Moikka

1364833.jpg

Anniina osallisena herkkujen tekemisessä =D

 

 

Tänään ollu aavistuksen "vaikea" päivä. Mitään ihmeellistä en ole jaksanu alkaa tekee, enkä juuri mitään vähemmän ihmeellistäkään...Ei kai tartte aina. Mutta kämppä räjähtää käsiin tätä rataa. Etinkin tässä innostusta kerätä ees Anniinan lelut laatikkoihin, mutta oon ootellu jo jonkun aikaa, eikä mitään ole tapahtunu...outoa..

Johanna on oli taas pois koulusta. Sillä on oksennustauti. Tai , ei oikeestaan ole oksentanu aamun jälkeen, mutta maannu kuin raato tuossa sohvalla. En usko että on koulukuntonen huomennakaan, kuume nousi. Muille ei vielä ole tullu oireita pahasta olosta...Toivottavasti tää on vaan joku yksittäinen olotila mikä tuli Johannalle.

Käytiin Johannan judomatsissa Maskussa Sunnuntaina ja oli tyttö yhtä hymyä vaan, kun voitti molemmat ottelut mitä sillä oli. Viime viikonloppuna , kun oltiin Tuusulassa hävis molemmat kaks, mutta sitä häviötä lohdutti, se että sai pronssimitalin, koska ottelijoita oli vain kolme. Tässä Maskun ottelussa ei jaettu mitaleita. Olis saanu kultasen!!!

Sakullakin oli Sunnuntaina samaan aikaan jalkkisottelu Salossa. Mika meni sinne. Toki kun on valmentaja. Niillä oli harjotusotteluita ja turpiin tuli kaikissa :( . Oli kuulemma ollu tiukkaa matsia. Seuraavaks lähetäänkin turnaukseen Vammalaan 27.4. Jospa siellä olis parempi tulos.

Anniina saatiin Susannan kanssa mummolle siks aikaa, en olis millään jaksanu juosta likan perässä siellä Maskussa.(siis nuoremman ;D)   Eli kyllä ootetaan Äiteen kanssa urakalla tuota viikonlopun reissua, tosin olen alkanu miettii, kuin Mika oli viime viikon kokonaan töissä ja keskiviikkona lähti vielä Heinolaan ja ei päässy käymään kotosalla ja tämäkin viikko taitaa olla niin, ettei pääse kotiiin keskellä viikkoa, niin kun se tulee kotiin Perjantaina, ei me nähdä viikonloppuna oikeestaan ollenkaan. Sunnuntai-iltana tulee hakee satamasta, mutta siin on sitte muutama tunti mikä keretään olee yhessä, onks se reilua? Tai kestänkö? Siis niin ollaan oltu paita ja peppu yli 16 vuotta, että ei osaaa olla erossa kauaa. JA lapset..Isommat menee jo aika helposti, mutta tuo pikkuriikkinen, tulee kauhee ikävä ja tuleeko sillä....Onneks saa olla isin kanssa, koska isistä on viikonloppuisin tullu aivan korvaamaton. Ja hyvä niin Anniina ja isin kannalta. Musta on jääny enemmän aikaa isommille.. ollaan pelattu lautapelejä ja käyty kaupassa. Se kun Anniina on mukana esim. kaupassa on oma shownsa. =D Onneks isot lapset ei ole mustiksia tuosta pikkusesta, tai ainakaan näyttäny sitä . PAitsi Susanna, tässä yhtenä iltana suuttu, kun komensin nukkumaan . Sit alko olee kaikki ihan tyhmää, koko päivä oli ollu tyhmä, Johanna aina haukkuu ja pojat kiusaa. Sekä, hänestä ei pidetä enää huolta, kun Anniina tuli.... Koitin siinä sitten selittää asian oikean laidan.. Päivä oli ollu kiva koska Johannan kanssa olivat leikkineet koko päivän Bratzeillä, poikien sanat ei aina ole kiusaamista, varsinkin jos ne ymmärtää väärin ja ihan varmasti hänestä pidetään huolta, muttei tietenkään enää samanlailla kuin Anniinasta , mutta ihan varmasti huolta pidetään.                Kyllä tais ymmärtää aika paljon ja sanoikin,   että ei koko päivä ollukkaan huono. Mutta kun mieli on paha sillon kaikki on ollu huonosti, kaiketi mulla ihan samanlainen mieli... Loppujen lopuks halittiin ja neiti meni kiltisti nukkumaan. Mutta  Susanna on aiemminkin saattanu "harmitella" kun Anniina tuli, mutta silti leikkii ja haluu hoitaa siskoansa paljon.

