Heipsan

Paljon on taas kaikkee tapahtunu ja tiedä mistä alottas... Naapuri soitteli Perjantaina ja kysy ollaanko me menossa Stadiin . Siihen vastasin että juu,kuinkas niin? -No älä säikähdä heijän auto on jonkun matkan päässä katollaan... Kerto sitten että oli aamulla puolen seiskan aikaa menossa töihin ,kun liukkaus yllätti ja kuskista tuli matkustaja. PAri kertaa katon kautta  kierähtäny ja jäi sitten katolleen ojan kautta pellolle. Auto oli ihan lytyssä (ja siitä naapurin emäntä oli vaan huolissaan...) Mutta hälle ei nyt ollu pahemmin sattunu, "kuin" silmäkulmaan ja polveen ja käsissä oli pieniä haavoja lasinsirpaleista. Hiukset täynnä lasia. Siis täytyy sanoa , että tosi ihem ettei mitään ollu suuremmin sattunu, kun näin sen auton! Aivan rutussa.Kaikki lasit säpäleinä ja katto lytyssä paikoin etu ja takapuskurit repsotti ym. Oli autosta tullu apparin ikkunan kautta ulos. Että huhuhuh! JA sekun vaan oli huolissaan, ettei nyt ole autoa täällä takapajulassa.
Autossa oli talvirenkaat...Mutta aamulla oli pakkasta ja kait oli tien pinta sitten sen mukainen.
Naapurilla on 4 ja 11 vuotiaat pojat ja ite on 32 vuotias, joten kyllä saa onneaan kiittää!
Me sitten lähettiin Stadiin, Ukille ja Latalla.(Mulla Mazdassa kesärenkaat...Mutta ei ollu enää liukasta ja oli lämpöasteita,tien pinnat kuivia ) Anniina oli KOKO matkan hereillä, jonkin sortin hitoriaa sekin.  Oli kiva niitäkin pitkästä aikaa nähä. Saatiin syödä hyvin ja lapset sai pääsiäismunia. Anniinakin :)  Olin tehny jälkkäriks persikkapiirakan, mutta niin vatsat täyteen syötiin ettei sitä jaksettu korkata,Ukki ja Lata otti itelleen palaset illaks.  Oli Ukki ostanu itelleen  karaoke-laitteet ja innostu sitten esittää muutaman lulun meillekkin. Susanna ja Saku oli ihan innoissaan ja pienen alkujännityksen jälkeen hekin hoilotti mikrofoniin =D  Ja nyt meille kuulemma tarttee ostaa karaoke-laitteet....No,laitetaan mietintämyssyyn.
Ukilta ja Latalta suunnattiin Anniinan kummeille Myllypuroon.Vietiin sinne "tuliaiseks" se piirakan loppu ja kahvipaketti. Susanna oli odottanu koko päivän että pääsee Lauran kanssa leikkimään. Istuttiinkin siellä yli yheksään. Anniina sai taas Nicon vanhoja leluja ja LAuran petivaatteita ja joitain vaatteita.KOtiin kun lähettiin ajelemaan Anniina nukahtikin yöunille.Pysähdyttiin Tammiston mäkkärille "tankkaa" ittemme. Skidit tykkäs. Ja eipäs sitä tullu itekkään torjuttua...

LauantainaMika oli  taas pajalla ja mä täällä hermoilin lasten kanssa.Tosin täällä ollu kun Saku ja Susanna,Niin ja Anniina.... Toni oli mummolla yötä ja Johanna Jennalla. Mika "anto" mun sitte olla yksinäni kotona, otti kaikki, pienimmän mukaan lukien, kotiinhakumatkalle. Kyllä meni aika nopeesti! Olivat varmaan pois n. pari tuntia. Minä täällä soittelin musaa lujalla ja tein tiramisu-leivoksia ja siivosin...mitäpä muutakaan???Oli ihan kiva.
Sit Mika lähti takas pajalle ja Naapuri tuli kaffelle ja maistelee tiramisu-leivoksia.(valitteli että on joak lihas kipee sen ojaan ajon jäljiltä, eikä tuo menny ees lääkäriin...)
Saunaa yritin iltasella päästä ,mutta Anniina kun oli nukahtanu jo puol kasin aikaan jäi mun saunominne n.vartin pituseks...Hö.
Tänään uus yritys.
Ja ny moi