Nonii,nyt on vaihettu selaimeks firefox.Toivottavasti,ei enää käy tollasia "katoamisia".Tosi ärsyttävää. dry.gifStana , eka puoltuntia kirjottaa sormenpäät verillä ja sit jostain syystä , kun avasin uuden sivun se lykkäs tuohon päälle ittensä ja kaikki katos,kun palasin....dry.gif

Meillä oli neuvola viime vkon tiistaina.Sai Anniina ekan rokotuksen 
sad.gif.Äiti kauhisteli vierssä piikkiä,taisin jopa silmät laittaa kiinni,niin pahaa teki.unsure.gifAnniinakaan ei oikeen pitäny moisesta,mutt äkkiä sen unohti.Paitsi.Oli noin 6 tuntia rokotuksen jlk ihan kiukkis ja itki vaan oikeen lohdutonta itkua.unsure.gifViiden aikaan annoin panadol-supon ja siitä kun heräs parin tunnin pääsät oli kuin ei mitään olis tapahtunukkaan.  Painoa oli Anniinalle tullu 195g, eli aika niukasti.Pituutta ihan hyvin 2 cm.Eli on neiti nyt      5,005 kg ja 57,5 cm. inlove.gifTuon painon takia alettiin syömää peruna-porkkanapurkkia.En näin alkuun jaksanu alkaa ite keittelee....JA niin tottuneena noita purkkeja ollaan annettu kaikille,mikäs sitä nyt tyyliä vaihtaa ;)  
Keksiviikkona oltiin vaan kotona.Oli pakkasmittari tippunu -34 asteeseen ja auto ei ees luvannu,joten lapset jäi aamulla kotiin.Tosin opettaja oli sitä mieltä et niiden olis tarttenu kävellä kouluun!!!!
dry.gifSen verran "kaupunkilainen" olen etten laita lapsia kävelee yli kolmenkymmenen pakkaseen! Vaikkakin koululle ie oo matkaa ku 1 km.Mut ne on mun pikkusia ja en luota että meidän vaatteeet ja kengät on niin laadukkaita,että olisivat lämpiminä pysyny...Koulun loputtuakin oli pakkasta -24.Oli opettaja sanonu että voi tulla sitten seuraavan kerran hakemaan, jos ei auto lähe käyntiin...Tulkoon mun puolesta,kuhan myös tuo kotiin!
Vielki kiukuttaa....
dry.gif

inlove.gifTorstaina 8.2.07 Johanna täytti 11-vuotta!!! Ja Anniinalle tuli 3 kk:tta täyteen!!!!
Onnea meitin prinsessat!!!!
inlove.gif

Perjantaina Anniina oli ekaa kertaa hoidossa! Karita naapurista lupas apuja, jos tahon siivota rauhassa.JA minäpä otin avun vastaan.Vein Anskun sinne kahen aikaan ja siitä parin tunnin päästä kävin imettämässä ja sit takas kotiin touhuamaan.Kuuden jlk menin sitten tyttöä hakee kotiin ja siinä jutellessa tuli mieleen,etten ole syöny mitään.Alko Karita mulle laittaa ruokaa ja lämmitti saunankin! Mika tuli töistä seittemän aikaan ,tuli kanssa Karitalla käymää ja mentiin yhessä sitten saunaan,ihan kaksin.
inlove.gif
Oli oikein mukava päivä vaikka siivoillessa se menikin.
Lauantaina sitten vietettiin vieraiden kera Johannan synttäreitä
.
Saatiin  synttärit pidettyä. (Jes ! seuraavat synttärijuhlat vasta kesäkuussa !)
Sitte tuli taas Karita meille lapsia kattelee,tai lähinnä Anniinaa.
Me oltiin sitte iltaa kahestaan viettämässä . inlove.gif
Oli ihan mahtavaa, vaikka Martinan pihvi oli aika kuivaa ja jälkiruoasta puuttu mansikkakastike.. dry.gif Mut eipä haitannu..Kun kerran joku kanto sen lautasen mun nenun eteen ja vei jopa pois ja ja ja... smile.gif

Tunnelmaa hiukan latisti
et Saku soitti mulle omasta huoneestaan itkusella äänellä ja kyseli koska me ollaan tulossa ja et anniina itkee kauheesti.. sad.gif(Vähänkö latisti fiilareita?) Soitin Sakulle ja tiedustelin että vieläkö sulla on huoli ja et itkeekö vielä.(sain itekin vähän tietoja.En olis Karitalle kehannu soittaa ja kysellä mitään) Oli lopettanu itkun ja kaikki oli nyt hyvin sekä Sakulla Ja Anskulla.Saku  on sellanen pikkuhuolehtija. inlove.gif
Mut sit kun oltiin lähössä ravintolasta laitto Saku viestin: taas..
Vastasin että ollaan tulossa.Käydää vaan pikaseen keitaan kaupassa.Kävin ostaa Karitalle pienne lahjapussillisen
hyvää oloa.(shampoota,hoitoainetta,vartalosaippua,lasinen kynttiläteline,lämmitävä sydän ja tietty Fazerin sininen levy) .Kun kerran noin meitä auttelee.
inlove.gif

( Päätettiin että kerran kuussa on saatava tuollasta laatuaikaa toisillemme. Ihan kahestaan vaan! 00000301.gif )
Anniina ei ollut yhtä tyytyväinen illasta
sad.gif.Ei ollu Karita saanu pullosta ,mitään likalle,kun ei huolinu ees suuhun moista vekotinta unsure.gif Tarttee meijänkin alkaa joko iso koulutus tuttipulloon taikka siirtyy suoraan nokkamukiharjotteluun.
Sitä Karitakin sano, että pidemmäks aikaa ei ainakaan viitti tulla kerran ei pullo kelpaa.

Että sellanen ilta.

Sunnuntai menikin kirppareita kiertäsessä ja Satu porukoineen tulivat Johannan synttäreille.
Kirpparilta löysin lapsille jotakin vaatetta,
mutta oli taas aika kauheeta kamaa tarjolla
dry.gif Siitä on tullu motkotettua jo aikasemmissa viesteissä,mutta vielkiin ihmettelen että jopa risoja vaatteita myydään ja niin paljon vielä rahaa halutaan ...okei se siitä...

Meillä olikin piiiitkästä aikaa outo yö.
Anniina heräs n.3.30 ja imeskeli nyrkkejä ihan kybällä ja jutteli siinä samalla.
inlove.gif
Oli varmaankin tunnin verran hereillä ja sit vaan hyyty omiin puuhiinsa ja nukahti...inlove.gif
Omia unia häiritsi,kun siinä viekussa ähisi.dry.gif
Meillä kun keittiössä palaa läpiyön tiskipöydänvalo,
niin siitä tulee meijänkin huoneeseen sellanne hämärä.
JA nyt taitaa neitikkä olla taas päikkäreiltä heräilemässä joten moro taas seuraavaan kertaan!