Justiinsa,taas meikämamma kukkuu täällä, kun muut on umpiunessa. kävin tuossa huutonettiin laittaa monta kohdetta myyntiin.Jospa jotain sais kaupaks.Suurempaan osaan kohteista en laittanu sitä hintavarausta,se on mun mielestä tyhmä juttu.Jännitys puuttuu. Yhtiin kenkiinkin laitoin lähtöhinnaks 2,00ja hintavaraukseks 2,60. Ne on kyl tosi vähän käytetyt pikkupojan kengät.Semmoset maihari-tapaset.Laitanpa vaikkasta kuvan tähän...359815.jpgTuommoset olis siellä huudettavana.  ;)

 Kattoos nyt saako alkaa ravaa postissa,viemässä postiin nuita huutoja.

Meillä ei oo lapset vielä parantunu :( Sakun vein sitten lääkäriin tänää kun oli aamulla kuume 40,3! Se ei oo suostunu syömää,eikä juuri juomaa.Ei lekuri siitä mitään löytäny.Pisti varuiks labrakokeisiin.Ottivat verikokeen.Pääs Sakulta pieni itku,niiku äitinkin olis muutaman kyyneleen päästäny,jos ois kehannu,mut oli tosi reipas.Sit pissakokeenkin joutu antaa.Siinä oli jotain ketoaineita koholla.Mut kun soitin päivystykseen,sano hoitsu, et epäilee sen johtuvan vaan siitä,kun ei oo poika juonu eikä syöny paljoa.   Enhän mä ees tiedä mitä ne keto-aineet on??? Anyway.Muissa kokeissa ei ollu mitään ihmeellistä .Tulehdusarvotkin vaan 30. Eli Sakulle tulee kaikki aina hiukan muita rajummin.Niin on ollu aina. Ja vetää pojan ihan veteläks,pienikin lämmönnousu.    Meillä olikin oudon hiljasta tänää,kun kaikki lapset Anniinaa lukuunottamatta,makoilivat olohuoneessa ja ketteli vaan telkkaa tai nukkuvat. Mika kanto aamulla yhen patjan lattialle,että saa makaa siinäkin,kun ei ole kuin yks sohva.  Susannakin on ollu kiukkuumatta koko päivän! tekee tyttö historiaa...  :)  On se vaan kauhiaa,kun omat pikkuset on kipeitä.Loppujen lopuks nää on aika harvoin kovin kipeitä. Jollei lukuunota tonin jatkuvaa korva-ongelmaa.Alkanu vuodesta 1994...taitaa jatkua hamaan tulevaisuuteen.

Mulla hajos eilen Mazdasta tuulilasi.Tai ei se kokonaan hajonnu.Siinä oli pieni halkeama apparin puolella ja ei tainnu tykätä lämmönvaihtelusta,kun se halkeama levis kuskinpuolelle melkeen tiivisteeseen asti. Mä pidin meinaa käynnissä sitä bilikaa n.puol tuntia ennenkuin lähin suskia hakee,ja sit ku ajoin se alko pikkuhiljaa etenee se halkeama..Tuli kaiketi yht'äkkiä liian kylmää ilmaa ja riks.  Eikä Mika ala sitä vaihtaa,noissa kun on se liimalasi.JA eihän toi maksanu ku 80€, eli ei siihen aleta laittaa parin sadan lasia!!!

Nyt tarttee taas mennä nukkuu.On nää päivät tylsiä ,kun ei aika riitä mihkää.Pari tuntia lisää vrk:teen tekis hyvää ;) MORO!