Lomareissu alko hotelliyöllä Turussa. Käytiin mutsin kanssa kiertelemässä vähän kauppoja illalla ja syömässä.Sittenmentiin huoneeseen vähäks aikaa ja alakerran pubiin hetkeks istuu.
Lauantaina kierreltiin kauppoja sitten vähän enemmän ja käytiin raflassa syömässä (tosin mutsi mitää syöny , joi vaan...)
Laivasatamaankin mentiin kaks tuntia ennen laivan lähtöä. Istuskeltiin siinä kahvilassa ja otettiin parit.
Laivan lähettyä sitä tavallista laivaelämää -- juodaan ja istutaan. Katottiin se Danny-show ja siis se oli niin ala-arvonen kun voi vaan kuvitella. Ensinnäkään, se ukko ei ees ite laulanu! Tuli nauhalta. Sitten alussa se sano että saa toivoa lauluja ja kun mutsi meni toivomaan, ei se sitä ees laulanu sit. Ihan paska Dannyn osalta, ne sen kuorotytöt laulo paljon paremmin ja sai yleisön paremmin mukaan. Ja bändi joka soitti pitkään vielä Dannyn lähdettyä lavalta.
Onpahan nähty ja nyt voi haukkua, kun on omakokemus.
 
Sellain oli reissu. Lapset innoissaan odotti tuliaisia ja niitähän äiti toi <3 mikakin sai pari kaljalootaa ;)
 
Alku viikko menikin ihan mukavasti.Mika kävi töissä ja tuli takas kotiin.Päästiin Somerolle uimaan.Lapset lähti mukaan , Anniinaa lukuunottamatta.
Tiistaina haettiin mikalle sairaslomaa, kun mursi jalkapöydän. Sai ihan Tiistaille seuraavaan viiikkoon asti. (eli huomiseen)
Sitten törmäsin Rokkiböönaan siinä teppanalla ja oli mukava ja edullinen yllätys =) en muistanu et hää on siellä töissä.
 
Päivä oli keskiviikkonakin täynnä niin paljon hommaa, että tuskin oli ihme että neiti nukahti jo ennen kasia.
Oltiin aamulla avoimessa kerhossa ja askarreltiin roikkuvia pääsiäismunia. Ensin sellain pieni paperimuna kastettiin liimaan ja sitten hienoihin punaisiin hileisiin.Tuli niin hienoja! Kerhotäti laitto vielä narun ja höyheniä niihin.Nyt ne koristaa tuolla keittiössä pajunoksia. Anniinan omia juttuja :)

Sitten tultiin kotiin nukkumaan päiväunet. 
Sitten kun Anskuliini heräs , me lähdettiin kerhokaverille kylään. Poika on 1v 3kk ja hänen äitinsä mua pari vuotta nuorempi, joten juttua riitti mulla sekä Anniinalla.Oltiin jopa ulkonakin jokunen tovi. Sitten tultiin kotiin ja tuli vielä naapurin täti kylään poikansa 5veen kanssa. Siinäkin oli puuhaa kun katteli Villen ja Susannan leikkejä ja tietty koitti sotkea leikit parhaansa mukaan.
Uni tuli niin nopsaa ettei mun tarttenu kun hetki istahtaa sängyn vierellä,kun neiti joi vellin ja nukahti. (ihana, ollu aina niin helppo nukahtaa, tai ainakin suurimmaks osiks. Verrattaen näihin neljään muuhun...)

Mika tuli kotiin kun oli Johannaa judoo kuskaamassa ja poikia uimahalliin, niin päätettiin että ostetaan meijän vanha auto takas yheltä kaverilta. :mrgreen: OldsMobile Delta 88 -79 , V8 motilla ja sellain tosi hieno mattamusta.Oikee rokkiauto :mrgreen: 

:) Perjantaina pidettiin siivouspäivää, mutta siitä mitään tullu. Illalla sitte käytiin  mutsilla saunassa. Siis eihän sillä ole omaa saunaa, vaan sen taloyhtiön saunavuoro käytettiin, kun ei mutsi ite menny. Saatiin olla ihan kahestaan,kun mutsi katto Anniinaa.
Lauantaina  meille tuli  yllärivieraita. Onneks antovat pari tuntia kämpän-raivaus-aikaa :lol: Oli meinaa eilinen siivouspäivän urakka kesken...
Tarjottavakin oli puoliks tehty, kun justiinsa ennen puhelin soittoa sain pullataikinan valmiiksi.Litran taikinan tein ja siitä pari pellilist rahkapullia.Vähän niikun pääsiäisen takia :roll: Vaikka sais koko pääsiäinen mennä ohi huomaamatta. Mä kun en ole uskonnollinen, niin en välitä tästä juhlasta. Joulu taas on ihan eri juttu, vaikka samaa juhlaa sekin on, siis tai tätä uskontoa.

