Nohnii

Ollaan vielä torstain puolella.Nyt klo 23:49

  Eli hyvi saataapi mennä Perjantain puolelle tää kirjotusRolling Eyes

Susanna ei tahtonu mennä tänään eskariin?Sanoin että kotiin saa jäädä, jos siivoo oman   pöytänsä   ja sänkynsä.En tajua kuin se välillä voi nukkua siellä sängyssään.On niin täynnä tavaraa.Perplexed Ilmankos sen kanssa on nukkumis ongelmia... 

Johannalla ja Sakulla oli joku  luistelutapahtuma tänää jäähallilla,koulun kanssa.Ja tietty viime tingassa etittiin taas luistimia ja kypäriä.Kävi siin sit ilmi et molemmille tarttee hommata, kuin myös Susannalle ja Tonille...Jospa ne lumet ja jäät ei tulis tänä talvena...On se vaan aikamoinen menoerä.Mut mitäs mää pienistä??? Pian itkua väännän.

 

Mä en tänään poistunu kotoa muualle,kuin viemää Sakua kaverille ja hain sieltä.Matkalla poikkesin kyläkauppaa "pitämässä pystyssä" ja pienen ostoksen tein...Meinasin ettei tuon pikkulikan tartte mennä pariin päivään mihkään,kun joutuu kuiteskin niin paljon oleilee autossa.Huomenna taas käyn hakee leiman rekisteriotteeseen ja vien pankkiin rahaa,joutuu tytteli autoon.Se kun ei ole lempipaikka,ellei satu olemaan päiväunien aika.

  joo,Mika osti Toyota Carinan.kävi tänään katsastaa sitä ja muuten olis läpi menny,mutta oli ed. veroja maksamatta,niin ne tartti eka hoitaa pois.konttori meni viideltä kiinni ja ei se kerenny käyä maksaa ja mnenä sit näyttää kuittia jotta olis leiman rekkariotteeseen saanu.Että oli kaiketi hyvä bilika kun ei mitään tarvinnu sille tehä ja meni läpi katsastuksen. 

Anniina on ollu tänään outoIgnoring You  Se on nyt pari kertaa nukahtanu omaan sänkyyn ihan vaan kun on vieny sen sinne.--> koputtaa puuta....Voipi olla et noiden neljän jlk,jotka ei omaan sänkyynsä ole nukahtanu ,kuin pitkällisen nukuttamisepisodin jlk,toi lapsi vaikuttaa oudolta! Mielenkiinnolla jään seuraamaan tilanteen kehittymistä........

Tonilla on joku kummalinen hinku saada kuulapyssy ja varusteet sitä varten,että pääsee kaverille softaamaan.Kyseli mitä sellasia kotihommia voi tehdä ,mistä sais ekstrarahaa.Tehtiin sitten lista.Ja esim. nyt kun on toi puukasa pihalla,niin siitä saa tunnista muutaman euron.Saunan kun lämmittää niin 0,80 ym. tollasta.Selitin sille kyllä että tietyt asiat kuuluu ihan lasten normaaleihin kotihommiin,ettei me kaikesta aleta maksaa...Tuntu ymmärtävän pointin ihan hyvin.

Pakko laittaa ANNIINASTA hymykuva,kun vihdoin sellasen sain napsastua.Aina kerkee vakavoitua,kun lykkää kameran naaman liki.350385.jpg

Nyt tarttee mennä notkuu taas tuonne www.huuto.net -sivulle.Olin taas huutamassa yhtä vaatepakettia ,mut joku perhana meni korottaa...Tarttee käydä kattoo tilanne.

Se on moro seuraavaan kertaan.