Ehkä siinä vaan kävi niin että , ei ole enää se pienin, niin vaikuttaa jonkin verran Susannan mieleen. Huomiota saa kyllä paljon ja sitä annetaan, tosin onhan sitä välillä pakko komentaa ja sitten likka päästelee nuita sammakoita suustaan.

 

Lauantaina otin pienen irtioton arjesta ja hain siskon perheensä kera laivalta. Sitä ennen kävin Iskän ja Latan luona ja sain taas hyvää ruokaa. (sain kotiinkin ja sitä olenkin herkutellu pari päivää, onneks on niin tulista , ettei tartte jakaa siitä muille ;D ) Ja juteltiin paljon.  Sain niiltä meille tietokone tuolin mikä on aivan mahtava, verratuna niihin kokelaisiin, mitä meillä on käyny. Tarttee vaan päällystää tämä.               KIITOS VAAN !

Ja jostain kumman syystä, kun minä istahdan tähän tuoiliin, tulee Anniina tönimään mua pois ja haluaa itse istumaan ja hakkaamaan näppistä.

Siskokin meinas sitten matkalla vetää kunnon pultit, kun ei saanu vetää röökiä mun autossa...Oli jo liftaamaan lähössä, kunnes huomas, etten anna periks ja tuli autoon takas. Jouduin vetää äkkipysähdyksen kehä II :selle, kun ei kielloista huolimatta sammuttanu tupakkaansa. (niin se olin minä joka olin siellä tienvieressä pysähdyksissä..) Uhos vaan, ettei ne pari tupakkaa mun lapsia tapa, niin ei tapakkaan, mutta jos mulla on periaate, että tuossa autossa ei polteta, se on niin. Se on mun auto.Nih.   Sovittiinkin se kina aika pian. (Sitä se viina teettää olkaa varovaisia ;) ja tarttee kait ite olla ens viikonloppuna... IIIK, jänskättää. Oikeesti ootan sitä, ettei tartte koko aika vahtii ketään, taikka tehä ees ruokaa, tai laittaa astioita koneeseen ja pois ja kahvinkin joku on aamulla mulle keittäny, ainakin hotellissa... ym.)

Laitoin tänään yhden työpaikkahakemuksen. En ole kyllä Anniinalle edes hoitopaikkaa kattellu tai kyselly, mutta jos niin kävis että tuo paikka olis varteenotettava työpaikka, niin kerkeen vielä. On mulla "varahoito" siks aikaa jossei heti kunnalliselta saa hoitopaikkaa. Mut siitä sitte enemmän, kun on ajankohtasempaa, voihan olla, ettei sieltä koskaan kuulu mitään.

Nyt nousen ja katon saanko noita tavaroita ylös lattialta.... MORO

1364819.jpg

Nämä ja muutama muukin tavara tarttis lattialta kerätä... Sohvalla Johanna ihan kipeenä ja Toni totutussa puuhassaan, pleikkaria pelaamassa. Huomatkaa ison jätkän kalsarimalli =D

1364809.jpg

Neitoset piirtelee "palloja" niikuin Anniina sanoo.

1364820.jpg

Hieno menopeli .

1364825.jpg

Tässä ollaan landella ja Anniinan ja Susannan kanssa navettakierroksella, oppaana Enni-serkku, jonka sylkkyyn Anniina on päässyt.