Siis kylläpä toi aika vierähtää.
 Eikä tunnu ollenkaan siltä että mitään uutta olis tapahtunu.Vaikkakin joka päivä sitä on sellasta härdelliä,ettei pahemmasta väliä. (mikä kumma toitollanenkin sanonta on ,ettei pahemmasta väliä...) Perjantaina mun piti lähtee Turkuun marrasmammojen tapaamiseen,mutta en jaksanu.Oli jotenkin ihan väsy.Vaikka touhusin kotosalla taas aikas lailla.(jostain syystä en muista mitä,IMDE )
Käytiin iltasella saunassa, kun ilmat oli lämmenny niin että sinnekin sai + asteita.
Lauantaina kävästiin kaupassa ja ostamassa Anniinalle palstalla kehuttu BUMBO-tuoli.
404275.jpg Ei oo Anniina siitä ainakaan vielä kovin innostunu.Kyllä se siinä istuskelee ,varsinkin sillon viihtyy jos joku hauskuuttaa samalla tasolla.Kerran syöttäessä kokeilin kuin toimii,mutta toistaseks sitteri on siihen parempi,pysyy pää siellä missä on tarkotus.Tuossa saa päätä heilutella..Niin lusikkakin on sitte poskessa taikka korvassa,jos ei ole tarpeeks nopee.

Lauantaina myytiin meijän Chevy Van :( .Mika totes että on siinä tähän aikapulaan liikaa hommia laittaa se kondikseen,joten vaihettiin se sitte tollaseen (mopo)Astroon (kutoskoneella,yäk) ja tukkuun rahaa.Saa toi Astrokin vaihtaa maisemaa, kuhan joku sen haluu ostaa ja sitte hommataa joku kasikoneinen alle kesäks.Sellanen mitä ei tartte "valmistaa" ennen ajoa.

Sunnuntaina Tuli Vaari ja mummo ja Mikko  johannan synttäreille.Sai johanna niiltä 20€.nyt sil on 150€ JA haluaa viedä sen tilille.Hyvä juttu.
Käytiin kattoo Sakun treenit.Ekaa kertaa Anniinan syntymän jlk.Tytöt hyppeli lumikinoksilla ja me oltiin Anskun kanssa salissa sisällä.ja meinas saada pikkunen pallon päähänsä,tai oikeestaan syliinsä.Eikä kovin hiljanen potku ollu...Hyvä ettei osunu!
Jalkkiksen jlk mentiin Hesburgeriin syömään. Ja taas manasin ettei Forssassa ole McDonaldsia!!!
Kallis on Hese ja ei niin hyvät hampparit, ku mäkissä.
Sieltä mentiin mummolle taas näyttää "uutta" autoa.Se aina sanoo,ettei koskaan uskalla arvailla tullaanko samalla autolla ,kun viimeks. Niin tiuhaan noi vaihtuu.
Siinä olikin viikkonloppu pulkassa.Toni oli vielä meille saunan lämmittäny ,niin päästiin Mikan kanssa kaksin saunaan.
Kiltti poika.

Tänään otettiin Anniinan kanssa rennosti aamu ja nukuttiin yli yhentoista..
Lupasin Suskin hakee eskarista ,muttei Mazda lähetny käyntiin,kun eilen oli jääny valot sisääån autoon,akku ei jaksanu pyörittää.Saivat sitte isommat ottaa Susannan mukaan ioltiksestä kun lähtivät kotiin koulusta.
LAskiaispullia leivottiin tänään.Vahän niiku sunnuntaisen laskiaissunnuntain ja huomisen laskiaistiistain takii täs välissä...
Lapsille tuli postissa Hippo-lehti ja kaikki ihan innolla ettivät sieltä kirjekaveria.Tahtovat alkaa kirjeenvaihtoa harrastaa.Ihan kiva sekin.

Mutta nyt Moro seuraavaan kertaan!