Oltiin tosiaan hotellilomalla; Anniina,Saku, Johanna ja minä .Ja tulihan Mikakin sinne sitten töiden jlk.

Huone oli iso.Ei tavan kahen jhengen vaan kahdesta huoneesta yhdistetty iso huone,missä oli tilaa mennä ja temmeltää.Olis vaan ollu mukavaa olla enemmän,mutta kun Susanna jäi mummolle ja Toni oli kaverin kanssa kotona,oli syytä jo tulla takasin kotiin.Myöhäseenhän se saapuminenkin meni,oltiin kotosalla vasta yhentoista jlk.

Maanantaina kun  Vantaalle päästiin,mentiin ensteks Mikaa moikkaa työmaalle,mikä on aika liki hotellia.Sitten mentii rekkaroituu hotelliin, missä ensiks meille tarjottii tavallista kahen hengenhuonetta missä oli matkasänky Anskulle. Sanoin sitten respaan,että oli kyllä varattu lasten lisävuode ja matkasänky ja kahen aikuisen makuupaikka myös. Ihmeissään oli, että kuin nyt sitten näin on laitettu ja jostain takaa haki tulostetun paperin siitä meijän varauksesta, minkä tein puhelin varauksena hotellimaailman asiakaspalvelusta. Sillä selvis sitten mitä oltiin tilattu ja saatiin se tilava huone.Siellä oli nää "aikuisten" sängytkin 120cm leveitä.Ne kun laitettiin yhteen---oli tilaa nukkua,sekä meillä että Anniinalla. Isommat lapset jako sitten kahen istuttavan vuodesohvan keskenään. Ei me mitään matkasänkyä Anskulle ees tarvittu.Tosin sitä ei kukaan tuonukkaan sinne huoneeseen,olis varmaan tuoneet jos oltas pyyetty. Mutta eipä tuo likka kotonakaan juuri sängyssään nuku.Alkuyön vaan.

Doh,hotellista mentiin lasten paratisiin- LELUKAUPPAAN Toys R Us:iin. Ostin muutaman joululahjankin sieltä.Niin ja Sakulle synttärilahjan. Susannlle tuliaisia ja lapset aivat sitten kanssa pienet lelut.  Takas hotelliin muutaman mutkan jälkeen. Mikakin tuli sinne sitten töittensä jälkeen ja mä "revin" sen mukaan Jumboon. Jumbon jlk mentiin hotellin ravintolaan syömään.Oli helkkarin hyvää,vaikka hiukan kallista ja yks pieni tyttönen aiheutti sydänväristyksiä kiipeillessään syöttötuolissa. Ja ruuan nauttimisen jälkeen mentiin huoneeseen.Anniina pääsi kylpemään lavuaariin =D jonka perään nukkumatti oli ihan nurkan takana...

Aamulla aamiaisella manasin Mikan alimpaan helvettiin,kun ei voinut olla meijän kanssa siellä.Oli meinaa lähteny töihin jo. Mutta ei meijän aamupalan nauttimisesta tullu juuri nautintoa lainkaan. Siitä piti Anniina samaisella hyörimisellään,ku illalla, huolen. Aamupalan jälkeen Anniina nukutus ja sitten huoneen luovutus ja HopLoppiin. Siellä vasta metkaa olikin.  Anniinaa ei sieltä meinannu pois saada ilman itkua.992043.jpg

992044.jpg

Ihme ilme =D

992052.jpg

Tääkin oli kivaa...

992060.jpg

Ja tästä ei haluttu luopua,ei sitten millään ilman itkua.

Vein HopLopin jälkeen nälkäset lapset syömään Ikeaan :D. Siellä onkin edullista käydä syömässä,vaikka saahan sitä parempaakin ruokaa monesta paikasta. Aikamme siellä oltiinkin ja mukaan tarttu kaikkea pientä ja tarpeellista. Ainakin ostohetkellä tuntu että tuo on saatava!!!  Keittiökuvaston otin matkaan,kun jossain vaiheessa tuo keittiö on revittävä ja uusittava.Olenhan sitä jo viis vuotta haaveillu....Enkä meinaa oottaa seuraavia viisiä vuosia.  Ikean jälkeen poikettiin vielä lähelle,entisille naapureille Niipperiin. Mukava oli sitä kin poppoota nähä.

Kotimatka ei sujunutkaan ihan mallikkaasti.Anniina ei millään meinannu itkultaan rauhottua ja vaikka pysähdyin imettää ja sain likan unten maille,niin sieltä jostain unen välistäkin itksuteli.Sakua särki päähän (sai mojovan tällin päähän siellä HopLopissa) eikä Anniinan itku helpottanu sitä ollenkaan. Mutta kotiin päästiin ja sain kannettu anukkuvan neidin omaan sänkyynsä.Hetken juteltiin lasten kanssa,tai lähinnä Tonin kanssa, päivän kuulumisia. Susanna me päätettiin hakea mummolta vasta keskiviikkona,kun kerran viihty siellä kivasti. Ja ei olis ollu kiva mennä yömyöhään hakemaankaan,kun Anniinan nukkuminen oli sellasta itkusta vähän väliä.

Aamulla sitten tuli yllätys vieraita. Landeporukat Kaavilta (tai ei ne enää sielä asu,mutten muista mikä se uusi paikka siinä liki olikaan..) Olivat olleet laivareissulla Turusta ja ohimatkatessaan poikkesivat pikasesti moikkaamassa. oLi mukava nähdä niitäkin.Tarttis itte vaan päästä sinne päin.Monesti ollu suunnitelmissa,mutta toi Anniinan käyttäytyminen automatkoilla ei oikein "tue" lähtemistä 450 km päähän. Anniina kun ei ole niitä laspia jotka nukahtaa, kun moottori käynnistyy.

Juu,Susanna haettiin sitten porukoitten lähtemisen jälkeen.Ehdotin Tonille että lahtee mukaan,käydään Hesessä.Ei halunu lähtee,kun oltas kuitenkin kauan reissussa.No joo,menihän sit' aikaa. mummolla kahvit juotiin ja kauppareissukin siihen päälle niin meni mulla noin kolme tuntia... Mutta ihme kotihiiri Toni on.

Nyt on Sakulla naapurin poika yökylässä.JA Poika on innoissaan,silläharvoin on ketään yökylässä. Ihan kiva juttu.

Se ei ole kiva juttu, että Mika on koko viikon Vantaalla töissä ja näin ollen ei tuu kotiinku vasta perjantaina...Surkeeta.

Nyt menne nukkumaan,vaikka Anniina ei vielä olekaan kutsunu ...MORO