Hellou.

Vappua vaan. Meillä se tällä kertaa meni aika vikkelään ohi,ainakin itellä.Menin jo hyvissä ajoin nukkumaan.Yheksältä!?! Väsytti vaan niin kamalasti ja Anskua nukuttamaan mennessäni menin myös ite nukkuuu.JA sinänsä tein historiaa, NUKUIN koko yön.Yleensä herään johkin aikaa ihmettelemään mitä nyt, kun ei enää kello kolme väsytä ollenkaan...Mutta onneks heräsin vasta vaille kaheksan, kun pikkulikka viekussa pölötti omiaan.

Pyörhdettiin laivallakin.Oli ihan lastenristeily.Tosin Janne (mun pikkuveli 26-v.) Lähti mukaan ja sillä menikin hiukan reippaamin, jopa niin et alko seurustelee wc- pöntön kanssa aamusella =D. Mikan sisko Heli ja sen likka Jenna oli myös mukana. LApset siellä laivalla pyörikin oikeestaan keskenään aika pitkälti. Aina välillä tulivat moikkaamaan ja taas menivät menojaan.

Anniinan kanssa risteily suju ihan mallikkaasti. Ei minkään moista ongelmaa, ees nukuttamisissa, kun ei saanu joka kerta tissiä suuhun. Nukahti rattaisiin yöunillekkin.Ansku sai oman kaverinkin reissulta..Bart Simpsonin ostin ja se on ihan pop.   Seuraava reissu aateltiin tehä joko ihan kaksistaan Mikan kanssa tai sitten ottaa Toni mukaan, kun ei kerran lähteny tälle reissulle. Oli mummolla sen aikaa.Sano vaan että on niin kyllästyny laivoihin???? (onhan tässä muutaman kerran tullu käytyy) Saatiin se bonus-matka kun ostettiin yli 70€. Ainoo vaan että tarttee tuo likka saada jotenkin tottumaan pulloon taikka muuten yösyömingit pois, muuten ei tuu hoitajalla mitään...Sitä kerkee pohtii jonkun hetken. Bonus-matka tarttee käyttää kesäkuun 20.päivä mennessä.

Meinasin tuoreen satsin munkkeja tehä tänää, eilen jo paistoin, mutta parhaitahan nuo tuoreena on! Simaakin on vielä ja kaikki sipsit jäi syömättä ja vesi-ilmapallosota käymättä, kun oli niin pirun kylmä illalla. Jos tänää saunan yhteydessä lapsille täyttäs niitä boltseja...Pääsiis lämmittelee saunaa :)

JA kotihommia jatkamaan.

T:maarit

 

Hauskaa vappua !!!!

554907.jpg

Huhuu???Isi pitää ylhäällä kiinni jaloista.

554889.jpgOllaan syömässä

Janne- eno

554992.jpg

554918.jpg

Heli-täti, Johanna, Susanna ja Saku

554882.jpg

Kannella ihmettelemässä

554872.jpg

Anniina ja BART.

..554876.jpg'

Lapset sai tuollaset Ville Viking -juomat. Pahus vaan että Iskä unohti että mukit olis saanu mukaan ne jäi baari pöytään....

554922.jpg

Nukkumaan menon aika...554928.jpg

554881.jpg

Ihanan kirpsakka Vappu aatto,kun tultiin takasin.