g025.gif

 

Jo se on viikko jo puolessa välissä.blink.gif Aika menee omituisen nopiaa.

Eilen tuli käytyä Lahdessa.Tapaamassa yhtä palstatuttua. smile.gif Kivaa oli. Oltiin Launeen perhepuistossa .On lahdessa hieno yleinen puisto. peukku.gif  Susannakin viihty . Minigolffas, keinu, liuku ja liikennepuistossakin ajeli. Sitten alkokin ikävästi sataa ja tartti lähtee pois. Ooteltiin hetki sateen loppumista ja mentiin läheiseen kotieläinpuistoon.

676718.jpg

Susanna sai reissusta kivan kesämuiston. Ei ole likka ollut vaan kotona koneen äärellä,niinkuin tuntuu että isommat on viihtyny koneella hiukka liikaa...    k050.gifa030.gif

Kiitoksia vaan "palstakamu" päivästä ja siulla on mukavat lapset  smile.gif

Meillä on otusjahti meneillään yläkerrassa. Joku "iso" siellä asustaa Tonin kaverina ja nyt on Mika jahdissa.g045.gif   Juuh, Toni anto kuulapyssynsä sille laugh.gif . Tosin Mika otti laudan pätkän mukaansa ja kait sillä yrittää asukin tainnuttaa.  Muutamana iltana aivan kauhee rapina kuulunu seinistä ja hiirenloukusta kadonnu eväät.Ostettiin isompi loukku ja niin siitäkin näppärästi tää elukka ottanu syötin pois. Mika meni nyt sinne lueskelee ja odottaa että elukka tulee esiin ja b025.gif ...f040.gif niih.

 

On se vaan mukava kun löysin tullasen hymiösivun... ja tuosta ei ees tuu niitä ärsyjä mainoksia tongue.gif luulisin.

Jahas,tartti käyä taas vaihteeks pikkuriikkinen imettämässä takasin uneen. Ja heti kun takapuoleni tästä penkistä nostin,niin johan siihen joku tuli ja meni jonnekkin omituiselle pelisivullec066.gif.

Apuva---Ylhäältä kuulu omituinen ääni....Jokohan metsästys tuotti tulosta..tongue.gif    Pää on nyt ihan tyhjää täynnä...Mahdoton yhtälö, mutta niin se vaan on se on moro  

                                  n060.gif