Synttäreitä vietetty koko viikonloppu. Hienosti meni.

lauantaina tuli Anniinan kahet kummit ja mummo sekä eno kylään. Naapurit kävi myös illemmalla.

Sunnuntaina Vaari ja mummo,setä ja täti,sekä serkku. Paljon jäi tulematta,mutta tulevat sitten ku kerkeevät. Sakun kummit olivat ruotsissa,joten ei nyt päässy ja muutama muukin oli reissun päällä.

Saku sai lahjaks legoja ja rahaa,monopolipelin,parit hanskat ja muutakin, mitä en nyt muista.Poika ihan innoissaan kun sai omaa rahaa ja saa ostaa mitä haluaa. Ihme ettei heti tänää halunnu kauppaan. =D

Anniina sai meiltä lahjaksi sellasen päältä istuttavan auton ja osottautu ihan pop jutuks. Muita lahjoja oli molla, vaatteita (söpöjä), pehmokoiran, sellasen möykkäävän bussin missä on pieni "tv-ruutu", lampaantaljan, (mitä ehdotin kun  vaari kysy lahjavinkkiä)  .

Tarjosin vieraille karjalanpaistia, kun en viittiny tehä mitään seittemää sorttia suolasia ja makeita. (laiska emäntä?? ei, kuorin jopa perunat valmiiks ennen keittämistä, joten en laiskuuttani..Jotain erilaista vaihteeks.)

Pullia,tiikerikakun, täytekakun ja erinäisiä keksejä oli myös tarjolla.Lapsille namia ja sipsejä.

Anniinakin sai maistella aikas paljon kaikkee mitä ei olis tarttenu tietää vielä olevankaan... No, nyt saa olla herkut pois ainakin toooosi pitkään kaikilta lapsilta...ja äitiltä.

------------------------------------

Mika lähtee taas aamulla kotkaan, mutta nyt ovat siellä vaan päivän ja taitaa sitten illalla jopa kotiutua. Tiistaista ei vielä tietookaan, minne menevät.

Me alettiin suunnitella autoa saksasta.Jospa meijän ens kesän loma suunnattaisiin sakemanneihin ja tuliaisena mukaan tarttuis Voyageri...vm -99 taikka uudempi...Mutta mieli ja matkakohde saattaa muuttuu vielä ennenku Mikalla ees on lomaa,joten siihen asti kahtellaan.

Äitihän lupas tulla lasten kanssa olemaan ens kesänä jotta päästäs kahestaan lomalle.Ja ekahan meil oli tarkotus lähtee jenkkilään kattelee oikeita autoja oikeeseen mestaan,missä niitä on,mutta sitten tuli tuo autonostotarve-buumi mulle päälle ja ehdotin Mikalle moista retkeä saksaan  ;) Heh, saas ny nähä. Mutta hintoja jo kattellessa, ei mikään paha juttu.

Justiinsa mutta nyt lähen paukuttaa timantteja tuonne topkanii, oon ihan koukussa siihen bewel...peliin.On mulla se omalla koneellakin,mutta siellä saaa oikeita vastustajia, ei tartte itteään vastaan pelaa koko aikaa.