Hui, kyllä viikko menee nopsaa  blink.gif

Viime viikko oli tosi kiva kun oli pakkasta, mutta tää viikko on ihan hanuristasmilie

Ainakin alkanu niin. No, eipä mee niin kauheesti sähköä ja pysyy sähkölasku hiukan pienempänä.

Perjantaina meillä oli vieraita. Mikan työkaveri vaimoineen kävivät esittelee jotain nettimyynti.juttua.Mihkä me emme todellakaan kerkee alkaa.Vasta kun harjotellaan tätä Mikan työaikoja ja mun yksin oloa lasten kanssa,en ja eikä haluta ottaa siihen mitään lisää.Tässä on tarpeeks touhua + lasten harrastukset.smilie Vuorokauteen olis hyvä lisää muutama tunti ekstraa, heh smilie .

Lauantaina saatiin vieraaks "uudet" naapurit. Lähinnä Sakun kaverin kautta niihin vanhempiin tutustuttiin. Mehän käytiin siellä kahveella toissa Perjantaina ja aateltiin kutsua vastavierailulle nyt Lauantaina. Juotiin kahveet ja alettiin pelaa Trivial Pursuittia. (mä voitin...tosin ei saatu peliä loppuun, mutta mulla oli eniten täppejä smilie )

Sit Mika sai siitä ukosta ajokaverin, ku lähtivät hakee meitin perheeseen uutta autoa. Vähän , toivottavasti, luotettavamman auton. Mika kun tarttee työmatkoilleen. Toi Nissanin paku alko vetelee viimesiä, kun on siihen aika monta kilometriä tullu nyt syssyn aikana. Transitti on nyt sitte uus työjuhta.

Naapurin ukko tuli sitte vielä hetkeks istuu ja ottivat Mikan kanssa muutaman olusen. Mulla oli hyvä syy olla v.netissä koko ilta smilie

Sunnuntaina oltiin kotona, mitä nyt iltakahveella käytiin mummolla Jokioisilla.Sinne lähteny ketään muuta kun minä,Mika ja Anniina. Testattiin sitte uutta autoa smilie

Illalla tsekattiin se kolmas pirates of the caribian. Susanna jo pitkään halunnu et katottaisiin se, niin pelottavahan se sille oli ja ensimmäisessä kohtauksessahan likalla oli kädet silmien edessä smilie Siinähän tais ikäraja olla 13. Joten ei se sitten sitä juuri kattellukkaan.

Viikko alkokin lapsilla flunssassa. Saku oli ainoojoka meni kouluun muut oli enemmän tai vähemmän kipeitä. Johanna meni kuitenkin illalla judoon. Mutta kostautu sitten tänään ja hain sen ekan tunnin jlk pois koulusta.

Anniinalla oli tänään korvapoli aika. ja niinhän siinä käy, että putket tuollekin laitetaan.smilie Reppana. Se tehdään Hämeenlinnassa, koska Forssan sairaalassa ei nukuteta alta 10 kg. Sairaalaan tarttee mennä jo illalla, mikä on mun mielestä ihan hölmöä, kun kuitenkin operoivat vasta aamulla. Enkä varmaan suostu siihen että likka olis siellä yksinään, noup smilie.

Niin ja noista tunnustuksista, laittelen niitä myöhemmin. Nyt ei jaksa keskittyy....

Sakulla, Johannalla ja Susannalla on huomenna hammaslääkäri ja niillä kaikilla on reikä, eli porausta tiedossa. Mika otti vapaa päivän, koska mä en halua viedä niitä sinne, kun mulla pääsee itku smilie jo siitä kun nuo pelkäävät ihan kauheesti koko operaatiota smilie. Noh, saas nähä kuin niillä menee...

Nyt se on Moro