Johan siitä on taas aikaa vierähtäny, kun oon viimeks kerkeny kirjotella. JA ylipäätään mitään tekemäänkään. Aika menee niin vauhdilla.

Mitäköhän tässä on keretty tekee??? Tarttee ihan miettii, tuntuu kun mitään asiaakaan olis.TAi vaikee alkaa skrivaamaan mistään.

Lauantaina kävin kirpparilla jonka järjesti Forssan monikkoperheet, Teatteritalolla. Löysin Anskulle muutaman kivan vaatteen. Jännä juttu, toinen pyys nukkasesta Tutan bodysta 3€ , kun toinen myi 0,20 € Tutan collareita. No,yhteensä meni rahaa n. 10€ ja sain 7 vaatetta ja yhen lelun,pari ruokalappua, että ei paha.

No, käytiinhän me Siirin 3 vuotis synttäreillä sillo lauantaina Nummelassa. Sellanen Ihana pikkunen touhutäti.Koko aika äänessä tai ainakin liikkeellä ja omaa aika omapäisen luonteen. Isosisko Venla (meijän kummityttö) on hyvä höpöttää hänkin, mutta ehkä pikkasen rauhottunu =)      Hienosti meni kynttilänpuhallukset ja kakun itse- leikkaminen.

Kerettiin sieltä jo lähteekin, kun isäntä pyys meitä jäämään saunaan.Mitään ei oltu otettu mukaan sitä tarkotusta varten ja jonkun kilometriä ajettiinkin kotiinpäin kunnes päätettiinkin mennä takas. Tartti meinaa Tonilta kysellä, että saako kaveria yökylään taikka itteensä jonnekin,kun ei "saa" olla yksin yötä kotona. Se puoli asiasta joitu ja tein Vihdin kohdalla u-käännöksen. Käytiin Nummelan ABC-asemalla täyttää hiukan ruoka ja juoma puolta ja suunnattiin takasin kylään. Sauna oli päällä ja alettiin lätkämatsia seuraamaan.  Lapsethan oli innoissaan yökylään jäämisestä. Siellä oli trampoliini ja kovasti odotti et vesisade loppuu.Ja menihän nuo sitte vielä pomppimaan. Koittivat pyyhkiä sitä kuivaks, mutta sukat oli ihan märät ku sisään tulivat. (sen seurauksena Sakulla ,taas, kova yskä)

Alkovat miehet ottaa hiukan vettä väkevämpää ja mä "jouduin" kolme kertaa mainitsee ,että voisin juoda kahvia, kun multa tiedusteltiin mitä juon, kunnes sitä sain =D Okei, join mä yhden nalle-olusen, kun Anniinan sain nukkumaan.Isommat lapset katteli elokuvaa lastenhuoneessa ja me katottiin Coctailia olkassa ja höpötettiin maailman menoista. Kukaan saunaa muistanukkaan. Lapset meni nukkuu ja alettiin tuijottaa toista elokuvaa, se oli hauska  omalla tavallaan, en muista miltä kanavalta se tuli,mutta loppu joskus kahen jlk. Saunaakin muisteltiin puolen yön aikaa ja todettiin että onhan se kait lämmin ollu sillon alkuillasta  =D  Se siitä saunomisesta. Nukkuu mentiin kun se lehva loppu. (kyllä on tylsää varmaan jonkun mielestä..)

Mä heräsin kaikkien pienten lasten kanssa seittemän aikaan.Saku ja Johanna nukku yli kasiin. Anniina olip sitä mieltä että nyt on aamu. Sillä reppanalla oli yöllä nenu tukossa ja oli hiukan levoton koko yön. Niinku minäki,siinä vieressä kölliessä.  LAittelin lapsille aamupalaa ja päästin sitte trampoliinille pomppimaan.Isäntäväki ja Mika heräili siinä kymmenen aikaa. Pyytelin aamukahville, olihan kello jo  kymmenen.Mika tartti päänsärkypilsun..Oli kait se drinkkisekotus minkä teki, kun isäntä sano että nää pullonpohjat  tarttis tyhjentää....  Ei me siinä kauaa enää istuskeltu kun koitettiin uudestaan kotimatkaa ja tällä kertaa se onnistukin. Kotona sain mennä päiväunille, jopa ilman Anniinaa.Yleensä nukun sillon ku sekin. Sitte normi kotiaskareita, ruokaa ja siivoilua pyykkäämistä ja imettämistä/syöttämistä...JA nyt ollaan taas uuden viikon kimpussa.

KAikinpuolin mukavaa vaihtelua viikonloppuun. Ja jo sekin ettei Mika ollu niin paljon töissä. ;)

Laitettiin Anskulle hyppykiikku kattoon (ja mamma pelkää että koko katto tulee alas :D )538903.jpgKOvasti oli innoissaan mokomasta, mutta ei näin alkuun pitkää hetkeä viitti pitää.

Mittarilukema on  457 700 km .Lauantaina katoin. Että viimesestä merkinnästä  ajoa tullu       1027 km.

 

Se on MOIKKA

538902.jpg