Nyt on inspiraatio katossaan laihduttamisen suhten dry.gif
No joo ei ole , mutta tekis mieli, muttei pysty... sad.gif
KAikki hyvä on niin hyvää blink.gif
Miks Mies saa vetää päivässä 4 lihistä, kymmenisen pullaa,syödä sipsiä ja karkkia (elokuvailtana saattaa hyvon mennä kaikki toi blink.gif ) ja silti se ei lihoo???
MIKS -MIKS- MIKS- MIKS ????? itkuhymi.gif

Joku pikakuuri että sais tsemppistä lisää? Mikä olis hyvä? Ja kun imettää???
Ei kait sellasia olekaan? dry.gif

Heissan kaikille vaan

Neiti pikkuinen on sitten oppinut kunnolla ryömimään- no ei hän enää ees ryömi- konttaa. daumen.gif  Löysi jo eteisen ja tyttöjen huoneen. Ihana heart.gif Seisomaan nousee tukea vasten , joka paikassa missä pystyy vaan sormilla tarraamaan kiinni.daumen.gif  Meijän pikkiriikkisestä tuli isoheart.gif

Hotellissa Turkkusissa tuli käytyä nukkumassa viime viikolla.Käytiin samalla Kupittaan seikkailupuistossa ja sitten suraavana päivänä Raision Myllyssä shoppaamassa. Itselle löysinkin muutamat uudet alusvaatteet. Kunhan ensteks näistä imetysliiveistä pääsisi eroon  dry.gif. Anniinalle löysin muutaman vaatteen .Mutta loppujen lopuks ei siellä kovin rahaa menny.daumen.gif Toisaalta jo hotelli maksoi 77€ mikä sekin oli ale-hinta Viking Club kortilla. Siinä oli vielä 2 junnupatjaa. Ihan ok hinta,varsinkin kun vertaa kilpailijoita.             Lapset tykkäs. Toni tosin ei ees lähteny mukaan  (sad.gif iso poika..) Nähtiin MIkakin siellä sitten ja se tulikin yöpymään meidän hotelliin, vaikka sillä oli huone varattuna naapurihotellissa . Käytiin siinä iltasella sitten syömässä RAXissa ja mentiin ihan nukkumaankin ajoissa. Anniinakaan huomannu ettei olla kotona.Niin hyviin meni.  Mutta nyt huomenna ollaan lähössä taas reissuun ja siitä kirjuuttelen myöhemmin. 

 

Jahas taas kutsutaan tisubaari avattavaks...dry.gif 

Se on MOI

 

 

p.s. ANNIINALLA TULI TOINEN HAMMAN SEURAAVANA YÖNÄ!!!