334474.jpg

Tässä on mun kultamussukat! Toni,Susanna,Saku,Johanna ja Anniina. 9.11.2006. Eli kuva on otettu kutakuinkin niihin aikoihin kun Anniina on ollu vuorokauden ikäinen.  Ja nyt tuo pulloposki on jo 2,5 kk!!!

Tänään sitten myytiin se Carina.Oli nopee kauppa. Nyt on taas hakusessa joku bilika.muttei nettiautossa oo olluna mitään "sopivaa".Ei päästy autoja shoppaamaan...Päätinpä sitten et rahaa on johonkin saatava uppomaan ja lährettiin Kuljun Kartanoon.No lähinnä siks et siellä on hyvä valikoima työvaatteita ja Mika tarttee sellasia.Ei oo enää  roska-ajon aikasia haalareita selasessa kunnossa ,et viittii pitää.Eikä siellä maksanu kuin 19.95 kokohaalari,mikä on kaikkein paras tuossa autokorjailussa.ostikin samantein kaks.  Löysinhän määkin sieltä ostettavaa.Sakulle talvitakki ja   Susanna sai hienot kengät.Ostin Äitillekin kengät,kun halvalla sai...Ei mut 4,90!!! (onpas hehkutusta kun saa rahaa tuhlkattua???) Ei taaskaan tarttunuitelle mitään,tosin en jaksanu kattellakaan,kun kantelin Anniinaa.Ei likka meinannu jaksaa shoppailla.(on Mika tainnu kouluttaa tyttöä väärään suuntaanRolling Eyes )En viittiny antaa likkaa Mikalle,kun se aina kauppaan mennessä nappaa joko keltasen pörssin tai veteraani auto pörssin,niinkuin nyt,ja lukee sitä ihan tohkeissaan.Mäkin kuulen aina mitä hienoo olis nyt jossain ym.                                                      Kävin taas imettämässäkin sovituskopissa.Kyllä yks myyjätäti katto vähän ihmeissään,muttei sanonu mitään.En tiä mitä olisin sanonu jos ois tullu joku ikävänpuoleinen kommentti.Yleensä mulla   on aina sana valmiina,mut nyt jonkun aikaa ollu vähän hakusessa...Lie mistä johtuu???

Remppaa jatkettiin eilen tytsyjen huoneeseen.Sieltä lähti puolipaneelit pois!Nyt on polttopuuta taas.Tota on niin hyvä sytyttää kun melkeen stendarista roihahtaa.(sitä miettiikiin kuinka helposti tää talo syttyis tuleen,kun on niin kuivaa puuta...oikee ajatus pelottaa.)Muutaman kipsilevyn Mika sinne jo sai laitettua.Ja kauheen sotkun.Homma jäi vähän kesken kun lähettiin shoppailee,mutta jatkuu sitten ens viikonloppuna,toivon niin! ---Kaikkee voi tapahtua ennen sitä....

Anniina on nukkunu tänään "pelottavan" paljon...Taas.mut kait neiti meinaa ,että nyt kasvaa!Toivottavasti,sillä mua huolettaa hiukan se sen vähäinen painon nousu,viime neuvolaan mennessä.100 g /vko Kun tosiaan kattelin toisten lasten neuvolakorteista,et ne on nostanu painoa vko:a kohden enempi.Tosin olleet osittain tuttelilla kaikki...Mut Anskulla on syntymäpaino ollu suurin. Mut näin kahen kk:den iässä se painaa muita vähemmän. Murhetta kerrakseen...Mietinkin jos kävis neuvolassa ja punnais.Tai sit kaupan hedelmävaakassa ;)

Kirpparilla olis kiva pyörähtää,mut sellasessa mis tavara ja hinta olis kohallaan.Niin monesti oon haukkunu näitä Forssan kirppareita ja niiden myyjiä,kun eivät tajuu,ettei voi pyytää -tyyliin-paskasista kalsareista sitä mitä ovat ostaessaan ite maksanu,taikka enemmän!!! Käy välistä nyppii moinen. Yhen tapauksen on pakkko kertoa; Reima Tutan toppahanskat: kämmenestä rikki toinen ja toinen peukalosta purtu rikki hinta: 8!!!! Ja toi on ihan tosi. Siis niin uskomatonta tavaraa   välillä siellä et ei uskois.No,niinhän sitä sanotaan,ettei se oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa...Juu,en kehtais ees myyntiin laittaa.   Kuitenkin,tarttee varmaan mennä pyörähtää ,on siellä välistä ihan ok kamaakin.Mutta pääs taas vähän tuohtumaan mieli,tuossa jatellessa...

Mä videokuvasin meitin Anskua yks päivä kännyllä.Se jutteli niin ihanasti ,välillä meinas suuttua.Näytin tuon pätkän äitilleni ja hyvä ettei Rokki-mummo kyyneleitä pyyhkiny ,kun sitä katto.Se on kyl tosi sulonen.Jahka tuo mun rakas pikkuveli sais sen duunattua mun koneelle niin laitanpa tännekkin. Pääsette silmäkulmia pyyhkimäänRaining Hearts  Sydämmistä tuli mieleen et pian on taas ystävänpäiväkin...Kortteja tuolla kirpparilla myydään edullisesti,niin tarttee ne ystävänpäiväkortit käydä sieltä hakee.

Katottiin tänään se Matti-elokuva.Ja voisin sanoa et oli aika surkee.Ihan vedetään 6-0 Nykästä. Sääliks käy.

Mutta nyt moro taas seuraavaan kertaan.