Jopas on päivä pitkälle vierähtäny.

Anniina nukahti eilen ennen yhtätoista yöunille! Nukahti mun syliin kymmenen jälkeen, kun imetin.En uskaltanu liikkua ennenkun puol kakstoista, oli pakko mennä veksiin. Vein tytön Pinnikseen ja sinne jäi .Eikä heränny! Joskus kahen aikaan kylla halus yösyöpötellä ja sitten seuraavan kerran heräs yheksän aikaan aamulla. Jospa meillä nyt olis rytmi..En uskalla innostua vielä, mutta optimisteilen.

Tänään aamulla sitten lähettiin Forssaan ,kun oli neuvolalääkäri.Menin sen verran ajoissa että kerettiin käyä Nicky&Nelly lastenvaatekaupassa.Käytin loput siitä kyläyhdistyksen antamasta lahjakortista ja ostin tytölle toppapuvun.Ihana vaaleenpunanen ja just sopivan kokonen tälle keväälle.Tosin, en olis sellasta ostanu "omalla" rahalla niin hintavaa; 29,90 musta se on aika hintava.Aikuisten takkejakin saa paljon halvemmalla.Toikin oli puodin halvin!

No, onpahan tytöllä nyt hieno puku!

Neuvolassa neiti näytti parhaimmat puolensa.Vaikka herätin kesken unien oli niin ilonen ja seurallinen.Lääkäri kehuikin heti silmäripsiä, mitkä sais kenet vaan kateelliseks! (äitiinsä tullu...)

Painoa oli kk:dessa tullu 400g ja pituutta 3cm.

Eli tytön tragediset mitat :Paino 4810g ja pituus 55,5 cm.

Syötin tytön ennenkuin lähin neuvolalta ajelee kotiin päin.En millään raaskinu herättää ja nostin tytön sitten vaunuihin  ja lähettiin kävelee kaupalle.Hyvin nukku ,kävelin sitten koululle poikia vastaan,kun pääsivät koulusta.Kotiin kun päästiin Anniina nukkui vielkin.Jätin terassille.Vähän alko ähinää kuuluu hetken päästä ja hain sisään.Mutta jatko sitten vielkin unia meijän sängyssä. Ja nukku sielkin vielä niin,että yhteensä nukku kolme ja puol tuntia! Se oli ennätys.Semmoset päikkärit sais jatkuu....Sopis mammalle :)

En oo saanu tuota sekatavarakaappia siivottua.Tänään ihan pakko.Mut tarttee venaa et Mika tulee kotiin.On isompia likkoja viemässä balettiin ja judoon.Jos vaikka sen jlk...Paitsi meinasin lettuja illalla paistella..No täytyy kattoo kumpaa jaksaa,tai sitten vaan töllöttää lopuilta telkkaria.Just.

 

Saunaakin olis ihan kiva päästä.Mut ei jaksanu Toni innostuu sytyttämisestä.Itellä roikkuu Anniina sylissä,joten emmää viitti pukee sitä  ja viedä ulos. (laiska?)

Huomennakin tarvis taas yhtä autoa lähtee kattoo.Asikkalaan. Mikäli Mika suoriutuu töistä ajoissa.Sillä on Volkkarin kansiremontti kesken ja se tarvis valmiiks saada.Ja sit oli jotain ajanvaraushommia muitakin+ ne jotka tulee ilman ajanvarausta.Eli sitä ei tiedä kuinka kauan sillä menee.

Lauantaina Tonin karaten jlk pitäs lähtee Klaukkalaan tuttavapariskunnalle kyläilee,ihan yön merkeissä. On hassua aatella että joku ihan vapaaehtosesti haluaa meijän kokosen perheen sijoittaa yökylään.Kiva päästä vähän muihin maisemiin täältä kotoolta.Pääsen saunomaan ja juttelemaan aikuisen ihmisen kanssa...Mulla kun nää juttelukaverit painottuu aikalailla alle 13-vuotiaisiin.Mitä nyt tuolla vauvat.netin sivuilla virtuaalisesti tulee keskusteltua.Kyllähän Mikan kanssa juttu lentää iltasin ,mutta "tyttöjen" juttuja...

 

Toni vapautti mun olkapääni ja tuli kaappaamaan pikkusiskon syliin.Huhhuh,oli aika painavaa kirjotella yhellä kädellä.Krampissa vasen käsi...Auts!

Taidan mennä keittää itelleni kahvetta.Se on moro taas seuraavaan kertaan.