Noniin, Nyt alkaa uus blogi. Edellinen tuolla spacessa oli niin hidas ,jospa tämä toimii.Eli siirryn tänne jatkamaan turinoita ja outoja höpötyksiä.Tuolla aiempia kirjoituksia: http://vesalanperhe.spaces.live.com

Pieni varoituksen sana kaikille jotka eksyy tännelukemaan : Nää on vaan mun pään tuotoksia ja mitään ei pidä ottaa liika vakavasti.

Tämä onkin aikamoista harjoittelua näin alkuun, mutta enköhän jossain vaiheessa kerkee tutustua taas uusiin koukroihin ja luoda sellanen blogi kun ite haluan,mun näkösen.

Niin meidän perhe on: Minä Maarit-Äiti 33v. Mika-Isi 35v. Toni 12v. Johanna 11v. Saku 9v. Susanna 6v. ja kuopus Anniina 2kk. 

Meillä eilen juhlittiin ristiäisiä. Pikkuneiti kastettiin Anniina Katariinaksi. Oli neiti untenmailla melkeen koko toimituksen ajan.Sen hetken oli hereillä kun pappi "kastoi". Eikä neiti edes älähtäny, joten taisi nimi kelvata!

Isännälle tuossa aamusella Anniinaa kutsuin Anskuks, ei oikein tykänny hyvää.En tiä mikäs siinä, mun mielestä oikein näppärä lyhennys.

Onhan Susanna -Suski ja Johanna-Johku nii miten ei vääntyis Anniina-Ansku ?Eiköhän toi Ansku ole kuitenkin semmonen "helppo" ,että luulen lastenkin siskoa kutsuvan jossain vaiheessa Anskuksi.

Koulu se alko taas aamulla,parin viikon huilin jlk. Meikämamma vaan ei millään olis jaksanu nousta,enkä kyllä noussukaan.Mikahan se nuo lapset laitto kouluun menemään tai vei,kun ite lähti samalla pajalle.(Mikalla on autokorjaamo) Me noustiin Anniinan kanssa melkein heti ,kun oven kiinni laittovat.Tuolla pienimmällä onkin joku yö ollu sellanen rytmi,että yöunille vasta yhen jlk.Mutta eilen illalla nukaht jo kasin aikaan.Tissillä sain pidettyä unessa koko yön.(Aina kun vähänkin raotti silmään äiti tuputtamassa tissiä suuhun,ettei vaan herätä keskellä yötä seurustelemaan...)Sen takia olinkin kait väsyny aamulla,kun "vahtasin" ettei Anniina herää yöllä.

Eilisiä juhlan jälkiä tarttis alkaa raivaamaan.Astianpesukoentta saa muutaman kerran tänää pyöräyttää jotta saa kaikki kupit ja lautaset ym. muut astiat pestyä.Mutten viitti mennä keittiöön kolaamaan,kun on neidin nukkumahuone siin vieressä ja nukahti jo aamupäiväunille,enkä just nyt taho että herää,muuten en voi olla netissä....Just.Pyykinpesukonetta oon jo kolmatta koneellista pesemässä.Lapset kun eilen aamulla siivos huoneitaan tuli aimo kasa likapyykkiä koppaan.Joten eipä tältä mutsilta hommat lopu.Muuten on ihan kiva,kun ristiäisiä varten tuli siivottua paremmin,kuin jouluks niin nyt ei ole kauhee siivo ,imurointi ja lattian pyyhintä riittää.

334432.jpgTässä on meidän 2kk ikäinen Anniina. Syntynyt 8.11.2006 klo 18.56.Painoa oli 3 840 ja pituutta 50 cm. On nniiiiiinn  sulonen .

Aivan ihana kun koittaa kovasti jo keskustella.Ääni vaan aina välillä jää johonkin.Ja se hampaaton hymy! Ei juuri itkeskele.Jos tissin suuhun saaminen kestää liian kauan,alahuuli tulee esiin ja meinaa itku alkaa.Sylissä tarttis kanniskella koko ajan.Jotenkin se ei tällä hetkellä haittaa ollenkaan,kyllä mä kannan ja pidän sylissä.Kerkeehän nuita kotihommia tehä toistekin...Ja meillä on näitä sylejä kyllä jotka mielellään kantelee.Vielä kun jaksaa.

Nyt kuuluu sen sorttista älämölöä,että taitaa neiti olla hereillä.Seuraavaan kertaan sitten;Moro!