Vauhdikas ja tapahtumarikas viikonlooppu takana. Kilometrejä noin 600km takana. Päivystyspolilla istuskelua, rönkkenissä odottelua, Auto vaihtu isompaan,ikkuna rikki, auton moottori sano poks, rantaravintolassa naatiskelua,lastensynttäreillä oleslelua, saunomista, shoppailua,ym. cool.gif
Siis nuo kaikki on sillee eri  tapahtumia. Rikkoontunut moottori ei ole isommasta autosta, eikä rikkinäinen ikkuna autosta laisinkaan, vaan keittiöstä...
Tällästä sitä mahtuu kahteen päivään...Aika vilkasta menoa vai?
 
Jotain tarttis lasten kanssa tehä, mutta kaikkialle maksaa niin pirusti sisään ja kun meillä on kesälapsi täällä niin se on yks väh.15€ lisää. Jotenkin  ei nyt kiinnosta "tuhlata" rahaa niin paljon.

 

Meillä oli mökki varattu ens viikolla, mutta kun Mika on tuolla reissuhommissa eikä pääse mukaan, lapset sanovat, että ei oo kiva mennä ilman isiä... Joten kun ei äitin seura kelpaa, taidetaan perua koko mökkiloma.

En tiedä kaipaako nää lapset niin mitään ohjelmaa, mutta itellä on sellanen olo että jotain tarttis tehdä. TAikka jonnekin noi olis vietävä...Taitaa olla vaan mun pakkomielle. Ainoo minne nuo on sanonneet haluavansa on tietenkin Linnanmäki. Ja voipi olla että siihen se sitten jääkin. Tosin ei mun halusta.Voisinhan esim. Susannan ja Anniinan kanssa mennä, mut sitten tulee olo että nuo muut jää jotain ilman ,vaikkakin eivät itte tahtos mukaan.

Mika tosiaan lähti töihin sellaseen , että ei kotona ole välttämättä joka yö. Taas vaihteeks sellanen työ. Kahtotaan nyt kauan moinen kestää.

Nyt meen taas surffailee suureen nettimaailmaan ja etin jonkun kivan paikan joka kiinnostas kaikkia lapsia, eikä maksa paljoo...(siis eihän sellasia voi olla...)



Hyvää alkanutta viikkoa smile.gif