Jaa-a.

Tartti laitta jotain juttua viimeviikonlopusta, mikä oli oikeestaan (kankkusta lukuunpttamatta) mukava. Mehän lähettiin reisuuun. Aamulla ensiks kävästiin neuvolassa otattamassa Anniinalle influenssa-rokotuksen. Neiti oli ihan tohkeissaan siitä nukuesta mikä siinä pöydällä oli, eikä ensin hokassu mitä tehdään.Sitten kun pistos tuli, alko loukkantunu itku. Äitin ressukka, itelle tulee aina kyyneleet tuossa vaiheessa...  Lohtutissiä annoin heti pistoksen jlk.Ja oikeestaan unitissiä, kun oltiin matkalla Stadiin. On hyvä sillon että pikkunen nukkuu. Eipä siinä kauaa mennykkään, kun oli unessa. Pysähdyttiin vielä Forssassa kirpparilla ja tankkaamassa ja sitten matkaan.

Anniina nukku Espooseen asti. Meillä oli myös Susanna mukana, muut ei yllätys, yllätys, lähteneet mukaan. Aluks mentiin Patolaa Mikan faijaa onnittelemaan kahvin merkeissä. Istuttiin jokunen tovi siellä ja koitin omaa Isi-kultaa saada kiinni, mutta kiireinen vanhus taitaa olla, ku ei se niin helppoo ollukkaan. Loppujen lopuks sain kiinni ja sovittiin treffit Itäkeskukseen.Tarjosivat juomaa , ruokaakin oltas saatu, mutta kun oltiin justiinsa kahviteltu, niin passattiin.Susanna otti hamppari aterian.                      Latha oli ostanu Anniinalle kivan synttärilahjan. Paidan ja Reiman hatun.( Lathahan on tavallaan Anniinan kummi.Kirkon papruihinhan sitä ei saanu, kun ei tuo uskonto ole ihan sama.)  Sakulle oli myös ostanu lahjan T-paidan, mikä Sakusta oli yltiömagee.  Minäkin sain lahjan, pussilakana pakkauksen ja lakanapakkauksen.

Sen tapaamisen jälkeen mulla alko "vapaa-ilta". Menin serkun ja hänen miehen tupareihin. Mika lähti likkojen kanssa Patolaan kattoo lätkämatsia. Sain siis mennä yksin. Otin jopa muutaman olusen mukaan. Oli ihan oikee tarkotus ottaa muutama olut..Tuli loppujen lopuks otettua pikkasen enempi ku muutama...  Anyway, se kämppä oli tosi siisti.Neljähuonetta ja keittiö.Iso parveke ja pari veskiä. Toiseen en kyllä kurkannukkaan,joten jäi epäselväks olikos heillä saunaa. No, ei kait se saunattomuus asuntoa pahenna. Keittiö oli aivan ihana. (tässä juuri keittiöremppakuumetta poteva...) Niiden kaappiien väri oli just nappi.Mulle kelpais kanssa.Taso tais olla sellasta tummaa kiveä. Ja se kulmahella!!!!  Taitaa tulla plagiaatio meille =D.

Kotiin lähdön aika, se tuli jotenkin toisaalta aika nopiaa, kun siellä tupareissa oli myös toinen serkku, jonka kanssa oli myös kiva rupatella. Ja jotenkin tuntu, ettei Emännän kanssa saanu justiinsa kunnolla sanaa vaihdettua :( .                                         Kotimatkalla Anniina nukahti aika varhain. Ja Susannakin lähempänä Vorssaa. Minä kippasin siinää vielä muutaman olusen.Kotiin kun päästiin yömyöhään tervehdettiin muut lapset ja lähetettiin nukkuu. Anniina jatko unia sänkyyn kannattaessa.  Me jatkettiin  Mikan kanssa iltaa ja mentiin  autoon hetkeks kuuntelee musaa ja ottaa ne muutamat oluset mitkä mäyriksestä oli jäljellä. Meillä oli oikein henkeviä keskusteluja ja hauskaakin.  Itkuhäläri oli mukana ja se sitten loppujen lopuks päätti sen illan. Mentiin Anniinan kanssa nukkumaan.

Aamulla olikin isänpäivä. Heräsin Anskun kanssa puolen ysin aikaan ja siin muutkin lapset pikkuhiljaa nousi ylös. Kymmenen jlk mentiin sitten isukki herättelee kera lahjojen.( Mä olen tullu siihen tulokseen, että  en kahveja sänkyyn vie, enkä myös itse halua,se on niin epäkäytännöllistä...) Aamupala odotti keittiössä, ihan nurkan takana. Isi oli tyytyväinen lasten tekeleisiin.Sai hyllyä, kynäpurkkia, kengänkiillottajaa ja kirjan ja ristinolladrinkkipelin. 

Muutaman leivän syötyäni "sain" mennä nukkumaan ja nukuin kahteen...

Juu,sellain viikonloppu =D