Viime viikolla aivan kauhee tuuli. Ihan puistattaa aatellakin, kuin kylmä tää kämppä oli.Kun tuntu että joka raosta vetää.Olin valmis manaa talon alimpaan helvettiin lämpeemään e020.gif

Koitettiin Anniinan kanssa olla hiukan ulkona, kun Uutena vuotena huomasin , että sehän pysyy pystyssä tuolla, nyt kun maa on jäässä, niin ei vaatteitakaan heti miten saa märäks. Eipä siellä kovin montaa minuuttia tullu seisottua.

Keskiviikkona näin uusia kyläläisiä, jotka kutsu meijät perjantaina kaffelle. Kun Mika Perjantaina kotiutu töistä mentiin kyläilee,minkä jälkeen  tuli heitettyä sellanen ex-tempore-reissu Kuopion nurkille ja takasin . Oli meillä oikee syykin mennä. Kummityttö Annun synttärit. a055.gif Neitikkä täytti 6-vuotta. Ja ei varmaankaan meitä ole nähny, ku just sen kuus kertaa c025.gif .

Juu, lähdettiin Perjantaina, sitten kyläreissun jälkeen ajelee. Yötä vasten . Arveltiin, että autossa voidaan eka yö nukkua, mikäli uni tulee. Mukana oli tytöt, eli Johanna, Susanna ja Anniina. Isot vallotti takapenkin, minä ajoin ja Anniina nukahti omaan istuimeen, heti melkein Tampereen motarilla. Mika alko nukkumaan apparin paikalla. Olihan tuo noussu aamulla aikaseen ylös, niin saatto hiukan väsyny olla. Mä ostin itelleni sellasen Ed-energiajuoman ja sen turvin ajelin Kuopioon asti. Mika tuli sitten hetkeks ajaa, kun Anniina heräs ja mä siirsin sen penkille makaamaan ihan seljälteen.( En raaskinu istuimessa koko yötä nukuttaa....Annoin hiukan tissiä, että uni tulis .) Ei siinä oikeen viittiny ajaa kovin paljoa, kun ei ollu vöitä kiinni. Arveltiin jos nukuttas ihan siinä ABC:n pihalla. Mutta, eipä tullu mulle uni. Johtuen varmaankin siitä edistä c035.gif Se toimi! Mua alko nukuttaa oikein kunnolla vasta seuraavana iltapäivänä.

Heh , tähän väliin kerrottava.Oltiin Euriksen pihalla,ku tartti käyä Annun lahja ostaa, niin hiukan ennen seiskaa ja siellä oli ihmisä odottamassa kauppaan pääsyä.Se aukes seiskalta siis. Mutta jotenkin, mulla ei mee jalkeluun, että joku menee Lauantai aamuna kauppaan seittemältä...Tosin, oltiinhan mekin siellä c090.gif Anyway, tuntu jotenkin oudolta,etteikö ihmisllä ole elämää, ku kaupassakin tarttee käyä aamu seittemältä.Tai sitten niillä onkin sitä elämää niin paljon,ettei muulloin kerkee c100.gif

Lauantaina sitten kyläiltiin oikein urakalla. Saatiin hyvvee kakkua ja ruokaa ja pientä iltapurtavaa. Kaikinpuolin oli oikein mukavaa, joka paikassa missä käytiin ja jäikin sellain "lämmin" olo, että tarttee mennä useimminkin kylään tuolle suunnalle c050.gif 

Lauantai-Sunnuntai yöks oltiin varattu hotelliyöpyminen Iso Valkeinen -hotellista. Oli näppärän kokonen huone, siellä oli pari lisävuodetta ja matkasänky ja niin leveet normisängyt, kun ne yhteen laitto, tuli oikein ikävä Mikaa, kun hävis sinne toiselle laidalle a010.gif. Tytöillehän se hotelliyö oli kivaa. Mika siihen jo kait pikkuhiljaa kyllästyny, mutta sen se sano, että kunhan saa olla meijän kanssa, nukkuu missä vaan a044.gif.

Sunnuntaina sitten lähdetiin kotiin päin ajelee. Yhtä pikkuhiljaa tultiin, ku mentiinkin. Mika ajo tällä kertaa.Tosin mietin, että jos olisin ottanu taas ediä, oisinko voinu ajaa kotiin asti.. En viittiny. Olin aika väsy vielä Sunnuntainakin , vaikka olin menny nukkuu ed. iltana yhentoista aikaan ja hyvät unet sainkin nukkua.Anniina heräs vasta kasin aikaan aamulla ja kun otin viekkuu nukku vielä tunnin päälle. (tuo likka on kyllä yllättäny kaikinpuolin tuolla nukkumiskäyttäytymisellään. Vaikka päivisin vaatiikin aika hiljasuutta uniensa aikana niin, nyt alkanu päiväuniakin nukkuu parii tuntia. )

Urjalan kohdalla peura oli tiellä, mutta ei pahasti.Hiukan joutu jarruttaa, mutta ihan oolrait.

Tänään alko arki.Toisaalta ihan kiva, koska koululaisten rytmi oli mitä oli, koko joululoman. Niin eiköhän se tällä korjaannu. Ja saa nähdä jääkö Anskulle tuo opittu unirytmi :

aamulla herää noin 9.00, päiväunet 13-15 ja yöunille 20.30-21.00 Tuo on niin toimiva rytmi,ettei ihan heti sais muuttua ;) Yhillä päiväunilla kun päästäs.

Judokin alko tänään ja Sakulla sisäpelitreenit. "Oikeella" keinonurmikentällä. =D hassua sanoo oikeella keinonurmella...

 

Tänään oli kiva olla Anskun kanssa ulkona.Pulkassa mentiin ja tehtiin Susannan kanssa lumitöitä. Tyttö tepasteli ja ihmetteli lunta. Suuttu jopa ku kotiin tartti tulla (äiteetä alko palelee...)

1194146.jpg

Juu ,mutta nyt nukkumaan.