En joutanu kirjottelee aikasemmin.Mihkä mulla nyt kiire olis ollu?Ei mihkään.On vaan ollu niin laiska olo koko loppuviikon. Aamulla tarttee ottaa taas imuri kouraan .Lattiat pestä,tiskit hoitaa pois ja pyykkikonettakin pyöräyttää muutaman kerran.

On sitten sunnuntaina kiva tulla siistiin kotiin.Tosin Toni oli sitä mieltä ettei lähe meitin mukaan kyläreissulle.menee kuulemma kaverille yöks.Ja sit päivät on kotona,joten ...Saas nähä osaako olla siivosti ;)

Perjantaina ei mitään ihmeellistä tapahtunu.Pakkasta ulkona -7. Kivaa! Lunta vaan kaipalen.Niin tuntuu moni muukin. Ainoo vaan et tuli syksyllä ostettua lapsille kenkiä, niin johan nuo on parhaat päivänsä eläneet,kun kielloista huolimatta välillä vesisateessa ollu talvikengät jalassa, niin pelkäänpä että lasten tarttee saada vielä kengät täks talveks.Ei noista taida olla pakkasia kestäviä.

Onneks on ale myynnit...

Hui! Mä tein äsken jotain ja koko kirjotus katos.En oikeen tiä mitä tuli painettua,mutta kun meinasin luovuttaa ja sulkea koo sivun tulikin tää teksti esiin...En olis jaksanu alusta kirjottaa.ja eise olis ollu ees sama asia,koska nää jutut tulee ja menee.Ei ne jää mihkää pyörii.

(Mahtaa olla selvästi kirjotettu..)

Ei niin lähettykään Asikkalaan kattoo sitä autoa.Oli isäntä sen verran väsy,että kotiuduttuaan avas olusen ja lähti lämmittää meille saunaa . Teki kyllä tosi näppärää päästä lämmittelee.mulla on koko päivä ollu vilu.(sen tähden Anskua kannellu makuupussin sisällä,jos silläkin olis vilu...)Mentiin saunaa ja lapsista ainoostaan Johanna lähti meidän kanssa.Tais tykätä olla ainoona ,kun juttua lens ihan tavattoman paljon. Toni otti itkuhälyn mukaan yläkertaan ja vahti siten Anniinaa.Tonilla ja Sakulla on kaveri yökylässä ja pojat päätti mennä sitten meidän jlk saunaan.

Mutta eipä nuo poijjaat sitten mennykään.Kattelivat DVD:ltä Extreme Duudsoneita....Huomenna taas ovat itekin sellasia...Tänäänkin tuli kotiin ulkoa. Molemmat hais niin pahalle ja vaatteet ihan märkiä. Ojissa kun sattuu olemaan pien jääpeite päällä...Riksraks ja pläts! Onneks nuo ojat ei ole syviä !

Anniina nukahti 20.15 !!! heräs tisuttelee ,just hyvin kun kolmosen lehva loppu 00.45.JA sit on taas nukkunu siitä.Luulen että neiti on aamulla skarppina kasin aikaan pystyssä ja mä vielä koneella,joten mamman unoset jää vähiin...Jos aamulla siivoo,niin voin mennä sitten Anniinan kanssa päikyille.

Mikakin menee aamulla töihin. Sen piti perjantai aamuna herätä aikasin ja mennä laittaa sitä Volkkarin kansiremonttia,mut sillä oli kello soimassa 2:30 (!!!!) Niin ei se sitten loppujen lopuks päässy ylös, totes vaan et laitan kellon soimaaan 7.30...Niin hulluuhan se olis ollu. Ois voinu vartija pajan ulkopuolella kierrellessään voinu jopa kytät soittaa paikalle... 

---Mä kaipaan kirjotuksiin hymynaamoja----

Miten niitä sais tänne lisättyä tai jotakin...Hymynaamat kertoo kirjotuksen "mielialan".

Mut mun mielialani alkaa painua väsyn puolelle jotenka jatkan kuhan jouan,ehkä sundaagina.

seon moro