Moikka

Oli eilen juu sen sortin alavireinen päivä ,ettei olis ajatukset toiminu,jotta olis jotain osannu tänne kirjottaa,meni ilt atelkkaa tuijottaessa.On se sellanen hetki et siin tavallansa saa nollattua ajatukset. Tai,olla ajttelematta turhia.

Olin eilen siellä jälkitarkastuksessa ja oli mukava lääkäri.Oikee vitsiniekka. Oli sama ukko sillon alkuraskaudessa ,kun kävin lekurilla. Se ei alkanu mussuttaa mitään jääneistä raskauskiloista...No, ei niitä jääny ku 2 kg.Mut mullahan sitä on jo alunperin ihan yli omien tarpeiden...Sano vaan et kandee koittaa kattoo nyt imetysajan et mitä suuhun laittaa.Koska imetys kuluttaa paljon kaloreita,niin siinä vois palaa ylimmäärästäkin.  Kyllähän mä katon mitä suuhuni laitan ;) eiku tosissani oon yrittäny jättää kahvee pullat ja muut ylimmääräset mussutukset pois.

Laitoin Anniinan ulos nukkuu,en juuri ookkaaqn nukuttanu ulkona.Ekan tunnin aikana sai olla aika ´monta kertaa heijaamassa vaunua jotta nukahti uudestaan.Sit nukku n. reilun tunnin älähtämättä. Vähä aika sit heräs ja kannoin meitin sänkyyn ja nukahti sinne uudestaan! TArttee näitä päiväunia alkaa rytmittää jospa siinä tuo ilta/yöunet alkas kanssa saamaan saman kaavan. No,ei se vielkäää oo paha se et nukahtaa liki 00.00. Mut tosiaan tätä omaa iakaa kaipaan hiukan.Ei se oo sama jos likka ähisee iskän sylissä,mulla tulee vähän huono omatunto,kun mä notkun koneella ja toinene "joutuu" viihdyttää tyttöä...Vaikkakaan ei ole syytä.

Tänään meinasin olla koko päivän kotosaala,sanoin Mikallekin eilen,etten lähe mihkään.Totesin siinä samalla,et äiti kuitenkin soittaa huomenna ja pyytää kahville tai jotain...No niinhän tuo soittikin! Pitäs sen kuulemma päästä kauppaan ostaa alusvaatteita.Joten lupasin sitten mennä.Meinaan mennä ilman yhtäkään lasta! Omaa aikaa...

Olin kyl eilenkin Ilman Anniinaa liikenteessä.Vein Johannan judotunnille ja kävin ite sil välil Cittarissa.(kuin mul aina tulee mieleen Cittarista ,se kun lapsivedet meni siellä sillon 8.11.06? )    Enpä paljon mitään löytäny,mut sain rahaa kuitenkin menee ;).Ostin keittiöön beigen värisen maton,sopii ihan kivasti.Sitten Seppälästä löysin itelle paidan.Se on aika harvinaista.Ei maksanu kuin 17.95. Ei ollu alessa.Mut on nyt sellanen malli mitä minä voin pitää,ei tuu päälle kuin makkarankuori.Ja tää "makkara" kun on aikasta kumpurainen,ei sovi. Sitten ostin Tonille nimppari lahjaks 2 Aku Ankan taskaria,kun se kerää niitä.Siinähän tärkeimmät.Tuli sitä maitoa ostettua ja kaljaa....Eilen piti mennä saunaan,mut tuli PAKO niin ei keretty lämmittää...Niin tartti ostaa pari saunakaljaa.Tänään olis tarkotus läämmittää sauna,kun ei tuu mitään "pakko seurata"-sarjaa.

Noniin likka tais herätä ,,meen avaamaan baarin!

Moikka seuraavaan kertaan!

Tulinkin vielä käväsee.

Neiti nukkui sitten 3 tunnin päiväunet!!!! Huomenna tarttee tass kokeilla samaa juttua ja laitta vaunuihin ulos/ulkoeteiseen ,jos sataa ja tuulee, niinkuin lupas säätiedotuksessa.Toi meijän ulkoeteinen on vähän niinkuin tuulensuoja.Ei siitä pakkanen pois pysy.

Saunaaankin pääsin.Aloin lämmittää sitä ennen neljää.Ja hyvin lämpeskin.Lapsien piti mennä ensin seittemän aikaan,mutta kun mä olin äitiä kuskaamassa,eihän Mika ollu muistanu niitä laittaa sinne!  Toisin sanoen saunaa lämmitettiin tänään neljä tuntia...Me mentiin ysin jlk.Johanna jäi Anniinan kanssa.Hyvät oli löylyt!

Nyt taidan mennä tuonne Huuto.net -sivuille.innostuin sieltä nuita lasten kledjuja kattelee.Mitään en oo vielä ostanu,mutta pariin kohteeseen tehny tarjouksen.Omiakin muksujen vaatteita vois koittaa kauppaa sitä kautta.Ei tartte raahaa kirpparille!

Ny öitä!