Viikonloppu taas ohi...


Oltiin kavereilla pe ilta , ku ukoilla oli se toimintapäivä töissä ja aamulla aikaseen oli lähtö,joten jäätiin sinne sitte yöks.Toni jäi kaverin kanssa kotiin.
Aamulla läksin lasten kanssa Myrtsihallin kirpparille.Vitsi että tein hyviä löytöjä!!!
Ei paljoo menny rahaakaan.Niin ja Anniina nukku melkeen koko kierroksen ajan.Vähän aikaa oli hereillä alussa,mutta muuten nukku koko kiertelyn ajan autolle asti.
Sitte mentiin iskää ja Lataa moikkaa . Sain niin mahtavaa ruokaa taas, Sri Lankan malliin maustettua. Siis se on niin hyvää että voisin päivittäin syödä!Ja se jogurttisalaatti siihen lisäks,njam!!!! Lapset söi eri ruokaa, jauhelihakastiketta.


Ja johan iltapäivällä isäntä kyseli josko jatkoille vois mennä.Eväsin pyynnön Littanahymi.gif Eiku, en jaksanu pyöriä enää missään. Mentiin vikaks tunniks lasten kanssa jopa kauppaan, jotta muutaman tuopillisen sai mennä vielä juomaan...
Olinkohan liika ankara? Tosin ei tuo mies ainakaan näyttäny olevan pahoillaan.Kotiinku päästiin se kylläkin "karkas" naapuriin muutaman olusen vielä juomaan.(Tosin ihan luvan kanssa meni sinne...)

Tänään saatiin vihdoin istuttettua aitataimet tienviereen.Ei siihen mennykkään, ku 5 vuotta laugh.gif
Ja ne pihavalot,mitä suunniteltiin jo 4 vuotta sitten, on nyt seinissä.


JA meidän pikkuneiti teki historiaa,nukku vaunuissa ulkona melkeen KOLME tuntia!!!! Ei ole ikuna niin pitkää nukkunu päiväunia.Tuota tarttee alkaa harrastaa useemmin,niin saa kunnon rytmin tähän touhuun.Loppuu meikäläisen päiväjuoksut, millon missäkin.Oikeestaan sitä mä olen oottanu että tulis sellanen tasanen rytmi.Vielä se on ollu sellasta muutaman tunnin välein nukkumista ja sillon menee korkeintaan se tunti.Ja sitten yks pointti tuossa ulkona nukkumiseen on se, että ei nukaha tissille. Ja sitä tosiaan koitan alkaa vähentää.Viime yönä mietin, että ens yönä kyllä koklaan jos tuttipullosta huolis maitoa,omassa sängyssä.Silleen ettei huomaiskaan että se on pullo...No joo taitaa olla mulla utopistiset odotukset. HEHlaugh.gif ,mutta aattelin yrittää.On se pullosta helpompi vierottaa, ku tissistä. Kait,ku ei oo kokemusta näiden muiden osalta...

Mutta jospa jatkas nyt jotain muuta tekemistä ku koneella istumista...Heipsan.