Noniin, rauhallinen Sunnuntai-ilta... alkuyö NauruNäin aina mulla käy,ikinä enää jaksa olla päivisin koneella..ja tän kun sanon niin huomenna tietty oon heti aamusta koneella notkumassa.
Ja johan on vuodatus muuttunu... Onhan tuosta tosiaan tovi kun täällä viimeks oon kirjottanu.

Jep, joulu meni. Joulupukkikin kävi näyttäytymässä ikkunan takana. Esikko otti pestin vastaan ja puki päälleen joulupukin vermeet ja partanaamarin ja kipus yläkerran ikkunastaan alas,heilutteli ja vilkutteli olkkarin ikkunan alla säkki selässä,kiersi etuovelle ja kiipes takas omaan huoneen ikkunaan. Jätti lahjat niikusta terassille,ei vaan kerenny pukki tulee sisään asti.. Ja aivan täydestä meni Silmänisku En tiedä kuinka moneen, mutta huutelin Toniakin alas sillon ko pukki näky ikkunasta ja kun Toni sitten tuli , hyvin vakuuttavasti sano nuahtaneensa ruuan jlk.

Ensimmäinen paketti oli jotain aivan mahtavaa Anniinalle,se ei tienny kuinka päin olis ollu kun niitä paketteja alko tulee enempikin. Innoissaan oli likka jkoko touhusta. Loppusaldo oli hurja ja joka lelu minkä likka sai on äärimmäsien tärkee ollu sille nyt joulun jälkeen.
-nukenvaubut
-nukke (kulkee mukana joka paikassa nimellä "uusivauva")
-dubloja
-työkalusetti,sellain paineilmakompura ,missä mukana maalaus ja ruuvauspäät.
-monta DVD:tä mm. Teletappeja, Pingu ja monia muita, en muista
-2 kpl nuppipalapelejä
-hellan ja kattiloita
-kassakoneen
-värikyniä
-palikkapalapelin
-vaatteita
-koristetyynyn
-marmeladia
Mahtohan tuo saada vielä jotain muutakin, mutten nyt just jaksa muistaa enempää...

Joulupyhät meni , turhankin nopee,olo itelläkin sellanen että ootin vaan koska kuusen sais heivata pihalle,eli fiilarit hukassa...Ja mein kuusi ol niin surullinen näky jo ekan päivän jlk. Kiitos kissan,jolla oli hurja vietti yrittää kiivetä sitä rankaa pitkin ja hyppiä oksia päin, jotta sais pallot ja narut tiputettua alas...Joten kun tuli uudenvuoden päivä kuusi sai sanoa morjens ja vieläkin tuo kyllä makaa tuossa terassin vieressä jalka juuressa...Tartteis kait tehä jotain. Kerkeehän tuota vaikka ens jouluks..

Välipäiviks Mika meni töihin ja me "änkettiin" mukaan hotelliin. Ja nyt en muista ees miks.... Jotain tehtiin sillon,niin käytiin palstatutulla. Mutta kait meillä oli joku tarkotuskin,tai sitten ei. Mentiin vaan mukaan ja hoideltiin hiukka alennusmyyntiostoksia ja kyläreissuja. Ja tietenii viihdytettiin mikaa.

Uus vuos vietettiin ihan kotosalla,lasten pyynnöstä, mä olisin tahtonu lahtee kavereille. Mutta vaihtuhan se vuos näköjään täälläkin. Lapset heitteli kaikenmaailman paukkuja ja Anniinakin sai pitää sellasta jättisädetikkua kädessä, se oli ihan haltioissaan. Sitten isi erehty laittaa yhen vähän äänekkäämän paukun , niin mentiinkin aika pikaseen sisään neidin pyynnöstä.
Siinäkun vuosi vaihtu koitin kovasti muistella mennyttä vuotta ja miettiä voiko parempaa tulla tästä vuodesta ja eiköhän,mutten päivääkään viime vuodesta vaihtas..ehkä Silmänisku