Mukavaa Ystävänpäivää

KIRJOTIN OTSAKKEESEEN TIISTAI...NIINPÄ.OLLAANKIN JO VKON PUOLVÄLISSÄ JA MÄ JUNNAAN TIISTAISSA.
Oli koululaiset leirikoulussa eilen.Menivät suoraan koulusta.meillä olikin Anniinan kanssa rauhallinen aamupäivä.Nukuttiin....Minä vetelin unia kymmenestä puol yhteen ja Anniina jopa kolmeen, Joten tosi virkeitä oltiin loppuilta...ei oltu! :)
Hyvin tuli uni yhentoista aikaan illalla...eiku minähän valvoin vielä kahen aikaa.Se ol Ansku ku meni klo 23 nukkumaan.
Käytiin koululaisia moikkaamassa siellä leirillä ja samalla otettiin eskarilainene mukaan kun ei ne vielä saa  jäädä yöseeks sinne.
Istuttiin vanhempain illassa ja siellä olikin hyvä aihe; koulukiusaaminen.Mulla jäi kuuntelemiset vähän niukaks kun tartti lähtee imettää välillä ja vaipanvaihdollekin.
Illassa oli vielä mäenlaskua,minkä hoiti Mika...Ja makkaranpaistoa.
Oli taas Toni kolhinu itteään ja laskenu pulkalla puuta päin ja polvi oli osunu pahasti.Meinas opettja eka että tarttis päivystykseen lähtee viemää,mutta jätettiin se tälle päivälle,kun olis Tonista ollu tylsä lähtee kesken kaiken pois.
Tänään vein sitten lääkäriin,mutta ei siinä muuta ollu kuin että kunnon kolhun oli saanu.Ei murtumis eikä muutakaan vakavaa.Voltarengeeliä sai siihen.
Tulivat sitten kotiin tänään ja Johanna valitteli maha kipua,liekö liiasta namista vai joku "kulkutauti" tulossa meille? Eiiii!!!! Ei sellasta nyt tarttis tulla!

Iltasella käytiin naapurin Villen 4-vuotissynttäreillä.Tuli kakkua syötyä:IHAN LIIKAA! Hitto kun sais nää syömingit kuriin!
Mitään sen kummempaa tänään ole tapahtunu.
Huomenna anniinalla painokontrolli.Katotaan onko perunan syömisestä tullu painoa yhtään enempää,kuin pelkällä maidolla.
Siitä sitten huomenna...MORO