Moikka

Mun sivut on taas saanu uuden ilmeen.Kävi Janne vähän fiksaamassa,kun näähän oli ihan sekasin.Nyt saa olla ihan ilman hymiöitä,kun ilmesty ne mainokset aina vaan tuonne tekstin alle ,vaikka niitä poistelin.On tosiaan ihan peikko-ohjelma,se Smiley-center.En enää lataa sitä koneelleni.Kesti koneen avaaminenkin taas kauemmin ,kun ennen sitä.Eli ,ollaan ilman hymiöitä...TAi ainakaan siitä ohjelmasta en ota.

Täällä on ihan raatoja lapsukaisia...Johannan kanssa käytiin lääkärissä,kun korva vaivas.Tulehdushan siellä. SAku on myös ollyu koulusta pois,kuumetta.Illalla kohos jopa 40,1!!! Sit buranan voimalla laski 37,8.Kauhee yskä ja on ihan veto veks-sohvalla.Tarttee huomenna viedä sekin lekuriin jos on yli 38 kuumetta.Sit voisin epäillä että on keuhkoissa jotain tulehdusta.Tonillakin on kuume kovassa nousussa ollu koko illan.Susannakin tuntui aikasta lämpöseltä tuossa äsken kun sänkyyn läheti ja halittiin.Tosi surkeeta.Ja pelottaa että tää pikkuriikkinen saa sen kurkkukivun mikä muita vaivaa.Valittavat kovaa kurkkukipua...Ite en siitä syystä tahdo mitään tautia,jotta näitä lapsia jaksaa hoitaa!

Oli tänään vanhempaintoimikunnan kokous koululla.Taas tuli päätetyks että pidetään joku rieha laskiaistiistaina.Ja pakasteita otetaan myyntiin.  olin viime vuoden puolella hyvin niukasti mukana tossa touhussa,tuon raskauden takia,en jaksanu.Ja sitte kun vaaveli tuli niin en jaksanu sen takia.Mutta nyt voi taas olla aktiivisena messissä.Onhan mulla 4 koululaista tällä hetkellä tuossa koulussa! 

Susanna innostu luistelusta,olivat tänään koulun kanssa jäähallilla skrinnaamassa.Olikin ainoona sitten koulussa,muut oli kipeenä kotona.Ja luistimetkin sain löydettyä kaikille...                Kun kotiin tuli sano heti ,et isin pitää illalla lähtee luistelee.Menihän nuo sit. Oli aika kylmä,joten olivat vaan vajaan tunnin.Mika totes kotiin tullessa ,et saan illalla hieroo sen jalkoja :) Ei oo hetkeen tehnykään mitään tuommosta.Ite en oo luistellu varmaankaan 20:neen vuoteen.(voi hitsi kun kuulostaa paljolta vuosilta!!!)

Nohnii,tulihan turistuu taas.Pian alkaa 24,joten se on moro!