Jospa kerkeis hiukan kirjottaa....blush.gif 

 

Viikonloppu meni, liian nopsaa a010.gif Olis voinu muutaman päivän lisää viettää "laatuaikaa".

Mä hain mutsin jo Torstaina tänne, kun sillä tehtiin joku ötökkämyrkytys kämppään ja astmaatikkona oli kuulemma hyvä, että on poissa ainakin vuorokauden.(mainittaneenko ettei äiteellä ollu mitään ötököitä,vaan jossain asunnossa siinä rivarissa ja varmuuden vuoksi ne myrkytti koko rivarin.) Eli Äiti oli täällä valmiina Perjantaina,kun minä otin ja lähdin noin kello kaks liikkeelle.Surku iski, kun Pikkuriikkinen piti jättää kotiin..a025.gif Mutta hyvinhän nuo pärjäs. Menin ensin hoitaa parii asiaa työkkäristä vakuutustoimstoon. Ja sitte menin hotelliin kirjaamaan meidät sisään.Kävin tsekkaa huoneen ja vaihtelinkin sänkyjen paikkoja hiukan.Ei ollu parisänkyä,joten oli nostettava yöpöytä välistä pois ja työntää sänkyt vierekkäin.Sitten pinnasängyn siirsin huoneen toisesta laidasta sinne sängyn ja seinän väliin,jottei Pikkuriikkinen yöllä tipu,kun pinniksen laita oli niin matala. (ihme sänky...) Purkasin kassit ja hetken nautiskelin hiljaisuudesta.

Sitten läksin kauppoihin kiertelee.Löysin itelle 2 paitaa!!!! Aika ihme. No,onhan sekin jo erikoista että pääs kauppaan ilman tuota sylitakiaista.d035.gif  Sitten Mika jo soittelikin että saapuu piakkoin Forssaan. Sovittiin treffit huoneeseen d045.gif Mika siistiyty ja läksettiin Martiinaan syömään. NJAM! Illaks aateltiin vuokrata pari leffaa ja ostettiin ISO kasa namia ja muuta hyvää. HAettiin Pikkuriikkienn nukkumaan meijän kanssa. Helposti nukutuskin onnistu ja saatiin alkaa nauttia toisistamme ja elokuvista.    Aamulla skarppina aamiaiselle ja sieltä lähettiinkin Tampereelle futismatsiin.MAtkaan mukaan otettiin pari poikaa Forssasta ja Saku kotoolta. Alkuun oli mun tarkotus jättää Anniina  kotiin mummon ja muiden kanssa.Mutten hennonnu... Kuka on takiainen ???  TAmpereelta tullessamme jätettiin Saku ja Anniina kotiin,vietiin ylimmääräset sinne mistä haettiin ja mentiin TAAS ravintolaan syömään   g040.gif ,    vuokraa lisää leffoja ja  hotelliin kattoo niitä ,sekä nukkumaan. Nukuttiin reilut tunnin päikkärit.Teki hyvää "kaikinpuolin"   k055.gif. Sitten olikin jo aika lähtee hakee Pikkuriikkinen taas meijän kanssa nukkumaan. Taas neitikkiä nukahti tosi kivasti, vaikka reppana oli kuumeessa ja nuha oli mahtava. Lääkettä annoin ja hyvin nukku koko yön,lukuunottamatta niitä kertoja kun tahto tisutella. Aamulla ei pidetty mitään kiirettä aamiaiselle menoon.Kunnon aamupala vedettinkin.    Sitte vähän leikkihuoneessa istumista ja Anniinan päikkäreiden aika.Mekin aateltiin että tarttee nukkua Pikkuriikisen seurana ja niin myös tehtiin. Vielä oli yks leffa kattomatta ja sitä sitten viimeset minuutit ennen huoneen luovutusta katteltiin. Oli kaikinpuolin mukava viikonloppu. Isommillakaan lapsilla ollu mitään ongelmia,miks olis? Mummo oli vaan hurjan väsyny koko viikonlopusta d040.gif

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tää viikko onkin lähteny liikkelle flunssassa.Ei niinkään mulla vaan lapset jonkinasteisissa lunssissaan.Pikkuriikkinen ja Johanna pahimmat.JOhannalla korvatulehdus ja nyt ollu pois kolusta koko viikonalun.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menin viime viikolla painonvartijoihin. Siitä lisää ---------------Toinen punnaus oli tänään -1,2 kg! Jospa se tästä?

Mutta nyt heippatihei!