xmas2.gif  Hurjan vähän on päiviä jäljellä jouluun rolleyes.gif Toisaalta aika kivaa ja jänskättävää, mutta sais olla muutama päivä lisää aikaa valmisteluihin.En ole tehny vielä piparitaikinaa unsurehymi.gif enkä laatikoita ym.Yhdet jouluverhotkin on keittiöön vielä laittamatta. Kapat on paikallaan, mutta sivuverhot piti laittaa kans. No ehkä jos huomenna sais aikaseks,kun ei ole minnekkään hoppu, paitsi illalla judoon kuskausta, mutta siihenhän on moooonta tuntia peukku.gif

 

Ai, miten viikonloppu meni?  ( Wildcat kyseli kommentissa kuinka mummolla oli menny Anniinan kanssa) Hienosti, niin hienosti, että taitaa revanssia tulla pikapuoliin, kunhan mummo vaan saa eka levätä winkhymi.gif Oli mummolle aika rankkaa...Onhan täällä viis mukulaa mummoa pyörittämssä suuntaan ja toiseen laugh.gif

Nukkumaan laitto illalla oli sujunu niin että, oli neidin kanssa menny sänkyyn ja hetken neiti oli siellä pyöriny kunnes oli nukahtanu. Ei ollut äitiä kovasti edes kaipaillu blink.gif  Sitten oli nostanu likan omaan sänkyyn ja siellä oli nukkunu aamu seittemään. Ja vielä oli mummo  viereen ottanu ja olivat nukkuneet yheksään asti.Eikä kuulemma ollenkaan ollu vaikeeta.

Päiväunille sama juttu,menneet meidän sänkyyn ja hetken siellä ollu hereillä ja sitten nukahtanu. Ruuat oli syöny reippaasti ja muutenkaan niin kauheesti ollu ikävöiny.

Kun kotiin tultiin, oli niin innoissaan, ettei tienny kumman sylii olis menny(meni sitten isin syliin ja ei halunu lainkaan mun syliin, mikä sekin ihanaa Mikan kannaltaheart.gif )  ja kuinka paljon saa nauraa. Aivan ihana wub.gif  Isommat lapset on jo niin tottuneita meidän menoon,että tavan halaus kotiin tultaessa riitti niille  smile.gif.

Miten meillä sitten meni? No, Mika oli siellä Joulujuhlissaan vaan jonkun tunnin verran, veti viinaa ja kaljaa ihan tarpeeks bier.gif. Syödä ei raaskinu , kun meillä oli puhe, että mentäisiin ravintolaan syömään yhdessä. Mutta sen verran tuiskeessa oli kun hain sieltä drunken_smilie.gif , että ei ihan heti tarttenu pulloa avatalaugh.gif  Saatiin illalle kuskikin Mikan nuorimmasta veljestä. Kävästiin hetki hotellissa, kunnes M tuli sinne.  Sitten lähdettiin Tikkurilaan käästiin pikasesti kattoo Prismassa,josko mulle olis kengät löytyny..Hukkareissu. Mentiin Syömään ja hyvin saatiinkin syötyä.Tosin mun annoksessa oli perunat hiukan raakoja mad.gif en jaksanu valittaa, kun ei niin pahasti ollu. M söi vaan jotain alkupalaleipiä, vaikka oltaisiin ihan kunnon ateriakin kustannettu...Noh, kait ei sillä ollu kovin nälkä. Ulos lähtiessä ja parkkihalliin kävelessä, mulla tuli mieleen että se parkkihalli saattaa olla jo kiinni,koska kauppa oli menny jo kii. Mutta oli onneks kalterit auki vielä.Ois siinäkin ollu hyvä illan päätös,ku auto ois jääny ovien taakse laugh.gif.  Ravintolasta mentiin käväsee hotellissa hakee Mikan unohtunu puhelin ja veihettiin Chrysyyn. Lähettiin kattomaan oliko ne pikkujoulut jo loppunu.Olihan ne ja oli Mikan duunikaverit lähteneet jatkoille moneen paikkaan, mutta valittiin siitä se lähin kuppila, mihin muutama oli menny. Tutustuin sitten muutamaan sen duunikaveriin ja pomoon. En muista mihkä asti siellä oltiin, kun porukka alko valuu kotiin.Me lähettiin myös takas Tiksiin tsekkaa mestoja. Käytiin yhessä teinihelvetissäkin, missä joskus n.15 vuotta sitten ollaan Mikan kanssa käyty. Juup ei siitä sne enempää.

M ties jonkun kuppilan ja mentiin sinne istuttiin pilkkuun asti. Kävästiin jossain ajelemassa ja Mc Donaldsissa hakee yöpurtavaa. Sitten M veikin meijät takas hotellille. 

Aamulla heräsin ja olo ku junan alle jäänywacko.gif ... Vähän alko ottaa kupoliin , kun piti pilaa vapaa päivä kankkuselladry.gif , mutta onpahan koettu taas sekin olotila ja tuskin ihan heti toistuukaan. Vasta iltapäivä kolmen aikaan alko olo helpottaa. Saatiin juttuja hommattua jouluks ja ostettiin mummolle oikein hieno joululahja, mutten kerro sitä, koska - sinä Janne - joku käy täällä ja saattaa mokaa äipälle wink.gif

Tosiaan kotiintulo oli jotain aivan ihanaa, nähä tuo pikkunen ja sen ilosuus 00000301.gif Sitten kun tarjosin -tosiaan hoosiannaa huutavia- rintaa, alko neitikkä höröttää ja niin antaumuksella otti kaiken mitä vaan sai.

Oli muuten aivan kauhee ajella illalla tuolla, kun Chrysyn valot on niin onnettomat zeter.gif. Haettiin siihen lisäpitkät tarvikeliikkestä, kunhan vaa kii sais. Mutta niin huono ilma ajaa, että keskiviivaakaan tuskin näki, ainakaan sillon jos tuli vastaan autoja.unsure.gif Ja se se kai oli pahempi paha ajaessa.

Katsastusmiehen kanssa juttelin noista valoista, kun kävin autoa Perjantaina katastaa ennen lähtöä, Oli myös sitä mieltä että äissä jenkkibilikoissa on aikans huonot tuikut yleisesti. Meni muuten moittetta läpi  daumen.gif   (  woohoo.gif leader.gif pinkie.gifbounce.gifclapper.gifdance.gifsynty2.gifapplaus.gifyellow.gifmosh2.gifjee.gif ) Ai miten niin hieno juttu nauruh.gifnolohymi.gif

 

Moikka ja mukavaa joulun odotusta!