Jeee!!! Mun auto skulaa!!!!
Olikin rasittava viikonloppu kaikin puolin. Mikalla,mulla ja Markulla kaiketi (?).
Äijät vaihto sen moottorin mun autoon (KIITOS MARKKU AVUSTA! JA,Katjalle kiitos, että jaksoit yksin koko viikonlopun ;) ) Olivatkin pajalla aamusta yömyöhään.
Olihan siinä joitaion asiakashommiakin Lauantaina,mutta niitten jlk menivät purkaamolle irrottaa pataa vanhasta aivan mädästä Mazdasta. Jäi Lauantaina vielä palloneivelestä kiinni rotisko siihen vanhaa,oli niin tiukassa.Menivät sitten Sunnuntai-aamuna jatkamaan.Puolen päivän aikaan olikin motti irti ja lähtivät sitä Urjalaa kuskaa. Mika kävi siinä välissä vetää jätkein futistreenit ja Markku jäi sitä mottia duunaamaan.Oliskos kello ollu jotain kymmenen,kun Mika iltasella kotiutu saatto olla hiukan aiemminkin. Ei ihan kybällä vielä toiminu.Käynti oli hiukan huonoo,ei kulkenu kunnolla ja muutenkin tuntu et koko kone hyppii omiaan pellin alla. ( ja savutti vanhaa moskaa pois sieltä.mulla  kävi kieltämättä mielessä,et paska homma,uusiks menee..) Sitten tuli mieleen ,tulpat jäi vaihtamatta. Ne oli aivan kauheessa kunnossa. Maanantaina kävin vaihdattaa ne pajalla.Ja nyt pelittää ihan hienosti. (tarttis varmaankin puuta koputtaa...Hoidettu =) ) Että:
ISO KIITOS !!!! Rakas mieheni ja sen veli !
 Kyllä sitä sattuu ja tapahtuu.....
Sunnuntaina käytiin virpomassa. Johannalla oli alkuun olo, ettei kehtaa lähtee,mutta kyllä tais iskee jonkin sortin kateus/ahneus, että Saku ja Susanna saa saaliin ja hää jää ilman. Meikkasin lapset aamusella ja ettittiin essuja ja huiveja päälle. Muutaman tutun talon Matkussa kävi virpomassa .
Kattelin uhkaavasti vilkkuvaa bensavaloa ja sanoinkin lapsille että nyt mennää suoraa Forssaan,mult loppuu bensa.
Eikä päästy kuin 2km,ku Volvo sammu --> ##@@##***@@££¤¤¤!! Mika ie vastaa puhelimeen; se oli edellis illasta jääny pajalle.Mietin et mitä helkuttia nyt,lähetääkö kävelee kotiin vaiko soittas naapurin ukon jeesaa.VAlitsin sen jälkimmäisen vaihtoehdon.Sieltä tulikin site Janne jeesaamaan naista hädässä :)
Tankkas jopa kannusta mulle,ei tarvinnu ees nousta autosta. Tosin siinä vaiheessa imetinkin tuota pikkuneitiä, joten... Päästiin sitte jatkaa matkaa ja 
lapset kävi virpomassa Forssassa parilla tutulla (toinen ei avanu ovea,kun ei ollu muistanu koko päivää...Ois kuulemma tarttenu muistuttaa.Niiiiiii Janne! )
JA  mentiin lopuks mummon ovelle virpomaan. Sinne sitten jäätiinkin odottelemaan, että kello tulee liki neljä jotta Sakun voi viedä futikseen.
Sakun futiksen aikaan käytiin tyttöjen kanssa Helillä ja Jennalla kylässä.
Kutsuinkin heijät viihdyttää meittiä pääsiäiseks.
Tosin,nyt mun tarttee päivää vähän korjailla, kun mennään Ukille ja Latalle perjantaina syömään.Tuli sellain yllätyskutsu sinne.

Bläääh! Mika lähtee huomenna aamulla Saksaan hakee sitä moottoria,yhteen autoon. JA mä jään  "yksinhuoltajaks" Maanantai-iltaan asti. Siis ei vois vähempää innostaa moinen. On jo valmiiks ihan rikki olo. Onneks nää lapset kyllä on aika kilttejä,mutta on se silti rasittavaa, kun ei toinen oo jeesimässä. VAikkakin aika paljon Mika on nyt ollu pitkiä päiviä töissä,mutta sentäs yöks tullu kotiin.Ja sitte saanu "avautua" päivän asioista.
Kyllhää tee tiiätte mitä mää koitan sanoo...???
JA mikä hyvä, päivien ihmeellisen nopeeta kulkua oon ihmetelly tässä jonkin aikaa, niin eiköhän toikin aika mee nopsasti.

Ja toi pääsiäienn sais olla menny jo. Se ei  vois vähempää kiinnostaa.
Meillä kun on peinet rutiinit tullu tuosta pääsiäisaamusta,on joku pääsiäiskukko käyny jemmaamassa aina suklaamunia lastenhuoneisiin.Ja ollaan munia maalattu. Lankee nekin hommat mulla. (Tosin Mika oo niistä koskaan mihkää sillee osaa ottanu,minähän ne oon keksiny.)
Pääsiäisenä ei olla mitään ns."pääsiäisruokia" syöty. Ihan samaa pöperöä kuin muulloinkin.
Eli tavallinen pidennetty viikonloppu tiedossa,ainoostaan nuo munat on ollu ekstrana.

Mutta, nyt meitin pikkuneiti kaipaa ravintoa.
Jaksakaahan ja oikein munarikasta pääsiäistä.