tahtojen taistelun aamu dry.gif
Anniina on niiiiiiiin pirun itsepäinen ja minä-itse persoona.
Tälläisen lapsen takia pesuainepurkissa lukee: Ei lasten käsiin....Ja tänäänhän tuo sitten hörppäs tuota käsitiskiainetta ollessaan "tiskaamassa". Soitin varuiks myrkytystietokeskukseenkin ja varmistin,ettei syytä huoleen ja sanoivat vaan et saattaa tulla pahaolo ja oksennuksin, mutta lievää se käsiaine on.


Juuh, hyvää lauantaita!

Tuo kirppu on alkanu kiljuu.Jos ei saa jotain mitä haluaa, taikka muuten vaan ärsyttää, se alkaaa kiljuu. KAuheeta, varsinkin jos on pää kipee.Kun sillä on niin kimee ääni!

Paljon on myös oppinu kaikkea muutakin. Tuntuu ainakin siltä että lyhyessä ajassa kaikkea uutta ja viisasta :D
Esim; Anniina loukkas leukansa avoimessa päiväkerhossa. Ja  käytiin sitten  mummolla päivä sen jlk.  Sanoin että näytätkö mummolle mihin tuli kerhossa pipi.Anniina meni mummon luo ja nosti leukaa ja alko puhaltaa <3 Ihana. Sinänsä mikä tuosta tekee mainittavan, oli se, etten ollu kotona juuri puhunu siitä pipistä. Kerrottiin sillon iskälle, keskiviikko iltana että Anniina sai pipin leukaan ja näytin mihin.Siinä pieni punane läntti, ku iho revenny, tai lähinnä naarmuuntu.
Hyvin muisti sitten, kun sitten mainitsin että näytätkö mummolle.
Tuntuu väliin et neiti muistaa ja tajuaa kummallisen paljon asioita.Taitaa enemmän kait johtua siitä, etten mä haluis sen kasvaan näin nopsaa..Tää kun on mun viimenen
VAUVA

 :D

Ihanaa koulu loppu tältä lukukaudelta ja KESÄ ALKO!!!
Meillä kaikki siirty seuraavalle luokalle... :)

Paljon on tullu oltua ulkona,ulkona ja ulkona... 8-) Ollaan oltu paljon ulkona, ollaan saatu jonnin verran tehtyy pihalla hommia.
Mahtavia ilmoja :) Tosin nyt on ollukin sen edestä taas surkeeta ilmaa, mutta eiköhän se tuosta taas jossain kohin parane.

Meillä olikin Toukokuun loppupuolella flunssa-aalto täällä kotosalla. Eka  Tonilla (hienosti koeviikolla..).Ja tuntu et se vaan ei menny ohi. Lie mikä tauti sillä oli. Jakso aika hyvin touhuilla kaikenlaista vaikken kouluun päästänykkään, lie olisko ees halunnu. mutta   Yks päivä sitten viikon verran jo kuumeiltua alko yskii ihan kauheesti ja koko ajan. Varasin sille sitten  lekuriajan päivystykseenkin. Justiinsa ennen kodista lähtöä ittasin sen kuumeen, ku oli tovin vaan maannu sohvalla, sillä oli 40.5 astetta kuumetta :shock: Onneks olin varannu sen lekuriajan. Noh, mentiin sinne eikä kauaa tarttenu ees oottaa, lääkäri kuunteli keuhkot ja laitto labraan ja sitte jouduttiinki oottaa niitä tuloksia tunnin verran. Sisään ku päästiin niin ei ollu mitenkään hälyttävästi tulehdusarvot koholla (12) ja pieni verenkuva ok. Antibioottikuuri , lepoa ja kotiin-----------> Yskä jatku kauheena, kuumettakin oli edelleen 39.0. :roll: kuurista suostu ottamaan vaan muutaman päivän ajan :roll: Menihän se ohi kuitenkin..

(muistan kun Toni oli alta kaks vuotiaana kovassa kuumeessa , se jakso leikkiä koko aika ihan normaalisti. Sekä kaikki korvatulehdukset, liimakorvineen, on "potenu" ilman enempää valittamatta. Hyvähän se kait on niin.Mutta on se lääke tarpeen ottaa jos lekuri määrää...)
Oikeesti olin huolesta soikeena :( En voinu olla ajattelematta kaiken maailman "pahoja" :roll:

Sitten meni viikon verran mun flunssatessa.Aika lievästi, Toniin verrattaen,mut onneks kuumeinen päivä sattu tulee Perjantaille ja mika tuli kotiin. No ei siitä oikeestaan menny kun seuraavan viikon tiistaihin ja Mika sai samaisen lunssan. Kävi lekurissa ja oli loppuviikon saikulla. Maanantaina sitten läks töihin ja soitteli puolenpäivän jlk,et on hiukan heikko olo ja lähtee kotiin. Mittasin sen kuumeen ja  yli 40 astetta mittari näytti :( Käytiin iltasella lekurissa ja epäilivät keuhkokuumetta. Sehän sitten olikin keuhkokuume ja sairaslomaa pari viikkoa. Sanoisinko,ettei Mika jaksanu olla niin aloillaan,kun sen olis tarttenu olla... Mutta nyt kävi loppuviikosta taas verikokeessa ja oli tulehdusarvot normaalit. Sai tälläsen lisä kesäloman.

 

Käytiin me tällä "lomalla" Särkäniemessä ja lapset olikin ihan innoissaan. Mentiin Maanantaina milloin oli hiukan tuulinen ja vilponen päivä, mikä oli hyvä homma, koska siellä ei ollu paljon porukkaa! Anniinakin oli innoissaan muutamasta laitteesta mihin pääsi. Anniinalle ei ostettu ranneketta vielä tänä vuonna, mut ens vuonna se varmaankin on jo aika ehdoton.

Tonikin sitten täytti 14-vuotta!

Onnea ISOLLE/äitin pienelle pojalle isosti 14-vuotispäivän johdosta 12.6 !!!!



Mika ja Saku  läks futismatsiin tänään aamulla ja mulla oli  Tupperi esittely. Sai tuo juuri 14v. jäädä Anniinaa hoitaa, kun isot tytöt lähti kaverin synttäreille.
Toiveissa olis, että pikkuneiti olis nukkunu päiväunia just sillon. Olihan tuo heränny, mutta muuten olikin ihan ok menny,ainoo että Anniinalla oli kakka vaipassa :roll: Eikä Tonia oltu "koulutettu" hommaaan tarpeeks hyvin, tai siis ei ollenkaan. Tietääpä nyt mitä seuraavalla kerralla tarttee tehä =D

Se olis ens viikolla Juhannus.
 Minen henk.koht. juuri koko Juhannuksesta välitä. Se on sellanen "pakko ryyppäys" -päivä. Samantein vappu. Mutta, me ei siis  juoda, yleisesti katsoen vaikka ihmisten ostoskoreja just ennen näitä päiviä huh.gifKaljaa ja grillimakkaraa ja taitaa olla seuraava pysäkki Alko. 
Me ollaan vaan kotosalla ja vietetään normaali viikonloppu. Ja,jos  meille on joku tulee kaapunkista viettää maalaisjuhannusta biggrin.gif Ei muuta kuin Tervetuloa..Aina vieraat on kivoja, muttei sinänsä päivää erikoisemmin "juhlista".

Nyt tarttee mennä . smiley5.gif JA sori sekanen kirjootus.