Johan on vierähtäny ,kun viimeks täällä käväsin... Lähinnä tais johtua siitä, että Anniina oli sitten torstia-iltana kipee ja vielä perjantainakin.Kuumetta oli ja makoili vaan kuin makarooni.Ihan lötkönä. Sylissä vietti melkein koko perjantain.Käytin sitten lääkärissäkin.Ihme et sain ajan sinne , vaikka soitin kahentoista jlk, oli niillä antaa vielä "päivystysaika", ettei tarttenu illalla mennä terveyskeskus päivytykseen sairaalalle. Ei Anniinalla mitään keuhkoista kuulunu,siis ylimmäärästä :), ja korvat oli ok.Sanoi vaa lekuri ,että suppoja voi antaa ja keitoosuoltippoja pudotella nenuun,jos käy tukkoseks. Helpotti jo sekin tieto, ettei tosiaan korvissa ollu.Kun on näitä korvaongelmia ollu aikasemmin kolmella neljästä,että saas nähä tuleeko neljälle viidestä... Ilta menikin sitten hiukan paremmin, kun laitoin tytölle supon,Hää huus ku syötävä,mut hetki siitä oli kuin ei mitään. Viihty lattialla pitkään ja Johanna sille luki kirjaa,Anniina vastaili kovasti.Oli kiva kattella ja kuunnella.  Lauantai-aamuna kun herättiin,oli Ansku jo ihan oma ittensä.Heräs höpöttelee...Ihana !

Lauantaina sitten lähettiin ,taas , autoa ostamaan.Tällä kertaa Mäntästä, ei kovin kaukaa.Mut meni siihen koko päivä, sillä mä halusin pysähtyä käymään IDEAPARKISSA. Ei meil siel kauaa aikaa menny...Ei mua huvittanu pyöriä ja se miten surkeet yleisö WC:t siel oli .Alko suututtaa.En tiä oliko muuallae enemmän tai suurempia,mut se et lastenhoitohuoneeseenkin ,kaiketi, yks kerrallaan mahtu(koska oli lukossa ja oli iso jono sinne) niin on vähän huonosti suunniteltu.Mä sitten vaihdoin vaipan Anskulle tavallisessa veskissä ja imetin seisaalteen. Kauhee jono oli niihin koppeihin ja oishan joku voinu vetää herneen nenää,jos oisin imettäny yhes kopis pöntön päällä. Mä en meinaa tykkää julki-imettää...näin vanhemmiten sitä on tullu ujoks... ;)             Joo,en paljon ostoksiakaan tehny.Lindexistä ostin itelleni pari paitaa ja likoille fleecetakit. Mika olikin ihan ihmeissään ,kun mä sanoin et lähetään.... Eli eipä tuo IdeaPark nyt sen kummosempi ole kuin esin Jumbo, jossa käyn mieluummin, ehkä senkin takia kun se on tutumpi.           Siitä jatkettiin matkaa sitten Mänttään päin.Susanna oli mukanan ja molemmat nuo pikkulikat nukkukin koko matkan perille asti. Oli muuten ai´ka ilkee ilma ajella,Lumi pöllys niin kauheesti.Varsinkin kun rekkaa tuli vastaan,tuntu ettei hetkeen mitään nää sen lumen seasta.   Mentiin siis kattoo sellasta 7-hengen MAZDAA. Tää perhe mis se oli myytävänä, kutsu meidät sisään ja tarjos kahvia ja mukavaa keskustelua. Me  sen emännän kanssa oltiinkin aika samalla aaltopituudella heti, meillä molemmilla monta lasta ja muutenkin keskustelu suju kivasti. Sitten istuttiin siellä hyvin Anniinan yks hereillä- olo -jakso ennenkuin lähettiin kotiin päin ajelee.        Ostettiin se autokin.  Se on sitten mun ...Taas just niin kauan kunnes menee eteenpäin;) Niinhän meil aina. PAitsi et mä hiukan kyllästyin tohon vaiheeseen, ettei ollukunnon bilikaa alla Aerostarin jlk, joten en ihan kevein syin tuosta luovu...  Kotimatka ei menny ihan loppuun astiniin kivasti kuin ois voinu.Luvattiin suskille käydä Mäcissä joten pysähdyttiin mäkkäriin Tampereella.Anniina tietty heräs siinä ja eihän sitä ruokailu jlk saanu heti unille. Vähän matkaa ajeltiin niin et likka huus taas autosa kun syötävä.Sit ajoin ABC-asemalle ja sanoin Mikalle et nyt on sen pitunen kahvitauko,et saadaa likka nukahtaa .Ja varmaan tunnin jos ei puoltoista oltiin siellä.Susannalla oli kivaa,koska siel oli sellanen leikkipaikka.  Isommat lapset kotoo soitteli jo hampurilaisten perään, kun ostetiin mäkistä . Loppu kotimatka sujukin ihan kivasti, Anniina nukkui ja sain sen omaan sänkyynkin niin että jatko yöunia siellä. Kello oli jotakuinkin 22.30 ku tultii kotiin.

Sunnuntai menikin mulla laiskotellessa.Mika meni vaihtaa jakopäänhihnaa tohon Mazdaan. Sit mentiin iltapäivällä Helille ja Jennalle käymään ja loppuilta menikin kotona lettuja paistellessa.

Nyt on neitinen heränny joten vaipparumbaan...MOro