Hellurei...

oon ollu tietsikka- tauolla jonkun hetkee ja jatkankin sitä jonkun aikaa. Tuntuu että on saanu niiiin paljon tehtyä,kun kone on ollu yksinkertaisesti kiinni. Tässä kun se on auki, on niin helppo istahtaa hetkeks lueskeelee ja pian huomaa että se hetki on kestäny useamman tunnin, toki siinä välissä puuhaillu kaikenlaista, mutta useimmiten sillä tuloksella että mitään näkyvää siitä ei jää.

Vein äitiäni viime keskiviikkona Hämeenlinnan sairaalaan johkin jälkitarkastukseen sen verisuonilaajennusleikkauksesta, se joutukin jäämään sisään.Oli käyny niin että tämä joku-mikälie sinne suoneen oltiin laitettu ei ollu pysyny paikallaan; minkä tähden äitillä oli kova kipu ei-leikatussa jalassa.No, siellä oli lääkärit sitämieltä että nyt joutuu jäämään heti sisään kun ei veri kierrä siinä ei-leikatussa jalassa. Leikkasivat sitten tänäään isolla leikkauksella ja laittoivat jonkun verisuoniproteesin jonnekin..(oon kauheen huono muistaa noita lääkärijuttuja, On ne niin kauheita ) Äiti joutuu oleen teholla vuorokauden ja sitten vielä sairaalan osastolla ehkä jopa pari viikkoa. Tuossa jutussa on silleen aika onnekas osionsakin, minä en meinaa ollu varma saanko/onko  autoa millä lähtee viemään sitä sinne Hämeenlinnaan. Ja jos aatellaan ettei ole veri kiertäny ollenkaan siinä ei-leikatussa jalassa, siihenhän olis kait joku kuoliokin voinu tulla....Että silleen, oli hyvä että se auto järjesty eikä äitin tarttenu aikaa peruuttaa , ja olihan se jalka ja selkä tosi kipee,hyvä että liikkuu pääsi.Terveyskeskuslääkäri oli vaan sitä mieltä että se on issias....Outo fiilis on kun ei se ole kotona. Tarttee mennä keskiviikkona kattomaan jokos olis vointi parempi.

Anniina on kasvanu isoks tytöks.Vaan ei vielä ryömi eikä konttaa,eikä istu ilman tukea.Eikä meillä ole yhtään hammastakaan puhjennu.  Sinänsä on likka niin erilainen kuin nää isommat, kun ne on kaikki konttinu jo puolvuosikkaana ja istunukin ilman tukea.Sakuhan käveleekin lähti 8kk iässä.  Toisaalta yhtään ei haittaa, että meijän pikkulikka pysyy vauvana. <3<3<3 Unirytmi on hiukan vaihtunu.Menee yöunille noin 20.30-21.30 ja sitä vasten herää aamulla 8-10 aikaan.oikein hyvä aika!!! Yöllä syödään vielä muutaman kerran,mutta ehkä se on enempi tapa kuin tarve...Oon vaan liian väsyny tekee asialle mitään.

Mulla oli tänään aivan kamala migreeni, oksetti ja päätä särki ihan hillittömästi. Ja kaiken lisäks mua pelottaa että mulla on joku vatsahaava,kun oon niin paljon syöny särkylääkettä tähän hartia ja niskasärkyyn. Polttelee hirmusesti vatsaa....Kipeesti.No, jos jatkuu tarttee kait lääkärille mennä näyttäytyy. Ja ei muuta kun antavat lisää särkylääkettä...

Mutta nyt tarttee lopettaa,kun tulee niin paljon kirjootusvirheitä...

Se on moro