Olin Torstaina Mikan mukana silmälekurissa, sillekun laitettiin jotain tippoja ja ei lähelle nähny lainkaan. Kuskina ja seuranneiteinä oltiin Anniinan kanssa.
Ei ollu mitään vikaa silmäpaineissa. daumen.gif Nyt tarttee mennä neurologille jatkotutkimuksiin....No, sitten murehditaan sitä jos on syytä.
Mika jäi kotiin sitten koko päiväks, kun ei se olis kerkeny kunnolla stadiin ja duuniin, kun ei nähny ajellakaan pariin tuntiin..
Sen jlk tultiin kotiin ja tein ruuan pikasesti lepäsin ja läksin äiten kanssa jouluostoksille. Hyviä löytöjä teinkin. JA oli aivan ihanaa olla ilman lapsia.
Vielä ihanempaa oli tulla kotiin, kun Pikkuriikkinen oli heti haluamassa syliin ja tissiä tartti saada. inlove.gif Tuli niin tarpeellinen ja hyvä olo  00000301.gif 00000301.gif00000301.gif00000301.gif

Sitten passitin Mikan vielä päivystykseen kun sillä on ollu armoton flunssa yli viikon ja räkää lentää urakalla. (taannoin ei ostanu antibioottia poskiontelotulehdukseen dry.gif ) Sain vielä kasin jlk sille päivystysajan.
Poskiontelontulehdushan se siellä taas tai vielki oli. Nyt sitten MINÄ hain ne lääkkeet ja tuo jopa suostuu napsii niitä.

----------------------------------

Eka joulustressiuni tuli sitten viime yönä dry.gif
Oli aatonaatto ja Ei ollu kaupat enää ku hetken auki ja mulla ei mitään joulujuttuja. Sitten siinä unessa tajusin että onhan ne ysiin asti auki, kello oli jotain vaille yks. Omituisia painajaisia laugh.gif

Eipä tässä muuta, tarttis mennä lapsilisämiljoonia tuhlaa kauppoihin ja ostaa joululahjoja... tongue.gif
Tosi miljoonia...dry.gifmad.gif

Anniinallakin ihme yö..Itkuskeli useaan otteeseen. Sorruin antaa tissiäkin yhessä vaiheessa... unsure.gif Mutta kun ei millään asettunu. Oiskohan tulossa lisää hampaita? Eipä noita ole tullu sitten pariin kuukauteen.

Jatkan toiste....

-----------------------------------------------------------------------

Noniin

Käytiin  ostoksilla.
Rahaa palo parisataa ja siinä ollu kuin 4 lahjaa blink.gif
Juuh, kalliita nää varhaisteinit. dry.gif
Anniinalle en mitään vielä ostanukkaan. Se kun on ainoo jolla ei ole vaatimuksia, niin on niin helppo ostaa, vaikka sitten aatonaattona biggrin.gif .
Ostettiin yhteinen lahja koko perheelle,Trivial Pursuit -90 luku , mutta Mika ja minähän sitä varmaan pelataan,noi lapset tajuu siitä mitään.

Noh, jooo. Lihakeitto, kera hirvenlihan ja possun oli Vauvahymi.gif  OStin tota hirveä palstakamulta sillon synttärimiitinkissä. Nyt tehny jo karjalanpaistin ja tuon lihakeiton ja harmittaa, että kilo on "tuhlattu"  unsure.gif
 
Nyt laittaa joulujuttuja. Forssassa kun tänään avataan joulu,niin sopii se meijänkin alotella tongue.gif
 
Ja tuossa linkki tonttunimeen
http://www.taaviankka.com/tonttu/ Käykääs kattomassa tonttunimenne!!
 
Minä - Reima Porkkasuihki 
Mika - Pähki Mietelaakso
Toni  - Kaarto Poronlento
Johanna - Piisku Rusokatse
Saku - Sato Talviomena
Susanna - Aari Mitäkämäki
Anniina- Sulo Kukkamajan
( blink.gif )