Se on taas viikko lujaa vauhtia etenemässä.Tänään ei ollu ihan niin väsy olo aamulla.Anniina päätti palata tuohon yhden rytmiin, taas eilen illalla.Joten nukkuu mentiin ...Hei, se olikin n.24 eikä yks. No,ton voi laskee tohon imetysdementian=IMDE piikkiin.;)

Juu,enkä viime yönä "vahtinu" nukkuuko joka imetyksen jlk.Tosin en muista imettäneeni kuin kerran tai pari (IMDE).Ei muista.

Tänään olis sitten jälkitarkastus.Etinkin koko aamun äitiyskorttia meidän sekatavarakaapista, jonne muistin kortin lykänneeni ennen joulua.Tartteekin siivota nyt koko kaappi,koska puolet sen kaapin rojuista on nyt keittiön päydän päällä.Tosin hommaa katkoo se että tarttee lähtee siihen tarkastukseen yhekstoista.Ja lupasin pikkuvelille kuljetusapua jonkun masiinan lähettämiseen.

Tarttee itekin käydä matkahuollossa hakee Chervolettiin virtalukko.Oli Mikalle tullu viesti,että semmonen on saapunu Forssaan.Jospa sais sen Auton katsastettua pikimiten,niin olis tilaa kulkea.Nyt ajelen tuolla Mazdalla mikä haettiin Porista viime viikolla.Kyllähän siihenkin mahtuu,kuhan ei kaikki lapset oo kyydissä ja Mika. Vähän kaipailen Aerostarin tilaa.Mutkun siinä se tavaratila ihan onneton ja olihan se jo aika arveluttavassa kunnossa koneesta ja lootasta,joten on haku päällä johkin tila-autoon.Menee Transit myyntiin heti kun Chevy on katsastettu.Sitten taitaa mammakin saada auton...Päiviä parempia ootellessa ajelen tuolla nipponilla.

Ja nyt kahveelle ennenkun likka heräilee...