Espoosta naapuritalon väki siis tuli kylään ja pitkästä aikaa oli niin kiva nähä.Sovittiin ettei saa jäädä tälläsiin puolen vuoden väleihin näkemiset, tuntuu niin pitkältä. :?
Järkky lumipyry tuli illalla :shock:

Sunnuntai- aamulla herättiin taas seiskan aikaan, tosin jäätiin Mikan kanssa torkkumaan.Nostettiin likka vaan väliin touhuumaan (niin, nukutaan 120 cm leveessä sänkyssä ja likka vielä touhuu meijän välissä :D ). Anniina koitti yökkärin nappeja laittaa kiinni, kun oli ne saanu avattua. Aikansa siinä väsäs ja huomasin sillä olevan muumisukat, joita en oo koskaan nähnykkään :shock: En todellakaan keksiny mistä ne olis meille ilmaantunu ja vielä esille jonnekin mistä tyttö olis ne käsiinsä saanu...Ihan outoo. Juu, no Anniina päätti sitten lähteä leikkii ja minä heti Mikan kainaloon hakeutumaan ja käännyin johonki märkään :x Neiti olis siis saanu avattua vaipankin siinä meijän välissä ja liruttanu petauspatjalle :(
Kivakiva, uus petari :roll:

Tiettekö, aivan outoo kun Mika ollu kotona yli viikon putkeen, kun jäi siis Tiistaina sairaslomalle sen pienen jalkamurtuman takia... :D On vaan vallan outoo, kun on ollu melkein aina viikot pois tai sitten yhen tai kaks yötä siinä arjen välissä kotosalla.
Melkeen tekis mieli sanoo että hakee lisää saikkua ;) Lasten takia, lapset on mielissään kun isi on kotona. Anniina varsinkin, mä saan olla niin rauhassa ja mulla on aikaa tehä kaikkee omia juttuja ym. Mun sylikään ei ole koko ajan tuota pikkulikkaa täynnä, vaan sinne mahtuu isompiakin välillä syliin. Ja nuo isommat ei ees kinaa mun mielestä niin kauhiasti. 

Iltapäivällä lähettiin taas mutsille , viemää ruokaa. Sillä ei laivareissun jäljiltä jääny yhtää rahaa, joten tarttee hiukan köyhäinavustaa :) tein tänää wienerleikkeitä ja valkosipulikermaperunoita ja niistä saa mummo rippeet. (on siinä kolmeen kertaan sille ateria , ettei nyt ihan rippeitä vaan.)
Mika meni Sakun kanssa jalkkistreenejä vetää ja paikalla oli vain yksi poika. Mutta silti ne piti harkat kolmeen pekkaan :). Taisivat muut olla pääsiäislomalla ;)
Siinähän se Sunnuntaikin sitten vierähti.

Sunnuntaina Anniina katteli  teletappeja <3 Otti kaikki omat Tappinsa sylkkyyn ja hyppi innoissaan kun ohjelma alko.
 
Tää aamu alko aika kivasti.
Anniinan sain unia jatkamaan kun annoin vellipullon seiksan ja kasin välissä sille ja otin viereen. Nukahtanu oli ja herättiin vasta vaille kymmenen :shock:
Siinä mielessä mukavaa.Mutta mä huomasin jo yöllä,että päätä alkaa särkee. Otin jo yöllä pillerin, mutta aamulla oli silti pää kipee. (oon unohtanu syödä noita päivittäin, niikun lääkäri määräs...) Otin sitte heti herättyäni toisen, mutta tehoa en ole vieläkään huomannu. :( Ilkee olo.
JA anniinan aamu-unien syykin tais olla se, kun sillä on hiukan lämpöä ja oksensi tuossa äsken "nukutus"maidot.Eli taitaa ressukka olla kipeenä :(

Mun tarttee mennä köllöttää neidin viereen,jos tää tai se helppottas.

Käyttäjän avatar
Taas takas.
 
Anniinalla kuume noussu. Ei ole enää lämpöä, vaan 38,2 oli tuossa äsken kun kokeilin :(
Nukku sohvalla pari tuntia ulkoilun jlk.

Oltiin sillon Keskiviikkona siellä  kaverilla kylässä jonka poika oli ollut kuumeessa ed. päivänä, joten sieltä kait saatiin tällänen tuliainen :| .(tiesin toki sinne mentäessä, että jäbä ollu kuumeessa) Viestiteltiin äsken ja kerto poikansa vasta eilen olleen ekaa kertaa kuumeeton. Viikon verran sillä oli kuumetta ollu.

Käytiin päiväkävelyllä ihan niin, että Anniinakin oli mukana rattaissa, vaikka kuumeessa onkin. Raitis ilma tekee hyvää.
Sai kyllä Mika kotimatkan kantaa neitiä, kun ei halunu istua rattaissa. Mä en tajuu, mikä siinä on kun ei viihdy ollenkaa rattaissa , eikä autossa. Ole koskaan tykänny. Noi Brion Kombit oli siis ihan turha ostos sillon aikoinaan :? . Tarttis kait laittaa myyntiin. :roll: Toisaalta en raaskis,mutta ei ne mahu meijän autoonkaan, kun ihan palasina ja sit ku tuo ei jaksa istua niissä, niin turhaa lykkii tyhjiä kärryjä missään...


Ja päätä särkee vieläkin :evil:
Ei yhtää helpota tää näytön kirkkaus.

Jospa menis tekee iltapalaa lapsille :)