Johan on taas viikkoa vierähtäny.

Viime perjantaina tuli tavattua Marrasmammoja palstalta.Oli mukava miitinki. Nähtiin täällä meillä päin,ettei tarttenu lähtee mihkää pitkälle. Sitten saatiin hoitoon sellanen oikein iso haukku.Oli kiltti ku mikä ja todella mukava oli käydä kävelyllä ym. Lapset tykkäs ja oli sitä mieltä, että olis saanu olla pidempääkin hoidossa.Noh, ehkä jonkun ajan päästä jos toi Sakun iho parenee niin sitten vois testeissä taas juoksuttaa ja kattellaa josko tulis haukku vielä joku päivä.

Viikko sitten vierähtäny samalla mallilla kun aikasemmin,jodosta futikseen ja kotona olemiseen ym. Ainoona erona Maanataina olla se että Johanna vietiin lääkäriin,ku sillä oli korva kipee...Noh,tulehdushan siellä.Pyysin vähän tyjympää lääkettä jotta saatas se kunnolla aisoihin.Koska tuntu siltä että viime tulehdus ei olis menny lainkaan ohi.Oli korvakipua tuossa pari viikkoa sitten mutta lekuri sano vaan että taitaa olla viime tulehduksen jäljiltä vielä punanen...Tai ei ollu menny ohikaan...

Nyt taas viikonloppu eessä.ostin Fiskarsin haravan,jos vaikka sais noi lehdet edes hillitympään kasaan. Kukahan tulis haravoimaan???? Rokkibööna, sähän tykkäsit haravoida ja sulla on vapaa viikonloppu.. . ;)

Tissitakiainen taas ääntelee joten lopettelen tältä erää...MORO ja mukavaa viikonloppua.