Yöllä taas heräsin siihen kun on pääkipeä, oikeestaan se oli jo eilenkin. Oli FJK:n pättäjäiset ja siellä otin jo lääkettä, ei vaan otinhan jo kotona. Ja tätä on siis kestäny ties kuin monta päivää. Ehkä ollu yks päivä taas välissä ettei ole ollu tarvetta ottaa lääkettä.

On kaiketi soitettava terveysasemalle ja pyydettävä uusimaan resepti, päänsäryn estilääkitys tai siis migreenin estolääkitys. Se autto pari vuotta sitten, mutta nyt taas jatkuvana kiusana.

Mietin tuossa muutama päivä sitten, kärsittyäni selkäsärystä, että kumpi on kauheempaa selkä vai pää kipu, tulin siihen tulokseen että selkä! Koska, olen jo niin tottunu tähän päänsärkyyn ja se ei estä niinpaljoa tekemästä,kuin selkäsärky tai jumi. Miten sen nyt ottaakaa. 

Kaikenkaikkiaan, mikään särkylääkehän ei vie tota päänsärkyä multa pois, se vaan siirtyy ikäänkuin taustalle. Ja jos jotain kovin raskasta tai ponnistelua vaativaa tulee tehtyä tai jo että käännän pään liian nopeasti sivulle, laukasee se taas sen kovemman säryn ja hetken kun on aloillaan, se siirtyy taas taustalle. 

 

Eilen siis oli seuran päättäjäiset ja meidän joukkue tai siis "mun" joukkue valittiin vuoden joukkueeksi!!! Hyvä C-14 pojat !!!! Saa olla joukkueenjohtaja ylpeä laumastaan !!!

Koko viikko ollu muutenkin haipakkaa. Maanantaina : meinas kuumetta pukkaa,jäi kuitenkin pieneen lämpöilyyn,mikä olikin ohi seuraavana päivänä.

Tiistaina oli oman joukkueen päättäjäiset vasihelmessä. Tuntu pojat viihtyvän ja se oli pääasia.

Keskiviikkona oli Susannalla koripallon harjoituspeli Karkkilassa. Meitin likka loisti taas nopeudellaan. Vaikka susanna ei todellakaan ole mikään pitkä, se on nopea . Tosin vastustajat olikin tällä kertaa 2-3 vuotta vanhempia tyttöjä ja nokkiin tuli 78-32 (tai jotain sinne päin)

Ja torstaina olis siis nämä seuran päättäjäiset. 

Tänään susannalla koristreenit

Lauantaina Anniinalla seurakunnan 5-vuotis synttärikutsut

Sunnuntaina Sakun riparistarttia Forssan kirkossa....

Eli menoa riittää. jaksais oikein hyvin jos ei olis tätä julmetun päänsärkyä :/