Pakko laittaa väriä elämään...

Jaahas se oli taas yhtä lentoa tää päivä.
Aamusella vein lapset kouluun, kun Mikan tartti lähtee jo 4.30 töihin. (
cwm24.gifHULLU) Oli joku pakoputki laitettava ennen ysiä kiinni ja sitte oli jotain muutakin..
Vein lapsoset kouluun.Ja alettiin samantein Anskun kanssa valmistuu lähtöön-->Mummo tartti kyytiä Kelaan  (Kun ei voinu kävellä.
Oli sairaalassa jossain veritutkimuksessa,
ohmy.gifmikä tehtiin jalkaan,joku varjosydeemi. JA jalka on nyt vkon kävelykiellossa sad.gif) Kuiteskin. Sitä käytiin kuskaamassa ennen neuvolaa, mikä oli klo 11.00 Mummo tahtokin tulla mukaan likan punnaukseen. Oltiin hyvissä ajoin ennen yhtätoista neuvolassa.Sain vielä Anninan imetettyä, jotta vaakaan saadaan lisää grammoja...baby1.gif
Oli neidille tullu painoa peräti 155g/vkossa daumen.gif  se on hyvin, kun ottaa huomioon,että viikko sitten punnauksessa oli vain +195 grammaa neljälle viikolle. Kivi putos syöämmeltä, etteikö mun maito riittäis. Tai siis että tarttis alkaa jotain muutakin, kun perunaa ja imetystä. Tosin peruna jää nyyt ruokavaliosta muutamaks päiväks, kun siitä taitaa nuo läikät Anskun naamaan tulla. Eikä porkkanasta.Koska porkkanna jätin pois ja silti tuli läikkää.Huomenna maistellaan maissia ja jätetään se pottu pois.
menipäs harvinaisen sekasesti
blink.gif
396740.jpg
Neuvolan jlk menin tai mentiin pankkiin avaamaan Anniinalle oma tili. Sai lahjaks sitte Marimekon ruokalapun ja 10 E pesämunan tilille. smile.gifAika kiva. Kävin siinä samassa viemässä Tonin pulkanlaskun seurauksesta korvaushakemuksen vakuutusyhtiölle. Kohta korottavat Tonin tapaturmavakuutuksen hintaa, kun on niin altis nuille onnettomuuksille biggrin.gif.
Sen jälkeen alkokin kahvihammasta kiusaa,niin että suunnattiin City-markettiin kahveelle.(Edelleenkin mainostan kuin halpaa siellä on kahvitella 
wink.gif0,80 kahvi ja pullat pikkasen ylle ja alle euron... ) Muisteltiin Äitin kanssa siinä sitä Marraskuista kertaa, kun oltiin myös siellä "halvalla" kahvilla ja lähettyämme sieltä mulla meni lapsivedet...Ja Seittemisen tunnin päästä , Anniina oli maailmassa 00000301.gif  !
Aika ikimuistoinen paikka tuo sittari.
Ei shiinä mittää,vein äipän kotiin ja eikun ruokaa laittaa lapsille.Anniinan syöttöä ja sit tartti Mika hakee töistä .Jätti sinne auton, jotta saa pihasta yhen mitä tarttis korjailla ja katsastella. Siitä sitten tai sieltä sitten mentiinkin Johannaa viemää judoon. Oli kello jo liki viis.Ja judo alkaa puol kuus.Aika haipakkaa tartti ajella  Urjalasta Forssaan.
cool.gifJudo loppu seiskalta ja puol kasin aikaan oltiin kotona ja taas alko sama iltarumba  ja  tässä mä nyt oon  taas  omaa  aikaa  viettämässä  ,kun muut nukkuu cwm24.gif(hullu, kun sais itekin koisata)...
Huomenna olis marrasmammoilla Turun suunnassa tapaamista,mutten tiä jaksanko lähtee.Johannaa ja Susannaa pummailin mukaan, vähän niikusta anniinaa viihdyttää autoon, jos iskee kiukkis
wink.gif , mutta saas nähä mennääkö. Siitä sitten huomenissa tai kenties viikon päästä ,kuin tässä nyt ehtiikään tarinoida.

Tarttiskohan lähtee nukkumaan vai jaksaiskos vielä laittaa huuto.netttiin kohteita....

Jokatapauksessa se on moro!