Hyvää Uutta Vuotta 2008

 

Meillä vuodenvaihde meni rauhallisesti kotona, omassa porukassa.Toki lapset paukutteli raketteja ja muutenkin saivat valvoa, me hiukan maisteltiin alkomahoolia, mutta yleisottaen ei ihmeempiä.

Kävästiin seittemän jälkeen illalla lähettämässä muutama raketti taivaalle, jottei Anniinalta ihan mee ohi koko juttu. Tykkäs kovasti, osas jopa seuraa lähtevää rakettia. Kyllä se hiukan säikähti niitä isompia paukkuja, mutta ei nuo niitä montaa paukuttanu Anniinan hereillä ollessa.

Kävin laittaa likan nukkuu jotakuinkin yheksän aikaan. Samaan malliin nukahti, ku nyt monena iltana. Pulloa ensin ja sitten omaan sänkyyn.Sen hetken siinä vieressä olen, että nukahtaa.En vielä ole kokeillu yksin nukuttamista. Mut ei siinä vieressä tarttee yleeensä varttia pidempää olla, joten ei haittaa.

Puolilta öin oltiin kaikki pihalla ja Mika lähetti ne isot raketit ja lapset räjäytteli loput pikkupaukut. Ihan mukavaa oli, kun ei ollu ketään ylimmääräsiä ,ei tullu sellasta säätämistä.

Tosin meillä jäi ruokaa ihan kauheesti. Kaikkea ostin taas liikaa. No, syödään me niitä nyt arkenakin, mutta jostain syystä ostin niin kauheesti iltanaposteltavaakin,et ois voinu olla isompikin perhe vieraana =D  Ensin alkuillasta syötiin tortilloja ja sitten puolilta öin nakit ja perunasalaatit ym. Oli monta pussia sipsiä ja dippejäkin monen makusta,salaattia, namia ja  pizaakin oli eilen tarkotus tehä, mutta se oli sitten tän päivän ruoka. Kukaan sitä eilen olis enää jaksanu. 

Tinaa valettiin myös.Se kun viime vuodenvaihteessa jäi tekemättä ,Toni kovasti pyyteli että tänä vuonna valettas. Koska Anniina oli nukkumassa, me Mikan kanssa tehtiin sille yhdessö oma. Ja mä sain perinteeni mukaan taas jonkun omituisen purjelaivan näkösen jutskan. Vaikken ees tykkää olla merillä ...

Alettiin vielä yhen aikaa kattoo Tappava Ase nelosta, ku muina iltoina ollaan katottu ne kolme ekaa jaksoa, nukkumaan meno meni tuonne kolmen jlk..

 

Tää päivä alkokin sitten naapurin isännän herätyksellä.olijonkun shouwn kotonaan saanu aikaseks ja oli koti tyhjä, eikä ukko muistanu yhtään mistään mitään, soitteli Mikaa selvittelee asiaa. Se sitten selvis, mutta ei siitä sen enempää, ei o meijän asia

Silleesti meijän vuosi alko, aika rennosti kok päivä otettu.Tuli päikkäreitäkin nukuttua muutama tunti. Siinä mentiin Anniinan kanssa aimo harppaus taaksepäin, ku annoin olla tissillä koo unien ajan.Tai, en olis antanu, mutta ku ei nukkunu muuten ja itekin sitten nukahdin.... seliseli...

Nyt tarttee mennä nukkuu...Moro