Ihanaa Rokkibööna  

(Muille voin vain sanoa että asia on henkilökohtainen ahgg_dunno)

Niin ja kiitos kunniamerkistä! Mä en nyt just jaksa laittaa juttua eteenpäin, mulla on aika niin rajallista tässä koneella ja se vie hiukan enempi aikaaa.

Moikka

Tuo nyt meni alkuun hiukan kirjeenvaihdoks, mutta omapahan on sivuni.

Tänään meinasin pitää sellasen päivän etten mitään tee. Arki alkakoon huomenna ja kunnolla toi alkaakin kun koulut alkaa.

Tosin; kuinka relasti äiti voi ottaa, jos on lasten kanssa yksin kotona???

Okei, sain nukkua hiukan pidempää kun Isi, mutta olinhan jo Pikkuriikkisen kanssa heränny pariks tunniks kaheksan aikaa aamulla. Nukutin vauvan aamu-unille. Isi sitten nousi puol ykstoista Pikkuriikkisen kanssa ylös ja sain jäädä makoileen.
Aamupalan sain syötyä, syöttämättä Pikkuriikkistä, mutta siivosinhan aamupalapäydän kuitenkin.
Aattelin koko päivän istua koneella...No, johan yhet kakat kävin pesemässä,otin paperin palan pois pikkuriikisen suusta, vein Keskikokoisen kaverille, nukutin Pikkuriikkisen. ja kohta alan ruokaa laittaa...
Että se rennosti ottaminen on aika kyseenalasta...Oonpa nytten ollu koneella kun Pikkuriikkinen nukkuu..JA niin kauan meinaan tässä ollakin !!!!  Hyssyttelen vaan nuita isompia olemaan hiljempaa, jottei Pikkuriikkinen heti herää...

No, onhan se jo aika paljon, jos en noita muutamia vaatekappaleita ota ylös lattialta...

Mutta... pikkuriikkinen heräs, että se siitä ja jatkoa kuhan taas joudan...

Isosisko alkokin leikkii Pikkuriikkisen kanssa. Ihana tyttö

Isi vois tulla tuolta pajalta jo eusa!!! Olis tuolle Isosiskolle monitoimisänky haettavissa ja olishan sitä muutakin tekemistä täällä kotona. Toi pajahomma nyt on aika pienimuotoista ollu, kun on noissa reissuhommissa.JA kokonaan taitaa loppuu tän kuun  jlk.Ei ole aikaa vuorokaudessa,kuin se 24 tuntia joten, siitä ei ihan joka paikkaan toikaan mahtimies repee .

En tainnukkaan kerkee tänne kirjottaa, että viime viikolla mentiin Isännän hotelliin yöpymään,ihan huvin vuoks, Anniinan kanssa . Oli ihan kiva, nähä sillee kesken viikkoo ja olla yhessä. Lapsilla oli kanssa tekemistä; Tytöt oli serkkunsa luona, Keskikokoinen mummolla ja Isoin jäi kaverin kanssa kotiin. Saatiin miehen kanssa laatuaikaa rk01_ricominciamodopolasigaretta

Hotelli oli epämukava, siinä suhteessa,kun siellä ei ollu ilmastointia ja sattu nää ylikuumat ilmat. Muuten ihan loistavasti sujunu reissu. Ostin Jumbosta Pikkuriikkiselle hienon autolelun; Pinkin hinaajan. Miten niin tykätään autoista ja autoja tytöillekin eusa_whistle Kotiinpäin kun ajeltiin ei edes aurinko paistanu turvaistuimeen. JA mieli isin näkemisestä oli piristyny. Kyllä näitä viikkoeroja jaksaa. AInakin jos , muistetaan olla kinaamatta kun nähään.

Eilen oltiinkin miehen veljen kolmekymppisillä. Siellä oli rento meininki. Isot Lapset taas vaihteeks jäi kotiin. Niitä ei kiinnostanu. Pikkusen vein kavereille ohi ajaessamme. Siellä kuitenkin samaa ikäluokkaa oleva alotteleva koululainen niin leikit suju oikeen mallikkaasti.Itekin käväsin siellä sitten kahvilla kun erittäin hyvä ja rakas ystävä täytti vuosia 9.päivä. Ruusu Kirsille.

ISukki sitten ottikin oikein urakalla tuota alkomahoolia ...(JA oikeestaan kehotinkin ottaa, jotta menee siihen kuntoon,että haluaa kotiin eusa_whistle kieroko minä???EEEN .. ..)

Kotiin päästiin lähtee vasat puolen yön jlk. Pikkunenkin oli jo siellä siihen aikaa, muttei olis tahtonu lähtee,kun serkkutytön lelut oli niin kivoja. Pikkuriikkienn nukkui yheksästä asti turvakaukalossa. Vähän säälitti,kun se on aika kova, mutta hyvin tuo unet siinä nukkui. Kotimatkalla tartti pysähtyy imettää...Niin ja Isäntä oksentaa... Oli hiukan huono olo tullu...ahgg_fingersxhehehehh

Mutta nyt tää tarina loppuu taas seuraavaan kertaan....

Se on moro!

 

p.s. kirjotus vähän katkonaista ja takeltelevaa,mutta kuten jo sanoin tää on mun.