Mä mitää eilen kerenny ja jaksanu skrivata!
Nyt uus yritys....Pimu kyllä tuossa Susannan sylissä meuhkaloi siihen malliin että hetkeks tarttee tauottaa ja tulla jatkamaan sitten ;)
Siinä vierähtikin jokunen tovi.Kävin Anniinan nukuttamassa aamu-unille ja tuon hoitokoiran kävelylle viemässä.
Niin, meillä on "hoidossa" sekarotuinen 1-vuotias uroskoiruus.518083.jpg
Se on lopetusuhan alla oleva ja oli meillä nyt muutaman päivän hoidossa. Löytöeläinkodista. Tosi kiltti ja nätti.Tykkää lapsista.Vaikkakin koko ajan on joku lapsi kimpussa ei osota mitään "huonoja merkkejä". Me ei sitä voidä pitää, Sakuhan on allerginen (ja itekin huomasin raapivani käsiä ???) Mummolla kävi kanssa kokeilemasssa,josko mummo jaksais, mutta liikaahan tuo koiruus tarvii , mummon mahdollisuuksiin antaa. Nuori koira tarttee niin paljon liikuntaa ja mummolla on jalat siinä jamassa, että minähän siellä juoksisin koiraa ulkoiluttaa =D.
Jospa, nyt joku koiraihminen hakisi sen sieltä löytöeläinkodista, kun me se tänään takasin joudutaan viemää. (Löytöeläinkoti Harmaatassu, Menonen)
Eilen Santtu pääs karkuun...Oli kiertäny ittensä pois valjaista. (oikee Houdini)  Lapset ja Mika sen perässä meni pitkin Matkua. Oli sitten jääny "nalkkiin" yhden talon koiratarhaan, mistä saatiin  narun päähän takas.Ei tuo kerenny ku kymmenen minuuttia juosta häntä hulmuten ja suu vaahdossa. Olikin sitte ihan rikki kun kotiin tuli. Alko samantein nukkumaan ja läähätti varmaankin tunnin unissaan.
Että semmonen vieras meillä ollu viikonloppuna.

Kilometrejä Mazdaan sain "kerättyä" viikossa sen liki 1700 km. Käytiin sillon Pitkäperjantaina Stadissa ja sit kun myytiin naapurille se Volvo tuosta pihasta, tartti Tiistaina lähtä uutta autoa ostamaan ja sen takia ajettiin Etelä-Pohjanmaalle. Sieltä löyty     Ford Escort -91 1,6.  Sinne oli suuntaansa noin 240 km. Eli siitä tuli liki 500. Käytiin sit Keskiviikkonakin Stadissa, kun yks skootterin-romu piti sieltä hakee.
JA muuta kilometrit on kertyny ihan tästä "nurkka"-ajosta. Millon on judoon Johannaa vieny ja sitte mutsilla/mummolla käyny.+Muut tukkureissut ym.
Vasen käsi oli kipee yks aamu kun nousin sängystä..Kyynerpään kohdalta. Ei kestäny ees että oten tukea, kun ylös nousen.Ja tietyt asennot veti ihan veteläks koko käden. Nyt se on jo helpottanu, mutta luulenpa sen johtuvan autoilusta...

Mika on taas pajalla ja mun tarttis alkaa siivoomaan,ei ool muutamaan viikkoon ollu kunnos inspiraatiota koko hommaan.Sitä on koko aika kiva funtsaa miten laittaa paikkoja kuntoon, mutta se toteuttaminen on helvetin hankalaa!!!Nytkin oon järjestelly meijän eteistä monta kertaa, ajatuksissa...Ja siihen se kait jääkin.
Ahaa isäntä kotiutu!!!TAidan jatkaa myöhemmin.
moro
 

Noniin, nyt on ukkoo halittu ja pusittu ja työllistetty...Meni syöttää Anniinaa, kylläkin ihan oma-aloitteisesti =D

Piti vielä kertomani että perjantaina avattiin "grillikausi". No joo, makkaraa paistettiin. Olikin ihan maistuvaa.Susannakin söi kaks makkaraa ja johanna jopa puolikkaan :) Toni oli niin väsy illalla, että saunan jälkeen oli menny nukkumaan.
Mikakin oli niiiin väsy, että se meni nukkumaan miltein saunan jälkeen.Vähän aikaan jaksoi istuu meijän kanssa pihalla, muuta kun vilu tuli meni sisään ja siitä pian nukkaan.

Mutta nyt leipomaan....Eilen leivoin litran pullataikinan.En muistakaan koska oon viimeks pullia tehny. MIkäs lie "superäiti-pakko olla"- hetki iskeny, kun tarttee leipoo. =D.
Heipsan....