Se on taas aika vierähtäny.

Johan tuo Rokkiböönä oli kuulumisia kaipaillu,no nyt niitä tulee sen hetken ainakin ku tuo nuorimmainen suvaitsee nukkua.

Meillä onkin kauhee kaaos ollu koko kämpässä viimesen viikon ajan ainakin.On kait sitä kauemminkin ollu.Mut ajatus viimesestä viikosta on niin masentava et ei sitä nyt tartte pidempää aatella olleen. Nii, miks meillä on ollu kaaos,No tyttöjen huoneeseen Mika laitto kipsilevyt seiniin ja laminaatin lattiaan kaikki niiden tavarat on olohuoneessa.(kirosanoja...). Noissa seinien laitossa on menny jo erään elämän ajan aikaa, mutta nyt ne on siellä. Lattia on nyt hieno, koivun väristä laminaattia . Lattialistat kyllä puuttuu, mut niinhän joka huoneesta :D  Eilen sain maalattua osan seinistä. Osa sen takia maalamatta, kun ei oo sopivaa maalia. Susannan "uus" sänky kasattiin,sellanen missä pöytä alla.JA Johannalle moinen olis tarkotus hommaa, mutta ei oo sopivaa viel löytyny. Eli kalustus on uusiks menny /menossa ja pikkuhiljaa tavaroille/romulle ettiny paikkoja.  Johannan sänky on nyt kerrossängyn yläsänky,minkä alla on pöytä.Kelpaa kuulemma siihen asti  ku uus löytyy. Toi on mut nyt kiireisenä pitäny ja tietty tuo pikkunen rakkauspakkaus.

 579049.jpg

Juu ja Toni kävi siellä Euroviisujen semifinaalissa keskiviikkona. Samainen ohjelma tuli eilen telkasta. Sillo ke kyselin oliko kivaa ja hienoo ym.? Vastas vaan et tylsää oli =O ! Mutta eilen illalla hiukan tohkeissaan selitteli kaikenlaista siltä reissulta samaalla kun katteli telkasta hetken aikaa sitä ohjelmaa.Ei voinu myöntää et se oli ihan jees-juttu :D

Keskiviikkona käytiin myös tutustuu yläasteeseen. (mun pikkupoika menee yläasteelle!!! Mihkä tää aika häviää??? ) Jännä kuin jotkut kasi ja ysi-luokkalaiset, jotka oli siellä opettajia auttamassa tän illan läpiviennissä, näytti niiiin paljon vanhemmilta kuin nää tulevat seiskaluokkalaiset.
Saas nähä vetääkö pituuteen kesällä, kun kaikki luokan tytöt on pidempiä, kuin meijän jätkä ja tää toinen luokkakaveri.Näitähän on kuutosella nyt vaa 2 poikaa. On luokassa akkavalta ;) Seiskallakin tulee oleen 14 tyttöä ja 7 poikaa.

Juma että eilen veti jännäks ton lätkämatsin!!! Oli sellain olo ettten voi enää kattoo,parempi kuulla vaan lopputulos,mut hyvä et maltoin kattoo ja nähä se hieno byyri by JERE!!!

HYVÄ JELLONAT !!!

HUomenna tarttis lähtee synttäreille Veikkolaan.Pikku-Emma täyttää 3 vuotta. Mutta,mutta, synttärit alkaa siihen aikaan kun jääkiekkoa tulee telkasta.Jos kuulin oikein aamu- Tv:ssä sanottavan. Suomella olis iltapäivä-matsi...????

Lahjalle Terveisiä!!! Oli kiva jutella puhelimessa! Ooot niin lämpönen ja symppis, et olin ihan ylipirtee koko loppupäivän, kun oltiin juteltu! Kerrohan Masallekin terkkuja!

Saahaan pian uusia sukulaisia Forssaan asumaan. Markku ja Katja sitte muuttaa ens viikolla. Katja sai jo töitäkin täältä päin. Tosi hieno homma! Kiva että kyläpaikkoja lisääntyy...No eipä juuri oo kerenny missää käymää aikoihin...Mutta jospa se kiirus jossain vaiheessa hellittää.

Sakulla alko noi futiksen ulkotreenit ja ne on nyt sit aina Ti ja To. Johannan judo kyllä loppuu ens Tiistaina. Johannahan kävi vyökokeessa viime sunnuntaina ja on nyt niiiin taitava judoka, että omaa keltasen vyön!!! Hienoa Johanna!!!!!579053.jpg

Mitäs muuta? Jaha ei muuta, baby heräs.... BYE BYE!!!!579054.jpg