Maanantai...Mika lähti taas aamulla reissuun,tai Tuusulaan ja todennäkösesti tulee vasta perjantaina :(
No, se on nyt tätä ja tähän on hetkeks totuttava. Parempi tää on kuin jollain jossain filippiineillä,kun isät lähtee töihin,ne menee kokonaisiks vuosiks ja tulevat ,sitte muutamaks kuukaudeks kotiin ja lähtee taas. Ja ne menee kuitenkin monen tuhannen kilometrin päähän,meillä sentäs vaan 120 km päähän :lol:
positiivista ajattelua ? Pakko se on hakea asiasta positiiviset puolet 8-)

Viimenen koululainen läks juuri ovesta ulos, jäätiin Anskun kanssa kaksin. Plääh.. Siis viimenen Anniinan viihdyttäjä lähti ovesta ulos.. Tuosta tytöstä on kyllä tullut sellanen pieni termiitti, että kyllä mun hermojani koetellaan. En ole kyllä mikään rautahermo ollu koskaan, mutta kyllä tän tytön tempaukset ruostuttaa entisestään niitä :|
Muutaman tempun voisin kirjottaakin :

- Mä kun kerään niitä Iiittala-ykkösbonustarroja, olin sitte (tyhmyyksissäni) jättäny ne tietsikapöydälle oottamaan että liimaan ne siihen kupnkiin,oli Anniina löytäny ne siitä. Ihmeteltiin siskon ja tädin kanssa, kun olivat mun synttärikahvilla,että on niin hiljasta, mitä Anniina tekee kysäsin sano vaan ettei mitään. No hetken päästä tuli roskiiin tuomaan sellasta tyhjää liuskaa niistä tarroista :roll:
Mä kiljasin että mitä oot menny tekee ja missä mun tarrani on? Tuli kiltisti näyttää, Oli liimannut ne tietokoneen virtajohdon ympärille aika tarkasti sentin välein, sillen rullalle.
Selitinpä vaan sitten, että oli minun tarroja ja tuosta johdosta voi saada sähköiskun, siihen ei pidä mennä koskemaan!

- Johannalla on meikkejä ja niitähän Anniina on muutamaan otteeseen käyny kokeilee. Viimesin kokeilu olikin kynsilakka...Sitä oli sitten tyynyliinassa :shock: tietsikan näppiksissä,hienosti sivelty,
matolle kaadettu ja lattiassa. Onneks läpinäkyvää.

-Suolapurkki tyhjennetty ruokapöydän alle...En usko että kukaan muu kuin Anniina olisi tehny sitä. :lol:

-Yleisin on se, että olohuoneen pöydältä tiputetaan kaikki tavarat lattialle ilman mitään erikoista syytä.Ne tavarat kyllä usein koostuu Anniinan leluista.

-Lasten koulukirjoja jos on sattunut jäämään ns. Anniina-vyöhykkeelle, on niissä sitten Anskun tekemiä läksyjä..Ja siitähän lapset tykkää :mrgreen:

- Pelikortit taiteen ihan ehdoitta keskeltä poikki, jos pakka vaan on käsissä.
Merkkaa kaikki kortit :lol:

-Yks päivä huusi mulle vessassa, että tuli jo, menin sinne tarkotuksena pyyhkii ja ihmettelin, kun ei neidillä ollu housuja jalassa,ne oli märkänä vieressä. Kysyin sitten että minne pissa tuli, näytti että housuun ja sano vielä, että vauvan pottaan, tarkotti siis, että nuken pottaan... Pyysinpä näyttää missä se potta sitten on. Oli tietsikka pöydän takana, Baby bornin potta täynnä pissaa ja lattialla siinä ympäsirillä pissaa..Koitapa siinä sitten selittää ,että se on vaan nukelle.
Tosin muistan itsenikin joskus pienenä kokeilleeni pissaa nuken pottaan :oops:

-Ja onhan noita... Nyt ei taas kerkee kun tarttee tuoa pikkuakka vidä suihkuun....Piirtäny kullakärkikynällä naamaan,mahaan,jalkaan.... :roll: