Oli tämäkin päivä yhtä lyhyt ku eilinen...d080.gif juuh,kumma jttu.

Lasten kouluun lähettämisen jälkeen siinä puolen ysin aikaan.Anniinan kanssa aloin aamutouhuihin, puhdasta vaippaa,vaatetta ja puuroa nassuun.g010.gif Siis ihan normaalia aamurutiinia. Aattelin että laitanpa likan aamu-unille ulos. Sais taas tuota tissivierotusta ja mä voisin sisällä jopa imuroida (neiti kun tykkää olla äitin sylissä sillon, ku mä imuroin .)    ...Käytiin me dallaamassa sellanen tunnin verran tuota tietä ees taas ja totesin että, tän erän voittaa tuo tyttö,tuntu vaan "heräävän" koko aika enemmän.JOten eiku sisään ja tissille. No niinhän siinä kävi perinteisesti, että mamma jäi kanssa tutimaan,aamu-unosia...d010.gif

Lähdettiin sitten taas liikenteeseen.Mutsille piti vähän kaupassa käydä joten eiku sinne. Anniina onnistu kakkaamaan melkeen heti ku kotoa lähettiin ja menin sitte vaippaa mutsille vaihtaa.Annoin Anskun äidin syliin ja tyttö alko kovasti kinuu takasin mun syliin  ja itkustaa vähän..        Oli meinaa eilen siellä hoidossa, kun oli Tonin vanhempainilta ja Mikalla oli treenit vedettävänä joten vein tytsyn ja Tonin sitte mutsille siks aikaa.                                                                                                                             (oikeestaan juttu meni niin, että oltiin vaan kylää menossa siks aikaa, ku Mika vetää harkat, niin matkalla Toni kerto, että muistelis koulussa puhuttavan tänää olevan vanhempainilta --eiku soitto Tonin luokkakaverin äidille ja varmistaa asiaa.Ja niinhän se oli että koululle tartti mennä.Olinkin niin edustavan näkönen...a025.gif) Juu, Tais tyttö pelkää, että jää taas mummon luokse hoitoon.

Ei jääny,lähettiin kauppaan kaikki. Käytiin Lidlissä ja Säästöpörsissä ja Sotkassa,niin ja postissa.( Hain olkkariin uuden maton, sellasen ryijymaton tilasin Ellokselta, harmaa...aivan ihana! ) Likka teki historiaa,ei kiukunnu ollenkaan autossa, tai ehkä vähän enneku nukahti ja sattu mottasee itteään jollain lelulla huuleen.Reppana.

Lidlissä oli 8 kk ikäinen poika.Hänkin istuskeli  kärryissä. Siis poitsulla synkkas Anniinan kanssa heti! Molemmat hihku ja kiljahteli ja kattovat toisiaan. Sulosia.

Kauppareissun jälkeen mentiin kaffelle mutsille. Anniina leikki siellä nukella ja sängyllä, laitto nukkea sänkyyn ja sano aijai aijai... f035.gif  Oikee tyttöleikkiä.
Osaahan tuo autoillakin ajella pitkin lattiaa ja mumisee.
Kirjoja "lukee" , sillee että ihan oikee oppisesti kääntää sivuja.

Siitä tulikin mieleen. Meillä on leluja aika paljon.Oon jo jonkin verran karsinu niitä,  helistimiä pois ja sellasia pehmoja mitkä ei kerta kaikkiaan ole pätkän vertaa kiinnostanu. Teletapit on kyllä pehmoista ihan ykkösiä. Ja eihän uusia voi hommaa jos on vanhoja niin paljon....
Anskulla on sellanen vauvojen cd, missä on semmosia muovisia levyjäkin (suskin vanha) Tuo näppäränä tyttönä osaa jopa vaihtaa levyn siitä. Ja aina pää heiluu, ku tulee musaa  f035.gif Ihuna tuo pikkanen on.Mitä mainioin ipana! Niin ja oppinu nousee seisomaan ilman tukea. Muutama päivä sitten. Taitava!

 

Menipäs nyt vauvafiilistelyihin,mutta haittaneeko tuo...Huomiseen!